התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 45 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39469
    אהרון
    חבר

קודם כל תודה על הנסיון לעזור.

הלחצן של ה-wireless דולק, ועכשיו אני גולש דרכו.
    לגבי הממשק של windows, אני משתמש ב-xp, כך שלא כ"כ מצאתי את ההגדרות שמופיעות בלינק ששלחת אלי, דרך לוח הבקרה שלי, ולכן לא הבנתי מה אני אמור לעשות ולא יכולתי לבדוק אם זה עובד או לא.
    אבל, כשאני מנסה דרך הבלוטוס של התוכנה של נוקיה לחבר את הנוקיה שלי – הוא כותב "לא ניתן להשתמש בסוג חיבור זה. ודא שכל החומרה, התוכנה ומנהלי ההתקנים, זמינים." ולכן אני חושב שמה שחסר במחשב הזה הוא תכנה כלשהי, אבל אני לא בטוח.
    אשמח מאד לשמוע אפשרויות נוספות.
    תודה בכל אופן. (אגב, בדקתי במחשב אחר והוא כן מצליח לקרוא את הנוקיה, כך שזו לא בעיה במכשיר עצמו)
    בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39333
    אהרון
    חבר

ניסיתי, אבל זה לא עזר. הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחיבור של הסלולרי אל המחשב.

השאלה שלי היא האם חוץ מהדרייבר של הבלוטוס שמותקן, צריכה להיות גם תכנה או משהו אחר ששייך לבלוטוס?
    בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39321
    אהרון
    חבר

יש לך או למישהו אחר רעיון למשהו שיכול לפתור בעיה זו? -האמת היא שזה די דחוף.

תודה בכל מקרה ויום טוב.
    בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39293
    אהרון
    חבר

אני מדבר על התוכנה הזו, התקנתי אותה מזמן.

רק שכשאני רוצה לחבר לתוכנה את הסלולרי בעזרת בלוטוס – אז יש את הבעיה שעליה דיברתי.

בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39273
    אהרון
    חבר

כן, מדובר בנוקיה, וכשאני רוצה לעשות לו גיבוי/סנכרון מול האתר שלהם הוא כותב אפשרויות של חיבור (כבל/בלוטוס) והאפשרות של הבלוטוס אפורה, והוא כותב שאין למחשב אפשרות לחבר עם בלוטוס (למרות שכמו שציינתי קודם במנהל ההתקנים הבלוטוס נראה בסדר גמור).

אגב, ניסיתי לחבר למחשב הזה בבלוטוס שני מכשירי נוקיה מדגמים שונים ובשניהם הוא כתב את אותו הדבר.
    בתגובה ל: בלוטוס לא עובד [בעיה נפתרה] #39264
    אהרון
    חבר

אגב, במחשב הנ"ל מערכת ההפעלה היא xp אם זה יכול לשנות משהו.

בתגובה ל: התקנת אקספלורר 8 #39262
    אהרון
    חבר

תודה, זה עבד.

יום טוב.
    בתגובה ל: התקנת אקספלורר 8 #39203
    אהרון
    חבר

זה באמת עזר (ההורדה באנגלית), משום מה כשניסיתי בשבוע שעבר להוריד מהאתר של מיקרוסופט לא הצלחתי.

אבל בזכותכם הצלחתי. תודה רבה.

סתם שאלה, בעבר כשהגבתם על תקלות ששלחתי – הייתי מקבל מייל שקיבלתי תגובה ולימק לאתר, הפעם לא קיבלתי (לא שיניתי את המייל, ולא שיניתי הגדרות) יש סיבה לכך?

שוב, ממש תודה.
    בתגובה ל: התקנת אקספלורר 8 #39092
    אהרון
    חבר

בעקרון היא מותקנת באנגלית (בלי mui), אך כמו שציינתי – ניסיתי להוריד גם את קובץ ההתקנה של האנגלית וגם של העברית וכלום לא עזר.

בתגובה ל: איך מעבירים קבצים ענקיים באינטרנט? #37141
    אהרון
    חבר

תודה רבה רבה על ההשקעה הענקית, מקווה שבפועל זה פחות נורא ממה שזה נשמע.

בתגובה ל: אין אפשרות לכתוב אותיות קטנות באנגלית #36716
    אהרון
    חבר

אגב, שכחתי לציין שהתקלה מתחילה בפתאומיות בלי הסבר הגיוני לכך ומסתיימת בפתאומיות בלי כל פעולה מוקדמת.

ושוב, תודה לעוזרים.

בתגובה ל: אין אפשרות לכתוב אותיות קטנות באנגלית #36714
    אהרון
    חבר

אני לא צריך לבטל אותו, אין לי בעיה איתו, וכשאני לוחץ עליו זה רק כותב באותיות גדולות – הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות, וכמו שציינתי זה לא משנה אם ה-CAPS LOCK לחוץ או לא, וזה לא עוזר גם כשאני לוחץ על SHIFT+ALT.

בתגובה ל: מקלדת לא עובדת במחשב נייח #34400
    אהרון
    חבר

ניסיתי להוציא ולחבר מחדש את המקלדת, כשאני מכניס אותה – לרגע אחד נדלקות הנורות שלה ומיד נכבות – כך שכנראה אין בעיה בחיבור. האם יש אפשרות לעשות משהו בשביל לגרום לה לעבוד?

בתגובה ל: מקלדת לא עובדת במחשב נייח #34211
    אהרון
    חבר

ממה בעיה כזו יכולה להיגרם?

ואיך אפשר להכניס ps2 ל-usb? יש מתאם כזה?

בתגובה ל: מקלדת לא עובדת במחשב נייח #34175
    אהרון
    חבר

המקלדת היא ps2, הכנסתי אותה עד לסוף הפין שלה וזה לא עזר, אחרי זה הכנסתי לשם מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. אשמח לשמוע על אפשרות נוספת בשביל לפתור את הבעיה. תודה.

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 45 סה״כ)