התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום1. כתוב יותר פרטים על המערכת שלך (וינדוס, אנטי וירוס, גודל הקשיח וכו')
2. האם ניסית להריץ את CCleaner ?itsho
מנהל בפורום1. מה הודעת השגיאה המדויקת כשאת מנסה להתחבר לכתובת המייל הזו דרך המחשב ?
2. מה ההודעה כשאת מנסה לשחזר סיסמה לחשבון הזה (שוב, דרך המחשב) ?itsho
מנהל בפורוםהאם כשאתה ניגש ל"מחשב שלי",
1. אתה רואה את ההרד דיסק ?2. האם אתה רואה את הנגנים ?אם לא, לחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול -> מנהל ההתקנים.בחלון שיפתח, האם מופיעים התקנים עם סימן קריאה או סימן שאלה ?itsho
מנהל בפורוםהתחל -> הפעלה
[CODE]msconfig[/CODE]בחלון שיפתח עבור לטאב הרביעי (Startup)שם, חפש את השם של קובץ ההתקנה (כנראה משהו בסגנון "AVG SETUP")והסר את הסימון ממנוitsho
מנהל בפורוםאיזה וינדוס יש לך?
itsho
מנהל בפורום1. האם אתה לא מצליח לשמוע את האחרים ?
או שלא מצליחים לשמוע אותך ?או שתי הבעיות יחד ?2. האם עברת על המדריך הזה ?itsho
מנהל בפורוםאני מניח ששינית את הסיומת של הקובץ (האותיות שנמצאות אחרי הנקודה).
אם מדובר בקובץ וורד, שנה את הסיומת ל – doc (או docx אם מדובר בוורד 2007 ומעלה).אם לא מדובר בוורד, כתוב את שם התוכנה, וננסה לעזור לך למצוא את הסיומת הרצויה.itsho
מנהל בפורום1. איך אתה יודע שיש נפילות ? לפי מה ? הראוטר נכבה ? כרטיס הרשת מתנתק ?
2. האם מחשב נוסף על אותה הרשת סובל מאותה בעיה ? או שמדובר במחשב ספציפי ?3. אשמח לשמוע קצת יותר פרטים על מבנה הרשת ופרטים על המחשב (וינדוס, איזה אנטי וירוס וכו')itsho
מנהל בפורוםהפתרון זהה עבור כל הבעיות שציינת – יש צורך "לצרף" (Embed) את התמונות, השירים, והפונטים לקובץ המצגת.
כאן יש הסבר (באנגלית) לגבי הבעיות הנפוצות של פאוור פוינט והדרך לפתור אותןitsho
מנהל בפורום1. מה קורה בדפדפנים אחרים ?
2. האם ניסית להתקין את פלאש מכאן ?3. תעלה צילום מסך של השגיאה שרואים כשIE קורס.itsho
מנהל בפורוםאין לי איך להעלות תמונות כי מדובר בBIOS.
לצערי (ולצערך) לא כל חברה מכינה תצלומי מסך של הBIOS שלה. במקרים שכן, אני יכול לסמן בתוך התמונה. במקרים שלא – לא.כמו שכתבתי בתגובה הקודמת – עליך להכנס לBIOS ולחפש שם אפשרות שנקראת ErP.אני לא ממליץ לשנות בBIOS דברים ובטח שלא לגעת בו אם אתה לא מבין אנגלית.קרא לחבר שיודע אנגלית, או, פנה לטכנאי.itsho
מנהל בפורום

itsho
מנהל בפורוםאם זה מחייב אותך בService Pack 3, זה אומר שיש לך וינדוס XP – אין ברירה, אתה חייב להתקין את זה.
ו.Net 2 – עליך להוריד מהאתר של מיקרוסופט.הטיפול בבעיה בצורה ידנית יכול לגרום לבעיות נוספות, לכן עדיף להשתמש בתוכנה של מיקרוסופט שמתקנת את הבעיה עבורך. -
מאתתגובות