התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורום1. מה שכתוב ב"הוספה/הסרה של תוכניות" לגבי תאריך שימוש אחרון – הוא בגדר הערכה בלבד. אל תסמכי על זה.
2. הייתי ממליץ להתקין מחדש וינדוס, אך מכיוון שמיקרוסופט הולכים להפסיק לתמוך בXP בעוד קצת פחות משנה, כדאי שתכתבי את המפרט המלא – איזה מעבד, לוח, וכמה זיכרון, ולפי זה נוכל לענות תשובה טובה יותר. (תוכלי להעזר במדריך הזה)itsho
מנהל בפורוםכנראה מחקת קבצים שקשורים לboot – הקבצים שאחראים על לקיחת האחריות מהBIOS למערכת ההפעלה.הכנס את דיסק ההתקנה של וינדוס 7, ובתחילת ההתקנה תוכל לבחור Repair your computer:

itsho
מנהל בפורוםאשמח אם תפרט קצת יותר:
1. איך אתה בטוח שחומת האש היא זו שלא מאפשרת לך לגלוש ?2. איך אתה מתחבר ? חייגן (עם שם וסיסמה) או ראוטר – כמה מחשבים מחוברים ופשוט גולשים, אך המחשב שלך לא עובד ?itsho
מנהל בפורוםרק לוודא – זה הדרייבר שהתקנת ? (גירסה 15.12.75.4.64.1930 – עדכני לתאריך 10/02/2009)
itsho
מנהל בפורוםמדובר בבעיה מוכרת. גם אני לא מכיר תוכנה חינמית שעושה את העבודה כמו שצריך.
הפתרון הטוב ביותר הוא להשתמש בתוכנות OCR (זיהוי אופטי) ש"יקראו" את הטקסט בחזרה (אך תאבד את העיצוב הגרפי).תוכנת הOCR החינמית היחידה שאני מכיר ניתן למצוא כאן (בשביל להוריד יש לעשות LIKE בפייסבוק – לא ניסיתי !)תוכנת OCR נוספת – ABBYY – תומכת בעברית בצורה מדהימה, ויש לה גירסת נסיון שניתן להוריד. במחיר שפוי לקניה ביתית.תוכנת OCR ישראלית – ליגטורה – ניתן להוריד גירסת נסיוןitsho 2014-12-08 21:21:50 itsho
מנהל בפורוםבשמחה. אשמח עוד יותר אם תעדכן …

itsho
מנהל בפורוםנסה להתקין מדפסת PDF וירטואלית והדפס אליה. (לדוגמא – PDFCreator)
אם הבעיה קיימת גם בקובץ PDF, משמע שיש בעיה עם האופיס עצמו.אם הבעיה לא קיימת בPDF, משמע שהבעיה היא בדרייבר המדפסת.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםהמנעול פירושו שחומת האש פעילה.
זה דבר טוב – הוא חוסם תעבורה לא חוקית שמנסה להכנס או לצאת.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורום2 אפשרויות:
א. להתקין מחדש את דרייבר העכבר (פשוט להסיר אותו, ווינדוס יתקין את הדריבר הנחוץ לבד)ב. לעבור על השירותים (התחל -> הפעלה -> Services.msc) שפועלים ברגע זה במחשב, ולנסות לבטל אותם. יתכן שיש שירות שמפריע או מבטל את פעולת שומר המסך.itsho
מנהל בפורוםמה הכוונה ננעל ? חוזר למסך המשתמשים ? מסך נכבה ?
itsho
מנהל בפורוםבכיף.
itsho
מנהל בפורוםממש לא.
בנוסף, מדובר על הגדרות אתחול הלוח. ואין לזה כל קשר למערכת ההפעלהitsho 2013-05-07 22:26:34 -
מאתתגובות