התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםשורש הבעיה הוא חוסר היכולת לגשת לכתובת של מחשב ברשת לעומת גישה באמצעות כתובת IP.
1. נסה לראות אם העצות שנמצאות כאן עוזרות לך2. בדוק אם אתה יכול לעשות PING לשם המחשב3. בדוק במציג האירועים (לאחר נסיון גישה בעזרת שם מחשב) – אולי תמצא שם מידע נוסף לגבי הבעיה4. בדוק, אולי מדובר בחסימה של חומת האש במחשב הנייח. – נסה לבטל אותה באופן זמני.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםמדובר בהבדלים דקים מאוד שרלוונטיים רק למערכות הפעלה ספציפיות (בעיקר מערכות ישנות).
כיום – אין שום הבדל, וההמלצה היא להשתמש בFast boot לכל מי שיש לו Windows.itsho
מנהל בפורוםכשנתקלים בחומר שנמחק/לא נגיש, הפעולה הראשונה שצריך לעשות היא לא להשתמש בקשיח הבעייתי, ולנסות לשחזר ממנו כשהוא מחובר בצורה חיצונית למחשב אחר (וכך נמנעים מהחשש שמערכת ההפעלה תכתוב על המקום ה"פנוי" שהרגע נוצר לה).
מכיוון ששחזור הוא אינו הבטחה – מומלץ תמיד לעשות גיבויים !חברות שחזור רבות אוהבות לזרוק מספרים גבוהים כמו 99 אחוזי הצלחה, אך למעשה הסיכויים הולכים וקטנים ככל שעובר הזמן ממועד המחיקה.במקרה שלך, הייתי ממליץ שלא להשתמש במחשב, ולפנות לחברת שחזור.שים לב שפעולת השחזור עולה ממון רב, מוטב שתהיה מוכן לכך (נפשית יותר מאשר כלכלית).צר לי.itsho
מנהל בפורוםלכרטיס קוראים Axle Geforce G210 (או בקיצור AX-G210)
1.כמו שזה נראה, המאורר מחובר עם קליפס פנימי לדפנות גוף הקירור.2. שים לב, אם אתה מפרק את גוף הקירור (בעזרת 2 הברגים מאחור), מומלץ מאוד לשים משחת קירור חדשה… בפרט אם אתה רואה שהיא התייבשה כבר3. מכיוון שמדובר בצורה לא סטנדרטית של מאורר, קשה לי להאמין שתוכל למצוא את המאורר ללא גוף הקירור. לדעתי, הם נמכרים ביחד.פרטי הנציגות בישראל:נסה לשאול אותם אם ניתן לרכוש את המאורר.בהצלחה.itsho 2013-05-07 22:14:52 itsho
מנהל בפורוםהאם בוורד 2010 ב"הצגה לפני הדפסה" (Print Preview) הבעיה מופיעה ?
itsho
מנהל בפורוםמצטער שלא הספקנו לענות לך, אך תודה שטרחת לכתוב את הפתרון באתר
itsho
מנהל בפורוםהאם ניסית בדפדפן שונה – אקספלורר/פיירפוקס/כרום ?
האם הבעיה מופיעה בכולם או רק באחד מהם ?itsho
מנהל בפורוםתוכל להעלות צילום מסך ?
שאלתך לא ברורה כ"כ.itsho
מנהל בפורוםתוכל להעלות צילום של הכרטיס (משני הצדדים)?
נסה שיהיה כמה שיותר ברור…itsho
מנהל בפורום(כנראה) כל מעבדה תוכל לעשות זאת.
ואם יש לך ידים טובות, תוכל לעשות זאת בעצמך.מדוד את גודל המאורר , וצלם תמונה של חיבור החשמל שלו.ותוכל למצוא כאן מאוררים לקניה בארץ, ולפעמים שווה גם לקנות דברים כאלה בeBay…itsho
מנהל בפורוםמה דגם כרטיס המסך ?
itsho
מנהל בפורוםאני מבין שהמחשב קורס וצריך להפעיל אותו מחדש (תקן אותי אם לא הבנתי נכון).
1. בקריסה, האם מופיע מסך כחול ? אם כן, כתוב את המספר המופיע בו, אם לא בטל את ההפעלה האוטומטית מחדש בקריסה בעזרת ההסבר שנמצא כאן.2. כתוב איזה וינדוס יש לך.itsho 2013-05-02 20:56:51 -
מאתתגובות