התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאיזה וינדוס התקנת ?
itsho
מנהל בפורוםאני מניח שכן – בתוך אמולטור (מדמה) של מכשיר אנדרואיד.
כשהתוכנה תדרוש ממך מספר טלפון, הכנס את מספר הטלפון שלך, ותקבל במכשיר שלך את מספר האישור.קח בחשבון שכל האמולטורים איטיים להחריד. (אלא אם יש לך מחשב מפלצתי)כאן תמצא רשימת אמולטורים למק/וינדוסitsho
מנהל בפורוםנראה כאילו המפתחים של התוסף פשוט ויתרו על לכתוב/להתאים את עצמם לדפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר.
לא הצלחתי לגרום לתוסף להופיע/לעבוד בכרום.לצורך העניין – הסר לחלוטין את DAP. ונסה להכנס לאתר בעזרת אינטרנט אקספלורר.כאן ניתן לראות את העמוד בIE10 – אחרי שהתוסף הותקן:
itsho
מנהל בפורוםאם לא עזר, התקיני את MBAM (אנטי תוכנות ריגול),
ולאחר מכן הריצי את adwcleaner (תוכנה להסרת רוגלות מאוד ספיציות)itsho
מנהל בפורוםמצטער.
itsho
מנהל בפורוםנעשה קצת סדר:
1. אם הכונן עובד במחשב אחר, ובמחשב שלך לא (בהנחה שהחיבורים עצמם תקינים) – יש בעיה בוינדוס עצמו.אבל, היות שיש לך כונן אחר שכן עובד, זה אומר שהבעיה יותר מורכבת. ולא בטוח שפשוט לפתור אותה.2. אם הכונן לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים, זה אומר שהוא לא מחובר טוב ! אין פירוש אחר. תבדוק שכבל החשמל תקין, שחיבור הSATA/IDE תקין. נסה להחליף כבלים וכו'.אל יאוש ! זה יעבוד בסוף
itsho
מנהל בפורוםהאם הסתדרת?
itsho
מנהל בפורוםאני חושד שזה וירוס.
רק לצורך הבדיקה – אתה יכול להסיר את McAfee, ולהחזיר אותו אם AVIRA לא מוצאת חן בעיניך.דווח אם משהו השתנה.בנוסף, התקן את הגירסה האחרונה של SKYPEitsho
מנהל בפורוםנשמע כמו מסך שמתחיל להזדקן.
אם זה שווה לך, פנה למעבדת אלקטרוניקה/טלויזיות, ובקש שיבדקו אותו.itsho
מנהל בפורוםכנראה מדובר בהתקנה של דרייבר כרטיס מסך שנכשלה.
1. איזה וינדוס יש לך?2. איזה כרטיס מסך יש לך ? (ניתן לבדוק בעזרת התוכנה הזו)itsho
מנהל בפורוםהמטרה לא כ"כ ברורה לי.
האם את רוצה לשים סרטים על מחשב ברשת הביתית, ולצפות באותם סרטים ממחשב אחר או טלויזיה ? (זו בד"כ המטרה של סטרימר)או שאת רוצה מחשב שהוא עצמו יוכל להציג סרטים מהאינטרנט במהירות סבירה?itsho
מנהל בפורוםלי זה נשמע כמו דיסק קשיח גוסס שזועק "החליפו אותי!"
גבה במהירות האפשרית כל דבר חשוב – ופנה לטכנאי שיחליף לך קשיח.אם המצב שלו עדיין סביר, יתכן שהטכנאי יוכל ליצור עותק מושלם (מה שנקרא "Clone") של הקשיח.פעל מהר, וקווה לטוב.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום1. האם ניסית לבדוק את התאריך והשעה במחשב?
2. באיזה וינדוס מדובר?itsho
מנהל בפורוםהדפדפן מנסה להתקין את התוסף החסר, אך כנראה DAP חוסם אותו.
בלי לדעת באיזה תוסף מדובר, אין לי איך לעזור.כתוב כאן את לשון ההודעה המדויקת, וננסה לעזור.או, לחלופין, כתוב כאן את הכתובת של הDVR (בלי לתת שם וסיסמה), וננסה להבין באיזה תוסף מדובר. -
מאתתגובות