התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםהייתי מציע שתשנה את הסיסמה במחשב אחר, ותבדוק אם הבעיה עדיין קיימת.
itsho
מנהל בפורוםמדובר באבטחה שפייסבוק מפעילה בשביל לוודא שאתה אכן בעל החשבון.
הבעיה היא בעובדה שמדובר בחשבון של שכונה – יתכן שעליך לשנות את סוג החשבון לחשבון עסקי, וכך להמנע מהצורך באבטחה הזו.שים לב שאני לא בטוח שזה מה שיפתור את הבעיה – זו רק עצה…בנוסף, לפייסבוק אין תמיכה אקטיבית (טלפון, צ'אט, או מייל), אלא רק אוסף של שאלות ותשובות.itsho 2013-03-31 11:26:30 itsho
מנהל בפורום- הורד תוכנת אנטי וירוס במחשב אחר, לדוגמא – Avira (אנטי וירוס חינמי ומצוין).
- העתק אותו בעזרת דיסק און קי (או צרוב על דיסק).
- נסה להפעיל את המחשב שלך במצב בטוח (עוד לפני שרואים את הלוגו של וינדוס, לוחצים על F8, ובתפריט בוחרים בSafe mode)
- חפש קבצים גדולים (שלא נמצאים בתיקיות המערכת !)
- ורק אם אתה בטוח שהקבצים הללו לא נחוצים (לדוגמא – סרטים), מחק אותם.
- אחרי שפינית מקום, העתק את תוכנת האנטי וירוס למחשב שלך.
- הפעל מחדש את המחשב במצב רגיל, והתקן את האנטי וירוס.
אזהרה:שים לב שמחיקת קבצים שאינך מכיר, עלולה לפגוע במערכת ההפעלה שלך. עשה זאת על אחריותך בלבד !.או, התייעץ עם טכנאי לפני מחיקת הקבצים.itsho 2013-03-31 11:21:20 itsho
מנהל בפורוםלא נראה לי שזו בעיה של פייסבוק, אלא כנראה למישהו נוסף יש את הסיסמה שלך לפייסבוק.
נסה לשנות את הסיסמה ואת שאלות האבטחה.itsho 2013-03-30 20:38:07 itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורוםבכיף.
הפעל מחדש את המחשב כמה פעמים, ובדוק לאיזה תאריך הוא השתנה.אם הוא תמיד חוזר לאותו תאריך, בוודאות מדובר בבעיה של בטריה של הBIOS.אם הוא חוזר לתאריך שונה, יתכן שוינדוס מוגדר על אזור זמן שונה, ומסנכרן לך את השעון עם מקום אחר בכדור הארץ…
itsho
מנהל בפורוםסבבה. הוא כותב שכל קבצי המערכת תקינים ב100 אחוז.
לסיכום:חשדנו בתוכנה – הדרייבר של nVidia – ואמרת שהתקנת את הדרייבר העדכני ביותר.חשדנו בתוכנה אחרת – קבצי מערכת פגומים – וגילינו שהם תקיניםלא נותר לנו אלא לחשוד בחומרה – בכרטיס מסך עצמו.אם יש לך את האפשרות, התקן את הכרטיס במחשב אחר (אם אפשר, עם אותה מערכת הפעלה ואותו קצב סיביות, אם לא, לא נורא.התקן את הדרייבר העדכני ביותר, ובדוק האם הבעיה מופיעה גם שם. אם כן – משמע שהכרטיס תקול בוודאות.זו הדרך הטובה ביותר לחסל את חוסר הוודאות…הייתי ממליץ שבנוסף, תבדוק את הכרטיס בעזרת OCCTנ.ב.אין צורך לעשות "ציטוט" כל פעם…
itsho 2013-03-28 17:48:56 itsho
מנהל בפורוםבכיף 🙂
itsho
מנהל בפורוםאם זה לא עבד, נסה לעבוד לפי ההוראות שנמצאות כאן – שחזור שיוך סיומות קבצים עבור וינדוס 7
itsho
מנהל בפורוםכנראה הפקודה נותנת הודעת שגיאה.
פתח חלון פקודה:התחל -> הפעלה ->cmdואנטר.בחלון השחור שיפתח, כתוב את הפקודה שציינתי לעיל, וכתוב כאן את התגובה שאתה מקבלitsho
מנהל בפורוםיתכן שהגדרת כתובת מייל שגויה למענה.
באיזה תוכנת דואר אתה משתמש ?Outlook ? Outlook Express ? Windows Mail ? Eudora? Thunderbirditsho
מנהל בפורוםצפצוף מורה על בעיית חומרה.
יתכן שהזכרונות תקולים (גם אם הם נקיים מאבק…),יתכן שלוח האם תקול,ויתכן שהמעבד תקול.עליך לבדוק חלק אחר חלק וכך למצוא את הבעיה.itsho
מנהל בפורום1. תאריך משתנה – בדוק שהבטריה תקינה. אין לי רעיון אחר.
2. אישורי אבטחה – קשור לתאריך – ברגע שתאריך המחשב לא מכוון, גם תוקף אישור האבטחה לא רלוונטי…3. לא מופיע המפתח השוודי – גוגל שינו את האייקון…itsho
מנהל בפורוםמחשב נייד או נייח ?
אם מדובר בנייח, בדוק כי הכבל מחובר כראוי.בדוק שהמסך עובד כראוי עם מחשב אחר (אפשר לחבר מסך של מחשב נייח למחשב נייד לצורך הבדיקה…)אם מדובר בנייד, בדוק האם התקלה מופיעה גם במצב בטוח (הפעלה מחדש של המחשב, לחיצה על F8, ובחירת Safe mode)itsho
מנהל בפורוםתגדיר "גיבוי".
אם אתה רוצה לשמור snapshot של מערכת ההפעלה שלך, כולל כל הקבצים וכל התוכנות – ראה כאן 5 תוכנות אפשריות.אני נמנע מלהמליץ על אחת ספציפית, כי בעיני, כולם טובות.אם אתה רוצה לסנכרן בין 2 תיקיות (או יותר), לדוגמא – תיקית מסמכים במחשב ותיקית מסמכים על קשיח חיצוני, (או כונן רשת)ראה כאן השוואה בין 9 תוכנות.מקווה שעזרתיitsho 2013-03-28 00:52:51 -
מאתתגובות