התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
unix
מנהל בפורוםעקוב אחר ההוראות
unix
מנהל בפורוםישנן כמה אפשרויות:
1. נסי להסתיר את הסרגל.מקור והדגמה כיצד לבצע – https://www.youtube.com/watch?v=BhB6XdHqE_c2. נסי לשנות את ההחלקה (Smoothing) ל0%.3. נסי לשנות את מצב הציור (Drawing Mode) לBasic.מקור ל2 ו3 עם צילומי מסך:unix
מנהל בפורוםבאתר הבא (באנגלית) יש מספר הצעות לתיקון הבעיה:
unix
מנהל בפורוםבאתר של מיקרוסופט תוכל למצוא הוראות איך לשנות את ההגדרות:
אם זה קורה תוך כדי עבודה יתכנו הדברים הבאים:* לחצן הכיבוי "רופף" והוא נלחץ בטעות או בעקיפין גם ממגע רופף והוא גורם לכיבוי.* במחשב נייד – הבטריה לא תקינה ו"קופצת" בין אחוזים, וזה גורם למחשב להתבלבל. אם זה המצב – נסה להוציא את הבטריה לגמרי ולעבוד עם חיבור ישיר לחשמל.* מוגדר כיבוי מתוזמן – אם זה המצב, ניתן לבטל בהגדרות שהזכרתי לעיל.unix
מנהל בפורוםמדובר בהגדרה 'נורמלית' של וינדוס שמנסה לעזור לך לחסוך בחשמל.
אם הוא לא מזהה 'עבודה' כדוגמת הזזה של עכבר או מקלדת – הוא מכבה את עצמו.ניתן לשנות את התזמון או לבטל כליל את היכולת -בהגדרות 'צריכת חשמל'unix
מנהל בפורוםאם הקבצים נפתחים במחשב אחר – יש להתקין מחדש את אופיס במחשב הבעייתי.
אם לא – כנראה הקבצים נהרסו איכשהו ☹️קיימות תוכנות לתיקון קבצי וורד תקולים אך אל תצפה ליותר מדי…unix
מנהל בפורום1. האם ניסית לעשות עדכון בתוך אופיס 2016?
ראה צילום מסך:2. בדוק מה גודל הקובץ שאתה מנסה לפתוח. יתכן שבאמת הקובץ לא תקין (קטן מדי)unix
מנהל בפורוםנראה שמדובר בבעיה ישנה:לכן אני חושש שמדובר בבעיה בגירסת אופיס ישנה.
אם מותקנת לך גירסה ישנה (2010 או 2013) אני ממליץ לשדרג ל2016 במידת האפשר.אחרת – נסה להוריד עדכונים מהאתר של מיקרוסופט לגירסה המותקנת אצלךראה הוראות כיצד לעדכן – כאן:unix
מנהל בפורוםבד"כ מדובר שהמחשב מנסה למנוע נזק למעבד כשיש חום גבוה מדי.
1. יתכן שמאוורר המעבד לא עובד\לא תקין\לא הונח כראוי\אין מספיק משחה בין המאורר למעבדראה דוגמא כאן2. יתכן שיש בעיה בתרמוסטט עצמו – ואז הבעיה היא ברמת הלוח וקשה לתקן 🙁ברוב המקרים – התשובה היא דווקא המקרה הראשון. ממליץ לפנות למי שהרכיב שיבדוק את הדברים האמורים לעיל.unix 2020-07-31 09:19:37 unix
מנהל בפורוםאנא כתוב את:
* דגם המדפסת* הודעת השגיאה* גירסת וינדוס שברשותךunix
מנהל בפורום1. אתה רוצה להתקין וינדוס 10 מתוך USB למחשב, או לשים את ההתקנה על הUSB?
אם אתה מנסה להתקין מתוך הUSB ולא "רואה" אותו בעליית המחשב, יתכן שהמחשב מוגדר על מצב "secure boot" (כלומר UEFI מופעל), והUSB מוגדר רגיל ולא כUEFI.2. לא רשמת מה דגם לוח האםunix
מנהל בפורום1. מה הבעיה שאתה מנסה לפתור? לא עובד לך חיבור USB? הוא לא מהיר מספיק?
2. מה דגם לוח האם שלך – ניתן לבדוק באמצעות כלים כמו cpu-z – https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.htmlunix
מנהל בפורוםבד"כ מדובר בבעית תוכנה – כלומר משהו נדפק ברמת וינדוס.
היות שאני מבין שתיקון האתחול האוטומטי לא עבדוהיות שפקודות לא נכונות בשורת הפקודה, או, שימוש ב"איפוס" – עלולים לגרום לאיבוד כל המידע שלך,אני ממליץ לפנות לטכנאי בהקדם.צר לי.unix
מנהל בפורוםבודאי.
אך זה לא הפורום המתאים. נסה לחפש פרסום בגוגל.unix 2020-06-18 09:16:24 unix
מנהל בפורוםבהצלחה! -
מאתתגובות