התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםתתקין את התוכנה (לחץ על "הבא")
אם הוינדוס שלך חוקי – התוכנה לא תעשה כלום.אם הוינדוס שלך לא חוקי – אתה תמשיך לקבל הודעה שמתריעה על כך.להזכירך – הפורום שלנו לא תומך בתוכנות ותכנים לא חוקיים !itsho
מנהל בפורוםזה לא נראה כמו מכה. יותר כמו פלסטיק ש"ברח" מהתושבת שלו.
אני מניח שדחיפה קלה של הפלסטיק, תחזיר אותו למקומו.העלות אמורה להיות נמוכה. (אלא אם את רואה ממש מכה או שריטה)itsho 2014-06-11 22:28:47 itsho
מנהל בפורוםאיני רואה סיבה למה פתחת 3 אשכולות באותו נושא.
הגב רק כאן בבקשה.itsho
מנהל בפורוםיתכן שמדובר בסקריפט זדוני שתוקע את הדפדפן.
לכן:1. נסה להשתמש בדפדפן שונה (כרום, פיירפוקס)2. נסה לסרוק אחר מזיקים בעזרת Malwarebytesitsho
מנהל בפורוםכמו שאתה רואה בעצמך, השגיאה שאתה מקבל ב95% מהפעמים היא 0x00000101 (מעבד תקוע)
בשאר המקרים מדובר ב0x0000009cקשה לי קצת להמשיך לענות כי העמודות החשובות (parameter 1 עד 4) "מקופלות".אשמח אם תוכל לייצא את המידע ולהעלות אותו כקובץ טקסט.שים לב שלא תמיד אני מוצא את הזמן לענות כאן בפורום, ולכן אל תחכה לתשובות דווקא ממני…itsho
מנהל בפורוםהי.
להזכירכם – פורום תקלה לא תומך בתוכנות ותכנים לא חוקיים.לכן, זו אזהרה ראשונה לשניכם.אנא שמרו על חוקי הפורום.שימו לב שיש תוכנות חינמיות לרוב – ולכל נושא. ובטח שאין שום סיבה לגנוב (!) מאף אחד.תוכנת שחזור חינמית ונהדרת (ואפילו בעברית) – recuvaitsho 2014-06-11 22:10:13 itsho
מנהל בפורוםהי.
כך שאין לי המלצה אמיתית.מצטער.11 ביוני 2014 בשעה 21:52 בתגובה ל: האם ניתן ליצור תיקון התקנה לקבצי מערכת מבלי לאבד חומר? [בעיה נפתרה] #56208itsho
מנהל בפורוםאני מתנצל על העיכוב במענה. להזכירך – המנהלים בפורום הם מתנדבים…
1. עדין לא ענית על שאלה 4 – "אולטימייט 32" לא אומר איזה גירסת וינדוס יש לך – 7, 8 או ויסטה? – לכל אחד מאלה יש גירסת אולטימייט…2. לא ענית על שאלה 5 – איזה שגיאות מופיעות במציג האירועים ?3. לגבי השגיאות בwindows update:א. השגיאה הראשונה – 80070643 לרוב קשורה לבעיה הנובעת מאופיס 2003 שמותקן לך במחשב (ראה כאן).אם אכן מותקן לך אופיס 2003 – נסה להסיר אותו ולבצע שוב את העדכונים.ב. השגיאה השניה – 80071A91, מראה על בעיה ב File System Resource Managerהתיקון המומלץ הוא לפתוח חלון פקודה (CMD) במצב ניהול (administrator) ולהריץ את הפקודה הבאה:[CODE]fsutil resource setautoreset true C:\[/CODE](מקור – כאן)אם הדברים הללו לא עזרו – אני ממליץ לפנות לתמיכה של מיקרוסופט כאן בישראל – הם בוודאי יעזרו לך עד לפתרון המלאנשמח לעדכונים.itsho 2014-06-11 21:55:36 itsho
מנהל בפורוםכל פעם שוינדוס קורס, הוא שומר קובץ שנקרא minidump – יש תוכנה שמסכמת את המידע מהקבצים האלה שכתב ניר סופר – הורד את התוכנה וכתוב כאן (או שתעלה צילום מסך) עם כל הפרטים וכך נוכל לעזור לך יותר.
תמונה מהתוכנה:itsho 2014-06-07 23:43:09 itsho
מנהל בפורוםלא. לא כל לוח יכול לתמוך בכל מהירות.
העניין תלוי גם במעבד וגם בלוח – כלומר נכון שהלוח מגביל אותך למהירויות מסויימות, אך יש גם מקרים שבהם המעבד מגביל אותך לזכרונות מסויימים עוד יותר.לפי מה שכתבת,הלוח שלך הוא HP 1484 (אך לדעתי זה לא הדגם הנכון)המעבד שלך הוא Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHzהכונן קשיח שלך הוא בנפח 320GB אך בחיבור SATA. וכמו שmoranshe אמר – אתה יכול להחליף לSSD בכיף כי הכונן הקשיח תלוי בעיקר בסוג החיבור. (שים לב שכנראה הלוח שלך תומך רק בSATA2 אז פשוט הוא יעבוד לאט יותר ממה שהוא באמת יכול)ראה כאן פרטים על ההבדלים בין גירסאות הSataלסיכום – קשיח אתה יכול להחליף לSSDזיכרון – היות שאני לא יודע איזה דגם לוח יש לך, אך אני יודע שבלוח שלך יש chipset של intel GL40 – ראה מפרט – והוא תומך עד DDR2-667MHZ, זו המגבלה שלך…7 ביוני 2014 בשעה 23:21 בתגובה ל: האם ניתן ליצור תיקון התקנה לקבצי מערכת מבלי לאבד חומר? [בעיה נפתרה] #56165itsho
מנהל בפורום1. מה הכוונה "שחזור המערכת הפסיק לעבוד"? האם יש הודעת שגיאה? אם כן, כתוב אותה במדויק.
2. עדכוני חלונות נכשלים – האם יש הודעת שגיאה? אם כן, כתוב אותה במדויק.3. סריקת מזיקים – באיזה תוכנות השתמשת?4. לא כתבת איזה וינדוס יש לך – האם זה וינדוס ויסטה, 7 או 8?5. האם מופיעים שגיאות במציג האירועים? אם כן – כתוב כאן את השגיאה שמופיעה הכי הרבה פעמים.איך פותחים את מציג האירועים?התחל -> הפעלה ->[code]eventvwr[/code]itsho
מנהל בפורוםשמח לשמוע. תודה על העדכון.
itsho
מנהל בפורוםיתכן שהגדלת את המחיצה אך לא את הfilesystem.
לתיקון, ניתן להשתמש בdiskpartהתחל -> הפעלה ->[code]diskpart[/code]ואז כתוב את רצף הפקודות הבאות[code]select volume 1extend filesystemexit[/code]itsho 2014-06-07 23:16:50 -
מאתתגובות