התגובות שלי בפורום

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיה בתוך משחק ובטעינת אתר. #23225
    osh12
    חבר

תראה במחשב היה WIN XP 64BIT עליו בלי להסירו התקנתי WIN7 עכשיו הכל ממש כל הצרכים שלי במחשב פועלים מלבד המשחק והאתר הזה ..

אז אמרתי אני אתקין XP על מחיצה אחרת בהרד דיסק שיהיו 2 מערכות הפעלה וכל אחת לצרכים שלה וככה עשיתי אבל המחשב אחרי ההתקנה של ה XP בנפרד מהמחיצה שעליו יושב ה XIN7 מזהה רק את XP משהו מוזר ואין לי מושג למה עכשיו בתוך הכוננים מראה לי את כל הקבצים של WIN 7 ז"א שהוא קיים אבל לא נראה או בלתי נגיש.

אשמח אם תלווה אותי כי פתאום צצו בעיות כאלו קטנות ומרגיזות למרות שהאתר לא עולה ב XP חברת האינטרנט אמורה לתת לי תמיכה יותר מורחבת כי כשאמרתי להם שזו מערכת הפעלה WIN 7 הם לא יכלו לספק תמיכה בטענה זה בטא עכשיו הם יספקו לי תמיכה ואני מאמין שהבעיה באתר תיפתר (במשחק נפתרה)..

מאיפה אמורים להתחיל כדי שבמסך בהפעלה הוא יראה לי רשימה של 2 מערכות הפעלה

אחת XP ואחת WIN 7 כרגע הוא מראה 2 אחת XP והשניה הוא מכניס אותי למין RECOVERY מש'ו לא מובן

תודה ושבת שלום.

בתגובה ל: בעיה בתוך משחק ובטעינת אתר. #23213
    osh12
    חבר

אחי תן כמה טיפים מה אפשר לעשות אני משתגע אמרו לי להביא ראוטר ולהגדיר חיבור עם חייגן ורק ככה זה יסתדר כי אני כרגע מתחבר לאינטנט בלי חייגן..

אני לא יודע למה התכוונת שאמרת לאתרים הימנים..

ניתקתי לגמרי את הפיירוול עדיין אותו דבר.

בתגובה ל: בעיה בתוך משחק ובטעינת אתר. #23204
    osh12
    חבר

והפיפא מישהו נתקל בבעיה זו?

בתגובה ל: בעיה בתוך משחק ובטעינת אתר. #23203
    osh12
    חבר

אין לי ראוטר זה מה שמשגע אותי יש לי מודם של מוטורולה SB4200

שהיה על מחשב זה WIN XP זה עלה אחת ל 10 אבל לפחות עלה מידי פעם עכשיו אחרי החלפת מערכת הפעלה הוא בכלל לא עולה אם מישהו יכול לעזור לי עם הפורטים אשמח מאוד.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)