התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםיש הודעת שגיאה ?
מה הכוונה לא מצליח ?itsho
מנהל בפורוםשמחתי לעזור.
itsho
מנהל בפורום1. באיזה אתר מדובר ? (בשביל שנדע באיזו טכנולוגיה הוא עובד)
2. באיזה דפדפן אתה משתמש ?.בלי לדעת פרטים אלו, אני זורק הצעות באוויר:1. עדכן את גירסת הג'אווה מכאן3. בטל חוסמי פרסומות באופן זמני ובדוק אם הבעיה עדיין קיימתitsho
מנהל בפורום1. אפשר להתקין "Classic Shell" על וינדוס 8 ולקבל את תפריט ההתחל בחזרה (אם זו הסיבה שאתה רוצה לחזור לוינדוס 7) – ראה תמונות2. יש 2 דברים שצריך לשנות בביוס:א. לבטל את הSecure Bootב. לשנות את ההגדרה "UEFI native mode" ל "legacy BIOS mode"עצמאות שמח !itsho 2013-04-16 10:42:09 itsho
מנהל בפורוםמדובר בקובץ שמירה אוטומטית של וורד. לא תמיד כל המידע נמצא בתוכו.
1. צור עותק של הקובץ2. פתח פנקס רשימות (התחל-> הפעלה -> notepad ולחץ אישור).3. גרור את הקובץ לפנקס הרשימות.יתכן ותמצא חלק מהמידע, ואם יש לך מזל, את כולו…itsho 2013-04-14 23:26:46 itsho
מנהל בפורוםבקיצור, את רוצה שהמסך יכבה, אך המחשב לא יכבה.
אם כן:1. לכי ללוח הבקרה -> חומרה וקול -> אפשרויות צריכת חשמל2. לחצי על "שנה הגדרות תוכנית" על התוכנית המסומנת
ואז, שני את ההגדרה עבור "גרום למחשב לישון" ל "אף פעם"
itsho
מנהל בפורוםאין לי דגם מומלץ, פשוט חפש אחד כזה שמתחבר עם USB (ולא Serial/LPT) – כך שהוא יכול לכבות את המחשב בצורה מסודרת אם אתה לא באזור.
itsho 2013-04-14 22:23:18 itsho
מנהל בפורוםאם אתה עושה שזה יהיה גלוי רק לך, זה בדיוק מה שביקשת:
בנוסף, בחר (מתוך האפשרויות) את "אל תציג את יום ההולדת בציר-הזמן"…itsho 2013-04-14 22:21:53 itsho
מנהל בפורוםסבבה.
בוודאי, אל פסק. כולא ברק לא ימנע הפסקת חשמל…itsho
מנהל בפורוםיתכן שהקבצים התקלקלו בגלל כיבוי פתאומי, אך עדיין מומלץ לנסות את תוכנת התיקון.
itsho
מנהל בפורוםיש כמה אפשרויות – בעיה בשנאי, בלוח האם, בזכרונות, במסך ויכול להיות עוד דברים.לא תוכל לבדוק ללא כלים (וידע) לבדך בבית.לכן, עליך למסור את המחשב למעבדה, ולשאול כמה עולה בדיקה.
צר לי.itsho
מנהל בפורוםהתחל -> לחיצה ימנית על המחשב שלי -> מאפיינים.
שם תראה שורה שמציינת את סוג מערכת ההפעלה:
itsho 2013-04-14 20:35:45 itsho
מנהל בפורוםראי את העזרה של פייסבוק בנושא זה
itsho
מנהל בפורוםאם אתה לא יודע איך להכנס לביוס, אז עדיף שתפנה לטכנאי.
אבל אם אתה מתעקש:אז, אזהרה: שינוי בביוס עלול לגרום למחשבך לא לעבוד, ואז תאלץ להזמין את הטכנאי בכל מקרה…1. כשמפעילים את המחשב, לוחצים על F2 (או F10 או F12 – תלוי בלוח. אם אתה רוצה לדעת בוודאות, כתוב כאן את דגם לוח האם שלך)2. כשמגיעים לביוס, מחפשים הגדרות שקשורות לכוננים קשיחים (IDE/SATA), ומשנים את ההגדרה.תמונה מביוס לדוגמא (לא בהכרח שזה יראה כך אצלך):
-
מאתתגובות