התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםא. לא
ב. במקרים נדירים, כן.
ג. ממש לא.אני ממליץ להתקין SP3 משיקולי אבטחה.
itsho
מנהל בפורוםהתכוונתי למישהו שיכול להיות ליד המחשב (פיזית) – טכנאי או אפילו חבר טוב שמבין.
itsho
מנהל בפורוםבדיוק כמו שרואים בסרטון – לחיצה ימנית על האייקון של Mcafee …
itsho
מנהל בפורוםהמדריך בסדר גמור

אך הוא מיועד למתקדמים.
שים לב שיש שם פקודות שצריך לבצע בשורת הפקודה, וטעות קטנה שם יכולה לגרום לבעיות גדולות…קח בחשבון שאם זו פעם ראשונה שאתה מתקין 2 מערכות בו זמנית, מומלץ שתיעזר במישהו שיוכל לפתור בעיות שצצות לפתע.
itsho 2012-09-23 20:58:32 itsho
מנהל בפורוםיש כמה דברים שצריך לעשות לפני שמתקינים 2 מערכות הפעלה:
1. לוודא שיש לך 2 מחיצות על הקשיח (או 2 קשיחים) ויש שם מספיק מקום עבור מערכת ההפעלה החדשה
2. דרך הפעולה ה"נורמלית" היא להתקין מהישן לחדש. כלומר, אם אתה רוצה ויסטה וXP, עליך להתקין קודם את XP למחיצה אחת, ואז את ויסטה למחיצה השניה. כי כך (בד"כ), המערכת החדשה יותר יודעת ליצור עבורך תפריט בפתיחת המחשב.
אבל, במקרה שלך (שויסטה כבר מותקנת), אתה תגיע למצב שבו רק מערכת ההפעלה XP תעבוד. ותצטרך ליצור בעצמך תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. יש תוכנות לעניין זה, אך אם (כפי שאתה אומר) אתה לא מבין בזה, אולי עדיף לפנות לטכנאי או מעבדה שיעשו זאת עבורך בצורה הטובה ביותר.בהצלחה.
itsho
מנהל בפורום1. האם יש הודעת שגיאה?
2. מה בדיוק קורה ?
3. תוכל להעלות צילום מסך ? (טשטש את הפרטים האישיים כמובן)itsho
מנהל בפורוםכי אתה בתוך וינדוס ויסטה, והתקנה מתוך וינדוס קיים אפשרית רק אם מדובר בשדרוג ולא בשנמוך (Downgrade)
אתה צריך לעשות BOOT מדיסק ההתקנה (לפני שמערכת ההפעלה שלך עולה)itsho
מנהל בפורוםזה מחזק את הטענה שלי – רזולוציה גבוהה דורשת עבודה "קשה יותר" של כרטיס המסך.
ומי שאחראי לזה הוא הדרייבר.itsho
מנהל בפורוםאני מניח שהכוונה היא לשגיאה "Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated"
השגיאה נגרמת בד"כ מהגדרות חייגן שגויות.
יש ליצור קשר עם ספקית האינטרנט שלך לקבלת תמיכה.itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו בעיה של בהגדרות האיפון או אפילו של הוט עצמם.
הייתי ממליץ לפנות לתמיכה של HOTitsho
מנהל בפורוםאז בוודאות יש צורך להתקין דרייבר חדש לכרטיס המסך.
שחזור המערכת שביצעת גרם להסרת הדרייבר.
ולכן נראה לי שעליך לפנות לטכנאי/מעבדה שינסו לסדר דרייבר מתאים מבלי לגרום לבעיות.itsho
מנהל בפורוםאנחנו (מנהלי הפורום) לא ממליצים על חנויות בשביל לא ליצור פרסום לא שוויוני.
מצטער.לגבי הבעיה עצמה, כפי שכתבתי, זה נשמע כמו בעיית חומרה (לוח אם, זכרונות, חום מעבד, חום כרטיס מסך, ואולי אפילו ספק כח)
-
מאתתגובות