התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםהאם הבעיה נפתרה ?
דיברת עם Zemana Antilogger ?itsho
מנהל בפורוםלהלן האופציה בתפריט:
אם האופציה לא מופיעה, משמע שהוינדוס שלך (XP) לא כולל אפילו את העדכון הראשון (SP1), בשעה שכבר יצא עדכון שלישי (SP3).וינדוס כזה – ללא עדכונים (נקרא גם RTM), כבר לא נתמך ממש מזמן.אז, מה עושים ?1. נכנסים לSafe mode2. לוחצים לחיצה ימנית על "המחשב שלי" -> מאפיינים3. עוברים לטאב "מתקדם" -> לוחצים על כפתור "הגדרות" השלישי4. בחלון שנפתח, מסירים את הסימון מ"הפעל מחדש אוטומטית".להלן תמונה אם הוינדוס שלך באנגלית:
itsho
מנהל בפורוםקצת קשה להעביר הדרכות והנחיות באמצעות מסרים בפורום.
1. האם יש לך דברים ספציפיים שאתה רוצה לדעת ?2. תוכל לפרט יותר במה אתה מתקשה ?הייתי ממליץ שתעיין גם באתר "הכר את וינדוס 8".itsho
מנהל בפורוםאם הבנתי נכון, אתה רוצה לעשות חיפוש בעזרת ביטויים רגולריים בתוך וורד.אך היות שהשאלה לא מספיק מפורטת, אין לי דרך לעזור יותר חוץ מלהפנות אותך למאמר מקצועי בענייןאשמח אם תעלה צילום מסך לדוגמא, או תפרט קצת יותר על הבעיה.itsho 2013-03-28 00:31:37 itsho
מנהל בפורוםבכיף 🙂
לתועלת הגולשים – לינק ישיר להודעהitsho
מנהל בפורוםיש כאן 2 בעיות:
1. וינדוס מפעיל את עצמו מחדש – צריך לברר למה – בחר באפשרות disable automatic restart וכתוב כאן את המספר המופיע במסך הכחול.2. המחשב לא מזהה את המקלדת החדשה – נברר אחרי שנדע למה וינדוס מפעיל את עצמו מחדש.itsho 2013-03-19 18:34:17 itsho
מנהל בפורוםכנראה הסרת את מקלדת האנגלית.
איך מוסיפים את האנגלית בחזרה?1. התחל -> לוח הבקרה -> אפשרויות אזור ושפה.2. עברי ללשונית שפות > ולחצי על פרטים.החלון הבא אמור להפתח:
3. לחצי על "הוסף" ובחרי " אנגלית (US) – מומלץ לבחור QWERTY (ולא AZERY)/בהצלחה.itsho 2013-03-19 18:29:59 itsho
מנהל בפורום1. נסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מnvidia
2. הרץ בדיקה על קבצי המערכת – (לוודא שכל קבצי המערכת תקינים) בעזרת זה:התחל-> הפעלה->sfc /scannowיתכן כי יהיה צורך בדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה. ודא כי הוא בהישג יד.itsho 2013-03-19 18:24:11 itsho
מנהל בפורום1. קבל חח על הצילום מסך מBlueScreenView.
2. כתוב את דגם כרטיס המסך.itsho
מנהל בפורוםitsho
מנהל בפורוםבלינק שRush נתן לך ניתן לראות הודעה שהוא כתב עם הסברים איך לסנן Serviceים שלא יעלו בעליית וינדוס.
זה לינק ישיר להודעה של Rush בתוך האשכול.itsho
מנהל בפורום1. איזה מערכת הפעלה יש למכשיר ? iOS, אנדרואיד, Windows Phone, Symbian ?
2. איזו גירסה?3. האם מופיעה הודעת שגיאה? אם כן, כתוב אותה.itsho 2013-03-17 23:29:39 -
מאתתגובות