התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Tifrahat
חברהמחשב חזר מהמעבדה. בקשתי התקנת מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שהמחשב חזר מבדיקות חומרה ללא תקלות! לאחר מכן הוא הריץ את דיסק ההתקנה והתקין את המערכת הפעלה ללא בעיות. פתחתי את המחשב והכנסתי את דיסקי ההתקנה שלי ולהפתעתי הם אפשרו מעבר למסך ההתקנה באופן חלק (לא כפי שהיה לפני שהבאתי למעבדה).
אין לי מושג איך יתכן שהטכנאי הצליח להתקין, ואילו אני ניסיתי עשרות פעמים ללא הצלחה.
ההסבר שלי הוא שבעת בדיקות חומרה הם הפרידו רכיבים במחשב ולכן עשו ריסט רציני על המערכת שתקנה את עצמה להמשך. (השערתי נשמעת הגיונית ?!)
מה דעתכם על המקרה המוזר ?
Tifrahat
חברתודה בינתים!
Tifrahat
חברמה זה תקליטור אתחול חיצוני ?
כלומר דיסק אחר להתקנת מערכת הפעלה ?
יש חשיבות לסוג מערכת ההפעלה (XP/ 07)?
Tifrahat
חבררשמתי מקודם:
"
כשהפעלתי דיסק RECOVERTY (שקבלתי עם קניית המחשב) דרך ה- BIOS הוא נכנס למסך windows setup, ואוטמטית מטעין קבצים ואני רואה את הכיתוב הבא בתחתי מסך כחול:
-
setup is loading files (bus driver, host controller, video driver etc.)
-
setup is starting windows- כאן הוא נתקע. "
"
Tifrahat
חבריש לי מחשב נייד. זה יהיה אכזרי לעשות זאת.
Tifrahat
חברלחכות חצי שעה במצב SAFE MODE – לא הפתרון !
זה עדיין תקוע באותו שורה של הדרייבר הנ"ל.
עוד הצעות, מישהו ?…
Tifrahat
חברתודה על העצה,
אבל האם גם אתה המתנת במסך שחור שמציג רשימה ארוכה של דרייברים?
Tifrahat
חברבמצב בטוח הוא מריץ דרייברים שונים הקשורים למערכת ההפעלה ונעצר באמצע סטטית.
הדרייבר בו הוא נעצר:
multi(o) disk(o)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys
Tifrahat
חברבמסך הראשון של כניסה לחלונות (כתוב במסך רק WINDOWS XP,MICROSOFT) – תקוע בהטענת המערכת (העמוד לא מפסיק להטען).
כשהפעלתי דיסק RECOVERTY (שקבלתי עם קניית המחשב) דרך ה- BIOS הוא נכנס למסך windows setup, ואוטמטית מטעין קבצים ואני רואה את הכיתוב הבא בתחתי מסך כחול:
-
setup is loading files (bus driver, host controller, video driver etc.)
-
setup is starting windows- כאן הוא נתקע.
כשהפעלתי דיסק התקנה של מערכת חלונות אחרת ממה שהיה לי (אחרת מ- XP) הוא נתקע במסך הראשון של WINDOWS כמו בחלונות XP שהזכרתי למעלה.
Tifrahat
חברהרצתי בדיקה להרדיסק בעזרת MHDD. אך לא היו שגיאות.
צרפתי סיכום ההרצה.
מה לעשות ?

-
-
מאתתגובות