התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
שלומי
חבראוקי, תודה על העזרה איש יקר!
שלומי
חבר[QUOTE=itsho]שגיאה זו (0xF4) לרוב מסמנת שיש בעיה פיזית בדיסק הקשיח.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish צר לי, אך יהיה עליך לרכוש קשיח חדש, לנסות לשחזר נתונים מהקשיח הקיים (או, להעתיק מהישן לחדש, אם המצב לא קשה כ"כ),ולהתקין וינדוס מחדש.[/QUOTE]
אכן, מדובר בבעיה זו
הדיסק קשיח פשוט מת, המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה, כיצד אפשר להסביר דבר כזה? האם זה פשוט קורה?תודה על האבחנה, כרגע מנסה לשחזר את החומר וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש.תודה 🙂שלומי
חבררוזלוציה, זאת הבעיה.
לא יודע איך לא עלה לי לראש בהתחלה.תודה רבה איש!Shlomi14 2012-06-12 05:06:23 שלומי
חברעשיתי את הדבר הזה, כיביתי את המשחב, חיברתי את המקרן לחיבור של המסך עצמו.
והפלא – המקרן עובד, אבל..המקרן מציג את טעינת הווינדוס אך ברגע שמסיים לטעון ועולה מסך הכניסה לווינדוס – המקרן לא מציג כלום..Shlomi14 2012-06-14 04:16:29 שלומי
חברלמה לא מוכן להימחק? מה מופיע לך?
בכל מקרה, תנסה דרך המצב בטוח.שלומי
חבר[QUOTE=Rush]מה קורה בעת לחיצה על החץ בסעיף 2
האם אתה רואה שם את המקרן שלך בנוסף על ההתקן המוצג שם כבר (LG) ?[/QUOTE]
רק הLG, ואופציה נוספת – לעשות סריקה האם מחוברים עוד מסכים (הסיקה עושה אתחול למחשב)ועדיין – לא מצליח לחבר.Shlomi14 2012-06-05 23:36:02 שלומי
חברנסה להסיר כשאתה במצב בטוח.
שלומי
חברובכן, כשאני לוחץ על only use one display לא קורה דבר, משמע – אי אפשר לבטל.
Shlomi14 2012-06-05 02:48:49 שלומי
חברהמחשב עבד למעלה מ10 שעות רצוף ושוב עשה ריסט, יש למישהו פיתרון?
שלומי
חברעדכון: המחשב עשה ריסט שוב אחרי שעבד רצוף למעלה מ4 שעות בלי בעיות.
Shlomi14 2012-04-02 17:56:08 שלומי
חברראשית – תודה.
שנית אני נכנסתי לתיקיהC:\Documents and Settings\שלומי\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cacheומוצג לי קבצים שלא ניתן לפתוח אותם..Shlomi14 2012-03-19 10:37:33 שלומי
חברממליץ על התקנה מחדש של הדפדפן.
בכל מקרה לחץ על סגור תוסף.שלומי
חברתחסום את הכתובת אימייל שלו וחסל.
שלומי
חבר[QUOTE=10avraham]אם אתה מחברו למחשב אחר הוא כן מזהה אותו?[/QUOTE]
לא זוהה במחשב השני.אך משום מה אחרי כמה שעות הארדיסק חזר לחיים, אין לי מושג איך.תודה על הרצון לעזור.Shlomi14 2012-03-14 12:59:40 שלומי
חברבדוק כאן אולי יש משהו – http://cleanersoft.com/hidefolder/fhfhelp.htmאם לא כנס לDEL + ALT + CTRL > לך לתהליכים, תמצא את התהליך (בד"כ שם התוכנה) ונסה לנתק אותו.Shlomi14 2011-12-21 10:53:24 -
מאתתגובות