התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום1. אני מניח שכשאתה אומר דרייבר אוניברסלי, אתה מתכוון לדרייבר הזה
2. כשהכבל מחובר, בדוק במנהל ההתקנים האם מופיע לך התקן לא מזוהה.אם כן, גש אליו וכתוב כאן מה המזהה שלו בטאב "פרטים"ואז, בחר מתוך הרשימה את "מזהי חומרה" (בוינדוס ויסטה, 7 ו8)ובוינדוס XP זה נקרא "מזהה מופע התקן"כתוב כאן בפורום כתגובה, את הפרטים לפי מה שסימנתי בתמונה (התמונה להמחשת המיקום בלבד – יתכן שיהיו אצלך פרטים שונים וזה בסדר גמור)
itsho 2013-07-07 21:15:09 itsho
מנהל בפורוםאולי נסה לחבר מחשב אחר לטלויזיה. (אם תוכל להשיג מחשב נייד של חבר, אפילו לכמה דקות)
אין פתרונות קסם לצערי…itsho
מנהל בפורוםמהירות הstreaming היא פועל יוצא ממהירות הורדה והעלאה…
נראה כאילו יש בעיה ספציפית בספארי.נסה להשתמש במדריך הזהitsho
מנהל בפורוםצר לי, אך בדרך כלל השגיאה הזו אומרת שיש בעיה פיזית בדיסק הקשיח.
בשביל לוודא שזו לא בעיה פיזית, נסה להכניס דיסק התקנה של וינדוס 8 (תואם לרשיון שיש לך), ונסה לעשות תיקון למחשב (Repair).אם זה לא עוזר, עליך לפנות במהירות האפשרית לחנות, ולנצל את האחריות !itsho
מנהל בפורוםהי,
הסיבה (בד"כ) שgmail חוסמים חשבונות היא בגלל שליחת כמויות דואר גדולות (שימוש מסחרי), או שליחת דואר זבל (שימוש שנוגד את הסכם השימוש).אז – בדקי האם את עצמך מפירה את התנאים הללו – אם את שולחת יותר מ500 הודעות ביום, יתכן שעלייך לעבור לחשבון מסחרי של GMAIL בתשלום.אם את עצמך היא זו ששולחת דואר זבל – אין לי שום עניין לעזור במקרה שכזה…אם עדיין הכל תקין מבחינתך – משמע שכנראה מישהו אחר עושה\עשה שימוש בתיבת הדואר שלך.לכן:1. שני את הסיסמה שלך בהקדם האפשרי. לאחר שינוי הסיסמה – פעלי על פי ההוראות שכאן (לוודא שאכן אף אחד לא השיג את הסיסמה החדשה…)2. בדקי את המחשב שלך – סבירות גבוהה שהוא נגוע בוירוס\רוגלה שהוא עצמו עושה שימוש בתיבת הדואר שלך (או לפחות השיג את היוזר והסיסמה שלך ושלח אותם למפעילי הוירוס\רוגלה)לסיום – המלצות:אנטיוירוס חינמי ומומלץ Aviraאנטי-רוגלות חינמי ומומלץ Malwarebytesהערה חשובה – אין להתקין 2 תוכנות אנטיוירוס על אותו מחשב באותו זמן.הדבר עלול לגרום לירידה דרסטית בביצועים ולעיתים אף לדברים חמורים יותר.itsho 2013-07-04 18:11:37 itsho
מנהל בפורוםבנוסף על שאלת א.ש.,
1. כותבים "אנא" ולא "אנה" 🙂2. אם אתה מחפש כלי לעריכת מחיצות – באפשרותך להשתמש בתוכנה החינמית GParted – ניתן להוריד מכאן גירסה לUSB או CDitsho
מנהל בפורום1. עבור אינטרנט אקספלורר יש צורך להתקין פלאש אחר – מכאן – חפש בעמוד את "Download active-x for Windows for Internet Explorer only"
2. אשמח אם תעלה צילום מסך של השגיאה באקספלורר.itsho
מנהל בפורוםהי,
כפי שכתבתי – אני לא מחשיב את עצמי למבין גדול בענייני מק, ולכן כתבתי שאני רק חושד שMacKeeper היא תוכנה רעה.ויעצתי לך לפנות למומחי מק…וטוב לדעת שמדובר באנטיוירוס לגיטימי.ולשאלתך (האם הבעיה היא בפיירפוקס\ספארי או ברוחב הפס):ענית על השאלה בעצמך – אם הבעיה לא קיימת בכרום, משמע שרוחב הפס תקין…אבל עדיין, כדאי לעשות את הבדיקה הפשוטה הבאה – הכנס לאתר בדיקת המהירות בכל הדפדפנים, וצפה בעצמך – האם יש הבדל במהירות בין הדפדפנים ?itsho
מנהל בפורוםכמו שכתבתי – מדובר בתקלה מאוד פנימית בוינדוס, ורק טכנאי מנוסה (ששומר גיבויים…) יוכל לפתור אותה.
זו כמובן דעתי בלבד…itsho 2013-07-04 17:39:35 itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםעלי לציין כי זו הודעת השגיאה הכי הזויה שראיתי מעולם.
הפתרון המוצע כאן הוא להוריד גירסה ישנה יותר של סקייפ… -
מאתתגובות