התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אהרון
חברקודם כל תודה על הנסיון לעזור.
הלחצן של ה-wireless דולק, ועכשיו אני גולש דרכו.לגבי הממשק של windows, אני משתמש ב-xp, כך שלא כ"כ מצאתי את ההגדרות שמופיעות בלינק ששלחת אלי, דרך לוח הבקרה שלי, ולכן לא הבנתי מה אני אמור לעשות ולא יכולתי לבדוק אם זה עובד או לא.אבל, כשאני מנסה דרך הבלוטוס של התוכנה של נוקיה לחבר את הנוקיה שלי – הוא כותב "לא ניתן להשתמש בסוג חיבור זה. ודא שכל החומרה, התוכנה ומנהלי ההתקנים, זמינים." ולכן אני חושב שמה שחסר במחשב הזה הוא תכנה כלשהי, אבל אני לא בטוח.אשמח מאד לשמוע אפשרויות נוספות.תודה בכל אופן. (אגב, בדקתי במחשב אחר והוא כן מצליח לקרוא את הנוקיה, כך שזו לא בעיה במכשיר עצמו)אהרון
חברניסיתי, אבל זה לא עזר. הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחיבור של הסלולרי אל המחשב.
השאלה שלי היא האם חוץ מהדרייבר של הבלוטוס שמותקן, צריכה להיות גם תכנה או משהו אחר ששייך לבלוטוס?אהרון
חבריש לך או למישהו אחר רעיון למשהו שיכול לפתור בעיה זו? -האמת היא שזה די דחוף.
תודה בכל מקרה ויום טוב.אהרון
חבראני מדבר על התוכנה הזו, התקנתי אותה מזמן.
רק שכשאני רוצה לחבר לתוכנה את הסלולרי בעזרת בלוטוס – אז יש את הבעיה שעליה דיברתי.
אהרון
חברכן, מדובר בנוקיה, וכשאני רוצה לעשות לו גיבוי/סנכרון מול האתר שלהם הוא כותב אפשרויות של חיבור (כבל/בלוטוס) והאפשרות של הבלוטוס אפורה, והוא כותב שאין למחשב אפשרות לחבר עם בלוטוס (למרות שכמו שציינתי קודם במנהל ההתקנים הבלוטוס נראה בסדר גמור).
אגב, ניסיתי לחבר למחשב הזה בבלוטוס שני מכשירי נוקיה מדגמים שונים ובשניהם הוא כתב את אותו הדבר.אהרון
חבראגב, במחשב הנ"ל מערכת ההפעלה היא xp אם זה יכול לשנות משהו.
אהרון
חברתודה, זה עבד.
יום טוב.אהרון
חברזה באמת עזר (ההורדה באנגלית), משום מה כשניסיתי בשבוע שעבר להוריד מהאתר של מיקרוסופט לא הצלחתי.
אבל בזכותכם הצלחתי. תודה רבה.סתם שאלה, בעבר כשהגבתם על תקלות ששלחתי – הייתי מקבל מייל שקיבלתי תגובה ולימק לאתר, הפעם לא קיבלתי (לא שיניתי את המייל, ולא שיניתי הגדרות) יש סיבה לכך?שוב, ממש תודה.אהרון
חברבעקרון היא מותקנת באנגלית (בלי mui), אך כמו שציינתי – ניסיתי להוריד גם את קובץ ההתקנה של האנגלית וגם של העברית וכלום לא עזר.
אהרון
חברתודה רבה רבה על ההשקעה הענקית, מקווה שבפועל זה פחות נורא ממה שזה נשמע.
אהרון
חבראגב, שכחתי לציין שהתקלה מתחילה בפתאומיות בלי הסבר הגיוני לכך ומסתיימת בפתאומיות בלי כל פעולה מוקדמת.
ושוב, תודה לעוזרים.
אהרון
חבראני לא צריך לבטל אותו, אין לי בעיה איתו, וכשאני לוחץ עליו זה רק כותב באותיות גדולות – הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות, וכמו שציינתי זה לא משנה אם ה-CAPS LOCK לחוץ או לא, וזה לא עוזר גם כשאני לוחץ על SHIFT+ALT.
אהרון
חברניסיתי להוציא ולחבר מחדש את המקלדת, כשאני מכניס אותה – לרגע אחד נדלקות הנורות שלה ומיד נכבות – כך שכנראה אין בעיה בחיבור. האם יש אפשרות לעשות משהו בשביל לגרום לה לעבוד?
אהרון
חברממה בעיה כזו יכולה להיגרם?
ואיך אפשר להכניס ps2 ל-usb? יש מתאם כזה?
אהרון
חברהמקלדת היא ps2, הכנסתי אותה עד לסוף הפין שלה וזה לא עזר, אחרי זה הכנסתי לשם מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. אשמח לשמוע על אפשרות נוספת בשביל לפתור את הבעיה. תודה.
-
מאתתגובות