התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הלל לוי
חברכן, אותן שגיאות בממטסט.
הסיבה שאני לא חושב שזה כרטיס מסך היא הבעיות בממטסט.
העניין הוא שכל הרכיבים נבדקו בקפידה.
המעבדה של החברה בהתחלה עדכנה bios, אחר כך החליפה זיכרון לזיכרון מחברה אחרת ואחרי זה הרכיבו מחדש את המחשב (שאני הרכבתי במקור) ועדיין לא הפסיקו הבעיות.מה לגבי האופציה של לוח אם תקול ?
איך אפשר לבדוק את זה ?הלל לוי
חברהבעיות רנדומאליות.
גם הממטסט עובר לפעמים ולפעמים נתקע ומדווח על errors בטסט 7 ולפעמים טסט 5.
המחשב עבר בדיקות 3D, זיכרון והארד דיסק ואף הוחלף בו זיכרון.
כעיקרון אופי הבעיות הוא
א. קריסות של דפדפן האינטרנט (גם פיירפוקס וגם אקספלורר). קרה על 3 מערכות הפעלה שונות ולאחר מספר פירמוטים
ב. קריסות רנדומאליות, מסך כחול שמופיע ללא סיבה ועושה ריסט למחשב
ג. במשחקים – משחק נתקע באופן קבוע באותה נקודה, כאשר אני מתקין אותו מחדש הוא עובר את הנקודה ומתחיל להתקע באופן קבוע בנקודה אחרת
4. הודעות של crc error- currupt file מופיעים לאיתים קרובות מאוד גם בקבצי התקנה שעובדים במחשבים אחרים
כל התוכנות שרצות על המחשב החדש כולל מערכת ההפעלה הן התוכנות שרצות על המחשב הישן שעובד ללא בעיות והמחשב אף נבדק במספר עמדות (מקלדת, עכבר, מסך וקבל רשת שונים)הלל לוי
חברמעולה. תודה רבה שוב.
הלל לוי
חברלא יודע לאן נעלמה התגובה של drshtil אבל אני צריך את הפקודה של הrun עוד פעם.
drshtil, אם תוכל להחזיר אותה אני אשמח.הלל לוי
חברהלל לוי
חברקודם כל תודה לשניכם על התגובה.
drshatil, הפעלתי את הפקודה בrun כמו שאמרת לי. הייתה הודעה להכניס את הדיסק של ווינדאוז ולהמשיך, וכך עשיתי. בכל מקרה הוא עושה את הפעולה אבל כשהוא מגיע לסוף הוא פשוט סוגר את החלון שמראה את ההתקדמות. אני מתאר לעצמי שאמורה להיות לי איזו הודעה שהסתיימה הפעולה.
takala 2009-8-26 18:37:25 הלל לוי
חברזיכרון נמוך יכול לגרום לנפילות של המחשב ?
האמת יש לי 4 ג'יגה זיכרון. חוץ מזה, אם זאת הייתה בעיות זיכרון אני מאמין שהמחשקים היו פשוט פועלים לעט או לא פועלים בכלל, יש לי תקלות חוזרות ונפילות של המשחקים ושל ווינדאוז.
המחשב הורכב לפני כשבועיים למטרת משחקים ככה שמבחינת חומרה, לא חסר כלום, הוא מאוד חזק.
לגבי ההודעת ארור. מה שרשמתי זה העתק מהevent viewer. חוץ מזה הוא רושם לי :
event type – 1001. כעיקרון הוא בדרך כלל נותן לי מסך כחול לשניה ואז עושה ריסטרט ככה שאין לי הזדמנות לראות ממש מה הוא רושם. -
מאתתגובות