התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 30 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: המסך מחליף צבעים #27591
    אסף
    חבר

זה אומר המסך שלך עומד להשרף בקרוב כי יש בטח בחוט של החיבור של המסך אז הוא פגום זה אומר שהגיע הזמן להחליף את המסך 

בתגובה ל: מסך שבור #27590
    אסף
    חבר

תיראה יש אפשרות בימקום לפרמט לעשות לו שיחזור המערכת וזה יתקן לך את המערכת הפעלה שלך 

בתגובה ל: לא וירוס #27589
    אסף
    חבר

תיראה יש מצב שהקובץ שהוא גילה הוא טרויין זה קובץ ריגול שניכנס לך במחשב ע'י האקרים כדי שיהיה להם יותר קל לפרוץ לך את המחשב אז עדיף שתיפטר כמה שיותר מהר מהקובץ הזה לפני שיהיה מאוחר 

בתגובה ל: האינטרנט נורא איטי #27588
    אסף
    חבר

ניסיתה להתקשר לחברת התשתית כמו התמיכה של הוט או של בזק כי אתה יכול להגיד להם שיביאו אליך תכנאי הביתה אז או יסדר לך את האינטרנט ככה אני עשיתי ואז האנטרנט שלי ניהיה נורמלי 

בתגובה ל: שדרוג מויסטה לוינדוס 7 #27363
    אסף
    חבר

תראה אם אני לא טועה שאם יש לך דיסק מקורי של וויסטה אז צריך להיות ראשום המספר טלפון של החברה אז תתקשר אליהם ותברר בדיוק את זה 

בתגובה ל: ייעוץ בכרטיסי מסך #27304
    אסף
    חבר

אני הכי ממליץ על כרטיסי מסך של ATI הם הכי חזקים הכרטיסים שלהם אף פעם לא מאכזבים 

בתגובה ל: פירמוט #27303
    אסף
    חבר

אם את רוצה לפרמט את שני הכוננים האחרים ותלחצי עלהם קליק ימני- אתחול -ומשם ותלחצי אתחול מהיר- ותלחצי התחל אז בהצלחה

בתגובה ל: כשמכניסים כרטיס לא נפתח חלון אפשרויות #27302
    אסף
    חבר

אז ככה תיכנס למחשב שלי – תעשה קליק ימני על הכונן דיסקים שלך -תעשה מאפיינים -כנס ללשונית הפעלה אוטומתית ומשם תלחץ תוודה שמסומן הדבר הזה "הצג לי בקשה כל פעם  לבחור פעולה"  אז בהצלחה

בתגובה ל: הודעת שגיאגה #27288
    אסף
    חבר

תעשה את זה כנס להתחל – הפעלה – תיכתוב של msconfig – תילחץ על הפעל שחזור
    המערכת שם ואז תילחץ על הבא ותיבחר את התאריך שאתה זוחר שלא היה לך את
    התקלה הזאת עכשיו תיראה זה יכול לעזור 99% שזה יסדר לך את הבעיה

בתגובה ל: ווליום #27286
    אסף
    חבר

תעשי קליק ימני למעלה  על המדייה פלאייר-  וכנסי לתצוגה- שיפורים- ושם תיראי אפשרות אקולייזר ותנסי לשחק שם עם האפשרות הזאת 

בתגובה ל: לא מצליח להעתיק קובץ גדול #27280
    אסף
    חבר

בדקתה אולי בדיסק הזה יש הגנה נגד העתקות או משהו כזה 

בתגובה ל: לא יכול לראות סרטונים.. #27279
    אסף
    חבר

באיזה דפדפן אינטרנט אתה משתמש למש אני משתמש בפייר פוקס והכול עובד אצלי אם אין לך כזה דפדפן אז תנסה הוריד אותו ותגיד לי אם זה עובד לך http://mozilla.org.il/firefox/

בתגובה ל: ווליום #27278
    אסף
    חבר

עם איזה נגן מדייה פלייאר אתה משתמש ?

בתגובה ל: רשת אלחוטית #27273
    אסף
    חבר

תנסה להתקשר לתמיכה של החברת אינטרנט שלך שהם ינסו לעזור לך בהגדרות של החיבור האלחוטי אני עשיתי את ה גם והם הצליחו לעזור לי 

בתגובה ל: disk on key #27272
    אסף
    חבר

יש מצב שאי אפשר להציל את הזיכרון נייד הזה כי הם עדינים מאוד אם קורא להם איזה פגיעה של מכה או משהו כזה ואז הם לא עובדים יותר 

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 30 סה״כ)