התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
26 באוקטובר 2013 בשעה 20:28 בתגובה ל: בעיות בצפייה באתרי אינטרנט, כולל תמונות שלא עולות (לא דפדפן ספיציפי ולא מחש #54169
itsho
מנהל בפורוםיתכן שמדובר על תוסף לא תקין לכרום – נסי לעבור על רשימת התוספים (הרחבות) ולבטל תוספים שאת לא צריכה.
itsho
מנהל בפורום1. למה אתה צריך BARTPE או HIREN בשביל להתקין וינדוס ?
2. לפי התיאור נשמע שדווקא BARTPE (ולא הוינדוס עצמו) קורס על המחשב – יתכן שזה בגלל הגדרת מצב הSATA (בד"כ AHCI גורם לבעיות בתוכנות ישנות)3. מה מספר השגיאה במסך הכחול ? 0x7E ?itsho 2013-10-26 20:27:11 itsho
מנהל בפורוםאז מדובר על מחשב נייד.
חפשי מחשב נייד שיש לו מעבד I3 ומעלה.itsho 2013-10-26 20:24:36 itsho
מנהל בפורום1. התקן חבילת מקודדים במחשב
2. ודא כי הדרייברים מותקנים כראוי – לחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול -> מנהל ההתקנים – ודא כי אין התקן שיש עליו סימן קריאה או סימן שאלהitsho
מנהל בפורוםנסה לחבר את הכונן הלא תקין לחיבורים של הכונן שכן עובד.
אם זה עובד – הבעיה היא בחיבורים על הלוח עצמואם זה לא עובד – יש בעיה בכונן עצמו.itsho
מנהל בפורוםאין גירסה ל64.
itsho
מנהל בפורום1. אולי זה המעבד עצמו ?
2. הזכרונות ?3. אני הייתי ממליץ לך לרכוש משהו כזה ולבדוק בעזרתו את מצב הלוחitsho
מנהל בפורוםאני חושב שאתה משתמש במונח "המחשב איטי" בשעה שאתה מתכוון ל"הדפדפן איטי". ולכן זה קצת מבלבל כשאתה אומר שבדפדפן אחר הכל תקין.
אם הבעיה היא בדפדפן עצמו – נסה לאפס את Internet Explorer בעזרת המדריך הזהitsho 2013-10-26 20:13:53 itsho
מנהל בפורוםלא ניתן לתקן באופן ביתי. אך יש מעבדות שמתקנות כרטיסי מסך במצב כזה.
לפעמים אפשר להחליף את הכרטיס עצמו – וזה מה שרוב המעבדות יעשו.כשאי אפשר – יחליפו את הלוח עצמו.וכשאי אפשר – יגידו לך לזרוק את המחשב
וכמובן, כל מקרה לגופו…itsho 2013-10-26 20:17:23 itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםלהסיר.
לוח הבקרה -> הוספה/הסרה של תוכניותחפש את DAP, לחץ פעמיים ובחר uninstallitsho
מנהל בפורוםהMBAM עובד גם לאחר תום תקופת הנסיון. ההבדל הוא שיש צורך לעשות סריקה ידנית (ולא הגנה בזמן אמת).
אך גם זה מספיק טוב למחשב ביתי.אם אין חלונות קופצים ואין לך השתלטות על עמוד הבית באף דפדפן, את יכולה להיות רגועה לחלוטין.itsho
מנהל בפורוםאז כמו שחשדתי – הכרטיס עצמו.

itsho
מנהל בפורום2. כן, אתה יכול להפעיל כשוינדוס פועל. הקובץ "מחלץ" את עצמו.
3. סבבה. אני שמח שהקשבת לי.itsho 2013-10-24 23:53:27 -
מאתתגובות