התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
zivelik
חברלצערי לא הובנתי נכון.
אני לא מתכוון לשדרוג אלא לפירמוט והתקנה חדשה של ה-WIN 7
אני מדגיש שוב, כל דיסק התקנה כמו WIN XP או VISTA מאפשר לי התחלת התקנה אבל אם אני מכניס דיסק התקנה של WIN 7 אני מקבל הודעה כבר עם התחלת העליה של המחשב אני מקבל הודעה שלא ניתן לעשות BOOT דרך ה-CD.
מבדיקות שערכתי-כדי לא להאריך הגעתי למסקנה שגם כונן ה-CD תקין וגם דיסק ההתקנה תקין.
תודה
zivelik
חברהבעיות נפתרו אחרי הסתבכות קלה השתמשתי ב-NORTON GHOST ביצעתי שחזור ואחר כך השתמשתי בטיפים שלך על השיחזור ובשלב זה אני הולך להרחיב את הזיכרון ואני מקוה שהכל יבוא על מקומו בשלום.
תודה על העזרהzivelik
חברהי אני מאוד מעריך את התגובה ותשומת הלב שלך אכן ביצעתי את מה שהצעת אבל לא ענית לי על השאלה :
"היום בשעה 20:11 | IP רשוּם
יש לי תופעה ששקעי ה-USB גם הקדמיים וגם האחוריים כשאני מחבר דיסק און כי או כל התקן איחסון אחר עד 4GB המחשב מגלה ויש קריאה וכתיבה אבל אם יחובר התקן עם נפח יותר גדול המחשב יגלה ויתן אות וכאשר אני מעביר להתקן האיחסון חומר הוא מתחיל להעביר אבל אחרי כ-10% הוא נתקע (המחשב)."
תודהzivelik
חברdrshatil
צר לי לבשר לי שהתופעה של מסך כחול עם הודעות כגון
OXE1933000 או OXAAE94A60 עדיין קימות ואני כבר אובד עצות הזמנתי בנתיים זיכרון של 1GB ואני מקוה שזה יעזורzivelik
חברתודה מקרב לב
zivelik
חברקודם כל ברצוני להודות לך על התגובה המהירה,ביצעתי את מה שהצעת ימים יגידו ואני אעדכן אותך על כך אבל לפני שאני מסיים ברצוני לשאול אותך מספר שאלות:
1. ממה ניגזר המספר שנקבת ?
2. האם אני אגדיל את הזכרון ל-1G הוא יגביר את מהירות המחשב?
3. יש לי תופעה ששקעי ה-USB גם הקדמיים וגם האחוריים כשאני מחבר דיסק און כי או כל התקן איחסון אחר עד 4GB המחשב מגלה ויש קריאה וכתיבה אבל אם יחובר התקן עם נפח יותר גדול המחשב יגלה ויתן אות וכאשר אני מעביר להתקן האיחסון חומר הוא מתחיל להעביר אבל אחרי כ-10% הוא נתקע (המחשב).
תודהzivelik
חברהזיכרון מורכב על שני סלוטים אבל איפו אני בודק את "הזיכרון הוירטואלי שלך עומד על 768 בשני המלבנים"
?
zivelik
חבראני רק רוצה לציין עוד שבמחשב שלי יש 512 mb ddr2 400hez
zivelik
חברתוך כדי עבודת המחשב חיברתי דיסק חיצוני 2.5" ל-usb hub המחשב נפל ואחרי המילה Stop קיבלתי את ההודעה הבאה:
0x00000D1,(0XE15C7000,0X0000002,0X0000000,0XAAE94A60
..eginning dump of phisycal memory.
אחרי שהמחש עולה (הדיסק החיצוני עדיין מחובר) אני מקבל הודעה שבה כתוב בין היתר:
because shut down iniated by NT server process
Lanncher service terminted…zivelik
חברבסדר אני אבדוק כשיקרה שוב
תודה -
מאתתגובות