התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 63 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: מסך ניכבה שניה ליפני שעולה הווינדוס #11867
    MM-CC
    חבר

ככה כיבתי הוצאתי את החשמל וניתקתי את הכרטיס מסך והחזרתי, הפעלתי מחדש ועלה טוב
    אבל אחרי דקה נהיה מסך כחול ובו הרוב היה אותיות גיבריש כאלה וזה מה שהיה מובן שם
    STOP: C000021a
    subsystem
    0xc0000005
    0x0015fab8
    זה היה מסך כחול שונה ממה שבדרך כלל יש 5 שורות וזהו.

תודה.

בתגובה ל: מסך ניכבה שניה ליפני שעולה הווינדוס #11822
    MM-CC
    חבר

מצב בטוח עולה.
    והתקנתי סורק אבל כבר עשיתי שידרוג מערכת לליפני ולא עזר.

כבר הורדתי את הV משם ועדיין עושה ריסט ליפעמים הוא עושה לי מסך כחול אבל לא רשמתי את מתקלה, עם יהיה שוב אני יכתוב.
    רוב הפעמים יש מסך שחור ולפעמים כתוב שאני צריך לשנות תדירות frequency
    אבל לא הבנתי איך.

תודה.

בתגובה ל: windows installer #5406
    MM-CC
    חבר

Relhal עשיתי את זה היא פועלת בדוס הוא אומר ביגלל שזה USB אז זה יכול לגרום להפרעות.
    מישהו יכול לתת לי בוט לXP שאני יעתיק אותו לדיסקט ואז זה יהיה בימקום הדיסק?
    תודה.

בתגובה ל: windows installer #5405
    MM-CC
    חבר

עם היה לי דיסק אתה חושב שהייתי עושה ככה אני פשוט לא יכול לצאת מהבית ומת משעמום ודפקא עכשיו הלך המחשב לגמרי ואין לי חברים עם XP אני בדרךכלל זה שמביא להם
    טוב תודה לשניכם.

בתגובה ל: windows installer #5394
    MM-CC
    חבר

איך זה קשור למקלדת גם עם אני מחזיר את ההגדרה שלה בביוס עדיין לא עולה בוט מהדיסק

בתגובה ל: windows installer #5392
    MM-CC
    חבר

ראיתי את זה כבר אבל הבעיה שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס לא עולה לי בוט מה שאומר שכניראה משהו בדיסק נידפק
    אין לי איך להסיג עוד דיסק של XP
    ובאתר שהבאתה יש קישור להורדת בוט אבל כל פעם שאני לוחץ על קישור זה מוביל לעוד קישור ועם מצאתי הורדה אז זה משהו אחר כמו אנטיוירוס וכאלה

בתגובה ל: windows installer #5390
    MM-CC
    חבר

טוב ככה הבאתי כונן דיסקטים אבל כשאני מעלה ממנו בוט אין לי כוננים C ו D
    הבוט הוא לא 98 זה מה שמצאתי יכול להיות שזה ביגלל זה?
    יש לי הרדיסק SATA וליפעמים החוט זז ואז אין כוננים ניסיתי לשחק בזה זה לא עוזר

בתגובה ל: windows installer #5387
    MM-CC
    חבר

המחשב מעלה את הוינדוס רגיל שיש את הסמל ופס רץ ואחרי זה אמור להופיע חלון שרושמים בו סיסמה של המישתמש, אז במקום כל זה עולה התקנה של הוינדוס רשום באנגלית מכין הגדרות התקנה זה הפירוש בערך (עם עשיתה פעם ריסט באמצע התקנה של וינדוס אז זה אותו דבר ) ואז יש מסך שחור ורואים את העכבר וזהו העכבר זז אבל אין עוד מה לעשות ALT+CTRL+DELETE לא עושה כלום

בתגובה ל: windows installer #5384
    MM-CC
    חבר

למה מה ההבדל במיקלדת?
    ויש דרך להכין בוט לCD או לסתם תיקיה ולא לדיסקט? ואני יצרוב אותו וינסה ככה

בתגובה ל: windows installer #5378
    MM-CC
    חבר

ניסיתי את התוכנה הזאת האנטיוירוס לדוס ובהרצה שהוא מחפש בוט הוא מראה שהוא קורא את הדיסק אבל ממשיך רגיל להמשך התקנה

בתגובה ל: windows installer #5375
    MM-CC
    חבר

עשיתי תיקון ואז זה ניתקע באמצע
    לעשות שיקרא בוט מהדיסק ואז לתת לו שיקרא את הדיסק עם הקובץ הזה?
    ויש בוט שאני יכול לצרוב על דיסק CD ושזה יגיע לי לדוס כדי לעשות פורמט בשיטה הישנה דרך הדוס?
    אתה יכול בבקשה לתת לי קישור לקובץ כזה כי כל מה שהורדתי צריך דיסקט ואז הוא יתקין את הבוט לדיסקט ואין לי כונן דיסקטים

בתגובה ל: windows installer #5371
    MM-CC
    חבר

הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לדוס כדי לפרמט או דרך הדיסק  ישר עולה ההמשך התקנה ונהיה מסך שחור

בתגובה ל: windows installer #5367
    MM-CC
    חבר

עכשיו עשיתי שכל האפשרויות של הבוט על CD וגם שאין דיסק הוא טוען כאילו בוט ומעלה את ההתקנה ומסך שחור כאילו עדיין הוא קורא בוט מההרדיסק ויש רק שלוש אפשרויות בביוס לזה וכולם על CD.

בתגובה ל: windows installer #5366
    MM-CC
    חבר

ניסיתי גם שכל האפשרויות על CD והוא מבקש בוט כניראה הוא לא מזהה אותו בדיסק ויש בדיסק כי תמיד התקנתי מימנו ככה

יש לי עוד דיסק צרוב כי לפעמים באמצע התקנה הוא לא מוצא קבצים מהמקורי אז אני מחליף וגם ממנו זה לא מצליח אבל בו אני חושב אין בוט

חיפשתי בוט באינטרנט לא מצאתי גם דרך מה שיש פה באתר זה מוביל לעוד אתרים ולא מצאתי את ההורדה ואני לא יכול להכין במחשב כי אין דיסקטים פלופי הזה

בתגובה ל: windows installer #5362
    MM-CC
    חבר

ניתקתי רוקנתי את המתח

כונת C ו D הם באותו הרדיסק. ואיך בודקים עם הכונן עובד?

בביוס הכל מקורי חוץ מאפשרות של המיקלדת שהיא תפעל בדוס וכמובן מוגדר לקריאה מהCD

הכנסתי את הדיסק, עם הכוונה של F10 זה בשביל לשמור בביוס אז עשיתי

ועדיין מעלה את הוינדוס כאילו רגיל ולפני שעולה השולחן עבודה יש מסך כחול ורשום התקנה מתחילה משהו כזה באנגלית ואז נהיה מסך שחור וזהו נישאר ככה

שיש מסך שחור יש אפשרות להזיז את העכבר וזהו.

מוצגות 15 תגובות – 31 עד 45 (מתוך 63 סה״כ)