התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חברלאיתן,
כן, זה אפשרי.
לאחר ההתקנה של הפיירפוקס תוכל לבחור איזה דפדפן יהיה דפדפן ברירת המחדל שלך (שתשתמש בו קבוע), ותוכל גם להפעיל את שניהם במקביל, זה לא יוצר שום בעיה ואין התנגשויותהילה
חברלרותי,
באיזה דפדפן את משתמשת? (אקספלורר/פיירפוקס/כרום?)
והאם הדפדפן שלך מוגדר כדפדפן ברירת מחדל?
האם את משתמשת בממשק הדואר הישן או החדש?תנסי לבדוק את העניין במחשב אחר אם יש לך אפשרות כזו.
אני מציעה גם שתנסי ליצור קשר עם התמיכה של דואר וואלה.הילה
חברלרותי שלום,
אצלי בדואר וואלה אין בעיה, בדקתי הרגע.
ההצעה שלי היא שתנסי ללחוץ על "התנתק" כשאת נמצאת בתוך עמוד הדואר שלך, כדי לצאת באופן מסודר.
אחר כך תנסי למחוק קבצים זמניים ו"קוקיז".
תעזרי במדריך הזה לפי סוג הדפדפן שלך:
ואז תכנסי שוב לדואר וואלה ותבדקי אם הכל בסדר.מקווה שעזרתי ,
חג שמח
הילהhilla 2011-10-12 14:19:36 הילה
חבראת כרום אני לא אוהבת אבל אני ממליצה לך, בלי קשר, לעבור לפיירפוקס ואפשר להעביר את המועדפים מהאקספלורר לפיירפוקס בקלות.
אני מניחה שיש לזה איזה פתרון כי זה באמת דבר מעיק, ומקווה שאחרים יוכלו לענות ולעזור לך יותר בנושא הזה.
הילה
חברשלום,
גם אני נתקלתי בבעיה הזו (לא במחשב האישי שלי), ואין לי ממש פתרון אלא רק לייעץ לך לעבור לגלוש בדפדפן אחר כמו פיירפוקס או כרום.
הילה
חברשלום,
יש לי כמה שאלות כי לא ציינת מספיק פרטים…
1.באיזו גרסה השתמשת כדי לכתוב את הקובץ? (2003/2007/2010/ openoffice
2.האם שמרת אותו במחשב עצמו או על דיסק און קיי למשל?
3.האם ניסית לבצע "פתח ותקן"? (אם לא, אז תלחץ על קובץ – פתיחה ותסמן את הקובץ וורד ואמור להיות לך ליד המילה פתיחה חץ קטן של אפשרות "תקן"). נסה את זה.
4. תנסה להשתמש בתוכנה הזו: http://www.repairmyword.comמקווה שעזרתי
שנה טובההילה
חברשלום,
זה לא שזה "לא עובד", דווקא התשובה שנתנו לך זה הכיוון הנכון, פשוט לא מופיעה לך הלשונית אבטחה.
תנסה את הפעולות הבאות:
קליק ימני על התיקיה או הכונן שאותו אתה רוצה לחסום.
מאפיינים
לשונית אבטחה (אם היא לא מופיעה, להיכנס ללוח הבקרה, כלים, אפשרויות
תיקיה, לשונית תצוגה… להוריד את ה- וי מ"השתמש בשיתוף קבצים פשוט" ואישור).
כאמור, חזרה ללשונית אבטחה
תוסיף את שם המשתמש המוגבל – החשבון אורח שיצרת לחברך, על ידי הוספה -מתקדם- חפש כעת. ללחוץ על שם המשתמש המוגבל, אישור.
אחרי זה סמן "מנע" על הכלולא תהיה לאותו אדם גישה.מקווה שעזרתי
hilla 2011-09-22 17:09:05 הילה
חברשלום ,
תפתחי את הגוגל כרום ותלחצי בצד על המפתח הזה – תבחרי "באפשרויות".
בחלון שיופיע תלחצי בצד על "מאחורי הקלעים".
מתחת לקטגוריית "פרטיות" תסירי את ה- וי מהשורה: "השתמש בשירות חיזויים כדי לעזור בהשלמת חיפושים וכתובות אתר שמוקלדים בשורת הכתובות".בנוסף, תלחצי על לחצן "נקה נתוני גלישה". תסמני שם את מה שאת רוצה שהוא ימחק ותאשרי.
מעבר לזה, את יכולה לגלוש בגלישה פרטית שבה שום דבר לא נשמר בדפדפן ואת לא משאירה עקבות. פשוט תלחצי על ctrl+shift+N
מקווה שעזרתי,
הילהhilla 2011-09-22 16:39:05 הילה
חברשלום,
תנסה לפעול לפי מה שכתוב כאן:
http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Windows-Update-error-80070002מקווה שעזרתי
הילה
חברשלום ,
להעביר מוואלה לחשבון דואר אחר זה בעייתי. הדרך שהציעו לך , לפני הנסיון שלי, לא מעבירה את אנשי הקשר אלא רק את המיילים עצמם.
כדי להעביר את אנשי הקשר מוואלה תפעל לפי ההוראות הבאות:
http://hatul.info/2009/07/16/%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%90-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%94* אני רק רוצה לציין שהדרך הזו עובדת אבל אני אישית לא הצלחתי. כנראה כי יש לי חסימה כלשהי של חלונות או משהו כזה.
אבל תנסה, מקווה שתצליח.hilla 2011-09-20 10:19:25 הילה
חבראני לא בטוחה שהבנתי למה אתה צריך/מעוניין למחוק אותן ידנית?
הקוקיז הם בעצם קבצים שנשמרים בהם סיסמאות ופרטים שונים לאתרי אינטרנט שאתה גולש בהם.
לא חייבים למחוק אותם .שנה טובה גם לך
הילה
חברשלום ,
אני מקווה שהבנתי את שאלתך…
בעקרון כל מה שמסומן ב- וי ימחק.
לכן, אם אתה לא רוצה למחוק את הסיסמאות , פשוט תסיר את הסימון משם. (איפה שכתוב cookies ).
וכדי לבטל את המחיקות של אופיס 2007 תלחץ ב- ccleaner על לשונית "ישומים" ותגלול למטה מתחת לקטגוריה "יישומים" תסיר את ה- וי מ office 2007
מקווה שעזרתי
הילה
חברלדבורה שלום,
אין לי מולי כרגע word 2003 , אבל בעקרון זה מה שאת צריכה לעשות כדי לקבוע את הכתב והגודל שישארו לתמיד:
תלחצי על עיצוב – גופן ותגדירי שם את הגודל שאת רוצה (16) ותעשי כך גם לגבי השפה הלועזית.
ואז תלחצי על הכפתור (אמור להיות בצד ימין למטה ) "קבע ברירת מחדל" / "ברירת מחדל"
ותלחצי על "כן"(אישור) בהודעה שתופיע לאחר מכן.
לבסוף תעשי שוב אישור.
תפעילי את הוורד מחדש ותראי שהגודל שרצית מופיע.לגבי השאלה השניה שלך – סרגלי הכלים. עד כמה שידוע לי לא ניתן לעשות זאת ללא גרירה
מקווה שעזרתי
הילה
חברשלום,
קצת קשה לעזור לך כי לא כתבת מספיק פרטים…
באיזו תוכנה או דואר רשת את משתמשת?
מה מערכת ההפעלה שלך?הילה
חברלריינה,
עכשיו תיארת בדיוק את הבעיה יותר טוב.
זו בעיה שנתקלתי בה והפתרון הכי טוב לדעתי, הוא לעבור לדפדפן פיירפוקס במקום אינטרנט אקספלורר.
לי זה פתר את העניין.בהצלחה
-
מאתתגובות