התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםהתחל את הבחירה על ידי לחיצה כפולה על המילה הראשונה והזזת העכבר למילה האחרונה (החזק את לחצן העכבר לחוץ בינתים).
כך תוכל לבחור מילים שלמות ולא לפי אותיות.itsho
מנהל בפורוםלדעתי, מדובר בעיה פיזית (ולא בהגדרה כזו או אחרת). מומלץ לפנות למעבדה.
itsho
מנהל בפורוםפתח את Acrobat Reader:
תפריט Edit
Preferences
Internetהסר את הסימון מ"Display PDF in Browser"
אשר הכל, ונסה שוב.אם הבעיה עדיין לא נפתרה – חזור לאותו המקום והחזר את הסימון.
בנוסף, איזה גירסת אקרובט יש לך ? מכאן ניתן להוריד את הגירסה העדכנית ביותר (בחר את גירסת הוינדוס שברשותך, ואת השפה הרצויה)
itsho
מנהל בפורוםנראה שמדובר בבעיה בשרת שלהם.
נסה ליצור איתם קשר טלפוני (טלפון בארה"ב – 1-866-672-4551)itsho
מנהל בפורוםהלינק תוקן. סליחה
itsho
מנהל בפורוםאין דרך פשוטה לייצא רק תיקיה אחת.
אך ניתן לייצא את הכל בפורמט HTMLי כלשהו ולמחוק את הדברים שאת לא רוצה.הייצוא המובנה בFIREFOX4 הוא בפורמט JSON וקצת קשה לערוך בצורה ידנית.
ניתן להשתמש בתוסף הזה ולייצא (וגם לייבא) ל/מפורמט OPML (סוג של HTML).בהצלחה.
itsho 2011-04-02 21:15:30 itsho
מנהל בפורוםבשביל לפתור את הבעיה אנו צריכים לפחות חלק מהשגיאות המופיעות עבור המשחקים תוך ציון שם המשחק.
itsho
מנהל בפורוםלהלן 2 סיבות אפשריות למה השורה "השתמש בשיתוף קבצים פשוט" לא מופיעה, או למה הטאב "אבטחה" לא נמצא:
1. הכונן (D:) משתמש במערכת קבצים מסוג FAT (ולא NTFS) – איך בודקים ? -לחיצה ימנית על הכונן -> מאפיינים -> ובדוק מה כתוב תחת מערכת קבצים
2. כשיש לך וינדוס HOME כלשהו (XP HOME או VISTA HOME/STARTER או 7 HOME/STARTER).אם מדובר בסיבה השניה, יש דרך להוסיף את טאב "אבטחה" לגירסאות HOME:
אם מדובר בVISTA/7 – הורד את הקובץ הזה, הריץ, והפעיל מחדש את המחשב.
אם מדובר בXP – הורד את הקובץ הזה, חלץ, לחץ לחיצה ימנית על Setup.inf ולחץ install. לאחר ההתקנה יש להפעיל מחדש את המחשב.בהצלחה.
itsho
מנהל בפורום1. לחיצה ימנית על התיקיה הסוררת -> מאפיינים.
2. עבור לטאב "אבטחה" (אם הוא לא מופיע : המחשב שלי -> תפריט "כלים" -> אפשרויות תקייה -> תצוגה -> והסר את הסימון מהשורה "השתמש בשיתוף קבצים פשוט")
3.לחץ על "מתקדם"4. עבור לכרטיסיה "בעלים"
5. בחר את שם המשתמש שלך מתוך הרשימה
6. סמן את השורה "החלף בעלים בגורמים מכילים משניים ובאובייקטים".
7. לחץ אישור על כל החלונות.
בהצלחה.
בנוסף, יתכן וזה יעניין אותך.
itsho 2011-03-30 20:52:47 itsho
מנהל בפורוםנסה להתקין מחדש את בבילון.
אם זה לא עזר – צור קשר עם התמיכה של בבילון – 03-5382169או באתר – http://support.babylon.com/itsho
מנהל בפורוםכתוב את הדגם המדויק של המדפסת. ונסה לחפש באתר של לקסמרק דרייברים.
itsho
מנהל בפורוםלחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול
עבור ל"ניהול דיסקים"
וכעת, על המסך תראה את פרטי כל הדיסקים הקשיחים שברשותך.
צור צילום מסך של החלון והעלה אותו לכאן.ראה בחתימה שלי לינק ל"איך עושים צילום מסך"
itsho 2011-03-27 20:47:32 itsho
מנהל בפורוםהאם הבעיה נפתרה ? אם לא – אנא העלה צילום מסך.
itsho
מנהל בפורוםנשמע מוזר מאוד. תוכל לפרט קצת יותר ? מה המפרט של המחשב ? איזה מערכת הפעלה ?
-
מאתתגובות