התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
yomer
חבראבי שלום.לצערי עשיתי כנאמר ועדיין קיימת ההודעה יישום לא תקין.איך מתקינים גרסת דרייבר קול עדכני? בתודה יוסי.
yomer
חברמירית .שלום. שמחתי להיענותך,אבל איך משדרגים ל-סטודיו 14 hd .תודה,יוסי.
yomer
חברשלום לכל מי שיכול לפתור תקלה זו.איך מתאימים את תוכנת עריכת הסרטים סטודיו-9 לוינדוז 7 .תודה,יוסי.
yomer
חברהבעת-תודה!
יש אנשים נהדרים ב-בתקלה.והפעם הפליא-עשות ,שמו אבי לוי שטורח
מארץ רחוקה,לא חסך מזמנו וסבלנותו לא פקעה,עד אשר לא נפתרה
הבעיה. לאבי ולכל הסייענים הרבה תודות. יוסי.
yomer
חברשלום למסייעים.ע"מ להתקין כרטיס מסך תואם ,ניסיתי להוריד מהתוכניות את nvidia dravers והתכנית מסרבת להימחק,.האם יש פתרון גם ל"ברוך" הזה,כיצד מוחקים? תודה מראש יוסי.
yomer
חברשלום לכל הסייענים.בד"כ קיימת היענות מהירה לכל בקשה,אני מנסה להבין שאנשים יוצאים לחופשה בימים אלה ולכן לא קיבלתי כל תגובה למיי"ל האחרון שלי,אודה למי שייסיע לי למצוא פתרון כל שהוא לבעיה. בתודה יוסי.
yomer
חברלמירית מבזק שלום.התקנו את פקד אקטיב אקס ולא יכולנו לקבל את אישור מנהל התקן,האם המשמעות היא שיש להחליף את כרטיס המסך,ושאלה,מדוע מנהל התקן לא מאפשר להפעיל את סטודיו-9 (עריכת-סרטים)ע"י הדרייבר ,ב-xp זה עבד יפה מאוד.
לתשובהמכל הידענים אני מיחל.בתודה מראש-יוסי.
yomer
חברלמירית ,בזק בינלאומי שלום.כרטיס המסך שמותקן הוא -ג'יפורסט ,אני מקווה שאייתי נכון.
שלום ותודה.יוסי.
yomer
חברשלום-yuda .אני רוצה להסביר.יש לי דיסק שאיתו העלתי את המצלמה
והיא עבדה כיאות,כשעברנו לוינדוס 7 רק הוידיאו עובד ללא המיקרופון
שבמצלמה.על הדיסק רשום:quickcam 8.4.1 ומתחת,בסוגריים
windows וכן:quickcom 8.0.1 (mac os .
יכול להיות שוינדוס 7 לא מפענח את הסאונד.
בנתיים אני משתמש במיקרופון חיצוני.מקווה לפתרון הבעיה.
הרבה תודות-יוסי.
itsho 2010-7-16 8:57:14 yomer
חברל- yuda שלום.מנהל התקן:c: windows\system32driavers\lvusbsta.sys
תודה,יוסי.
itsho 2010-7-16 8:57:22 yomer
חברלכ' כל העוזרים,שלום.הכנסתי את ה-usb למקום אחר,המצלמה עובדת,אבל המיקרופון המובנה לא פועל,ומצוין לי שיש בעיה במנהל התקן,בקיצור המיקרופון במצלמה לא עובד.
yomer
חברלעודד ול-rosenbister שנה-טובה,אתם עושים
עבודה נהדרת! עזרתם לי מאוד.
הרבה-תודות, מיוסי.
yomer
חברעודד שלום התקנתי את מסנג'ר 8.5 אבל אי אפשר להגדיר קול ,המצלמה עובדת, מופיעה שגיאת סקריפ, ונכנסתי למנהל התקנים בקר קול וראיתי שהכל בסדר ללא סימני שאלה או קריאה. יש פתרון לבעיה זו?
yomer
חברלעודד אין לי מקאפי אדויזור .יוסי.
yomer
חברעודד,כתוב המסנג'ר אינו זמין התקשר מאוחר יותר ובסוגריים 0x8ac70013 .
-
מאתתגובות