התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אבי שפיר
חברהיי לילה טוב מה אין עוזרים
אבי שפיר
חבראני חוזר שוב לא זה לא מצליח זה נעצר ולא ממשיך. בבקשה פתרון.
אבי שפיר
חבראיך לא חשבתי על זה
המון תודה
אבי שפיר
חברהיי אכן לא הצלחתי עם התוכנה להפוך, ולכן אני לא בטוח עם היא לא רלוונטית.
אבל כן הצלחתי בהעקבות הסרט במווי מייקר וזה אכן עזר.
אני המשיך לנסות.
תודה שוב
אבי שפיר
חברקודם כל תודה רבה, אני ניגש לבדוק אותה ואחזור להעדכן, האם היא עשתה את העבודה.
אבי שפיר
חברשוב תודה אבל נכון להכשיו כמו שאמרתי הכל עובד בסדר.
אבי שפיר
חברנכון לכרגע המצב חזר לקדמותו ומאתמול אין יותר חלונות קופצים. עשיתי מה drshatil כתב
וזה ניראה כרגע שזה עזר, אם לא אני יודיע שוב.
תודה לכל העוזרים אחלה של פורום
אבי שפיר
חברקודם כל המון תודה על העזרה המפורטת מקווה שזה יעבוד הפעם.
אבי שפיר
חברטוב חברים אני כבר מבולבל, נכנסתי לפה כי יש לי חלונות שקופצים ללא הגבלה, נכון לכרגע גם שהחלפתי אנטי וירוס הם ממשיכים להופיע. וזה מתחיל להעצבן
עזרו להפטר מזה.
אבי שפיר
חבראוקי אני הולך על זה תודה רבה. אבל עכשיו שאלה נוספת, הסרתי את התוכנה avg וכמובן שבתוכניות נשארה התקיה עם כל הקבצים איך אני מוריד אותה לגמרי? שאלה שניה נסיתי להוריד והוא כתב שחלק מהקבצים לא ניתן למחוק בגלל שהם משתמשים בתוכנה אחרת, מה עושים?
אבי שפיר
חברשוב תודה גם לך
אבל הרבה חושבים אחרת, לגבי avg מישהוא ממנהלים יודע אולי לתת מדריך שיכול לחסום את החלונות האלה?
אבי שפיר
חברתודה על העזרה, תוכל לתת לי קישור לתוכנה? ושנית לגבי המשך טיפול האם מישהוא יכול לומר איך AVG חוסמת את החלונות הקופצים?
אבי שפיר
חברתודה רבה על התשובות
אבי שפיר
חבראחלה תודה על התשובה המהירה, אבל לפי מיטב זכרוני אני לא יכול להגיע להתחל מבלי לרשום את הסיסמא שהוא מבקש. מה עושים
אבי שפיר
חברקודם כל תודה לכולם השאלה החשובה ביותר זה מאיפה להתחיל לרגע תמיד חשבתי שזה קל אבל אני פוחד להרים ידיים, אין לי מושג מאיפה להתחיל, אני בסך הכל רוצה להנות דף שהבעלים שלו יוכל להחליף כיתוב תמונות וכו' אנא עיזרו לי.
-
מאתתגובות