התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אסף
חברזה אומר המסך שלך עומד להשרף בקרוב כי יש בטח בחוט של החיבור של המסך אז הוא פגום זה אומר שהגיע הזמן להחליף את המסך
אסף
חברתיראה יש אפשרות בימקום לפרמט לעשות לו שיחזור המערכת וזה יתקן לך את המערכת הפעלה שלך
אסף
חברתיראה יש מצב שהקובץ שהוא גילה הוא טרויין זה קובץ ריגול שניכנס לך במחשב ע'י האקרים כדי שיהיה להם יותר קל לפרוץ לך את המחשב אז עדיף שתיפטר כמה שיותר מהר מהקובץ הזה לפני שיהיה מאוחר
אסף
חברניסיתה להתקשר לחברת התשתית כמו התמיכה של הוט או של בזק כי אתה יכול להגיד להם שיביאו אליך תכנאי הביתה אז או יסדר לך את האינטרנט ככה אני עשיתי ואז האנטרנט שלי ניהיה נורמלי
אסף
חברתראה אם אני לא טועה שאם יש לך דיסק מקורי של וויסטה אז צריך להיות ראשום המספר טלפון של החברה אז תתקשר אליהם ותברר בדיוק את זה
אסף
חבראני הכי ממליץ על כרטיסי מסך של ATI הם הכי חזקים הכרטיסים שלהם אף פעם לא מאכזבים
אסף
חבראם את רוצה לפרמט את שני הכוננים האחרים ותלחצי עלהם קליק ימני- אתחול -ומשם ותלחצי אתחול מהיר- ותלחצי התחל אז בהצלחה
אסף
חבראז ככה תיכנס למחשב שלי – תעשה קליק ימני על הכונן דיסקים שלך -תעשה מאפיינים -כנס ללשונית הפעלה אוטומתית ומשם תלחץ תוודה שמסומן הדבר הזה "הצג לי בקשה כל פעם לבחור פעולה" אז בהצלחה
אסף
חברתעשה את זה כנס להתחל – הפעלה – תיכתוב של msconfig – תילחץ על הפעל שחזור
המערכת שם ואז תילחץ על הבא ותיבחר את התאריך שאתה זוחר שלא היה לך את
התקלה הזאת עכשיו תיראה זה יכול לעזור 99% שזה יסדר לך את הבעיהאסף
חברתעשי קליק ימני למעלה על המדייה פלאייר- וכנסי לתצוגה- שיפורים- ושם תיראי אפשרות אקולייזר ותנסי לשחק שם עם האפשרות הזאת
אסף
חברבדקתה אולי בדיסק הזה יש הגנה נגד העתקות או משהו כזה
אסף
חברבאיזה דפדפן אינטרנט אתה משתמש למש אני משתמש בפייר פוקס והכול עובד אצלי אם אין לך כזה דפדפן אז תנסה הוריד אותו ותגיד לי אם זה עובד לך http://mozilla.org.il/firefox/
אסף
חברעם איזה נגן מדייה פלייאר אתה משתמש ?
אסף
חברתנסה להתקשר לתמיכה של החברת אינטרנט שלך שהם ינסו לעזור לך בהגדרות של החיבור האלחוטי אני עשיתי את ה גם והם הצליחו לעזור לי
אסף
חבריש מצב שאי אפשר להציל את הזיכרון נייד הזה כי הם עדינים מאוד אם קורא להם איזה פגיעה של מכה או משהו כזה ואז הם לא עובדים יותר
-
מאתתגובות