התגובות שלי בפורום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: הדלקת מחשב נייח #57235
    itzik
    חבר

מדובר במחשב נייח ולא נייד.תודה בכל מיקרה חיוך

בתגובה ל: מסך שחור מחשב נייח לא מצפצף בעליה #46375
    itzik
    חבר

היתה לי את אותה הבעיה.וזה מה שעשיתי.כיביתי את המחשב פתחתי את המארז הוצאתי את כרטיסי הזכרון ניקיתי אותם עם מוחק של תלמידים.והחזרתי למקום הדלקתי והכל כשורה.הערה סים לב בזמן שאתה מפרק ומרכיב את הזכרונות.זה צריך להיות  המיגרעת מול החריץ בלוח אם כמו כן ההכנסה במצב ישר וכשזה במקום יש ללחוץ משני הצדדים ואז הסגרים ניסגרים לבד.צריך קצת בכוח אבל בעדינות.מקווה שזה עזר.נ.ב-תרסס אוויר בתושבת של הכרטיסים.יתכן שגם שם יש אבק

בתגובה ל: סקייפ – תמיכה טכנית #44304
    itzik
    חבר

שלום רב מכובדיי ושבוע טוב לכולם.לאחרונה יש תופעה חדשה בסקייפ.עם עד אכשיו בזמן רגיל היה עולה עם עליית המחשב ויושב בשורת המשימות.אכשיו הוא מופיע על המסך ביחד עם החלון שלSKYPE HOME שאומר [החברים בפייסבוק לא היו מקושרים לאחרונה.מדוע לא תיכתוב סטטוס על מנת שידעו מה אתה עושה]לי תתפלאו אין בכלל פייסבוק כמו כן נכנסתי לכילים ולכל הקטגוריות שבאפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות לבטל את התופעה החדשה.אודה לכם באם תועילו בטובכם לתת פתרון לתופעה המרגיזה הזאת.אגב אני יש תמיכה טכנית לסקייפ בשפה העברית?.אשמח גם לקבל קישור.בתודה מראש וסליחה על הנודניקייד.בכבוד רב-GABAY1953 חיוך

בתגובה ל: תקלה בשיחזור המערכת בחלונות-7 #34881
    itzik
    חבר

להלן הנתונים החדשים שלי נכון להיום

INTEL.CORE2DUO-CPU.E8400 3.00GHZ

4GB.RAM

NIVIDIA.GEFORCE 9600.GT.512.MB

WIN.7 ULTIMATE.64 BIT

itsho2010-7-19 7:35:28

בתגובה ל: משחק במסך מלא #32388
    itzik
    חבר

א. תודה  אבל ביצעתי הכל ושום דבר לא עוזר.אני שוב שואל האם ידוע לכם על תוכנה שמאפשרת לשחק משחקים במסך מלא.גם את הנעולים למסך גדול.דודה מראש וסליחה על הנודניקיידה ביי GABAY1953  

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)