התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםבנוסף, אתה יכול להסתכל בEvent Viewer ולנסות להבין מה קרה לעדכון שנתקע. אולי תמצא שם הודעת שגיאה שממנה נוכל להבין את הבעיה.
itsho
מנהל בפורוםכנראה מדובר בתוכנה כלשהיא ש"דורשת" פוקוס.
תעבור על האייקונים של התוכנות שנמצאות ליד השעון, ונסה לסגור את כולן.
אם הבעייה עדיין קיימת, כנראה מדובר בתוכנה שאין לה אייקון שם.
אז נסה לעבור על התוכנות שנמצאות במנהל המשימות ולסגור ידנית.בהצלחה.
itsho
מנהל בפורוםהאם את עשית את הגדרות הרשת, או שהבאת טכנאי ?
itsho
מנהל בפורוםכתוב את דגם לוח האם, ואת גירסת הוינדוס שברשותך, וננסה למצוא דרייבר לכרטיס המסך שלך.
itsho
מנהל בפורום1. התוכנה הזו (RecoverX) לא אמורה לתקן את הדיסק הקשיח שלך, אלא לנסות להציל את החומר לקשיח אחר. (בדיוק כמו כל תוכנת שחזור שקיימת בשוק)
2. האם ניסית לחבר את הקשיח למחשב אחר ? אם כן, וגם במחשב השני לא ניתן לגשת לקשיח, אין ברירה אלא לנסות להשתמש בתוכנת שחזור קצת יותר רצינית.
לדוגמא, Recuva החינמית.
אם גם היא לא מצליחה למצוא דבר, אין ברירה אלא לפנות לחברת שחזור ולהביא להם את הקשיח פיזית.
שים לב, מדובר בתענוג לא זול בכלל (סביבות ה5000 ש"ח, אך הצעת המחיר חינם בחברות מסוימות)itsho
מנהל בפורוםיתכן שפורטים מסויימים חסומים בנתב שלך.
עבור חיבורי VPN יש צורך לפתוח את החיבורים הבאים:בPPTP:
TCP/47 GRE, TCP/1723בL2TP:
TCP/1701
TCP-UDP/500 בנתבים של ISAKMP, CISCOitsho
מנהל בפורוםלרוב, המדריכים בעברית מופיעים הרבה אחרי המדריכים באנגלית.
נסה לחפש ביוטיוב, ראה דוגמא שמצאתי.בנוסף, האם אתה מחפש מדריך לביצוע משהו מסויים ? "מדריכים" זו שאלה כללית מדי…
בפוטושופ, הרבה דברים קיימים טריוויאלים קיימים כבר מגירסאות מאוד ישנות.
ויתכן שגם מדריכים ישנים יעזרו לך ללמוד את אותם הדברים.בהצלחה.
itsho
מנהל בפורוםאסביר את דברי Rosenblaster:
ניתן ליצור גיבוי של הקשיח שכולל את וינדוס, ואפילו את התוכנות.
גיבוי שכזה נקרא בשפה המקצועית "ליצור IMAGE" (או "צילום").
בעבר, התוכנה הנפוצה ביותר לעניין זה נקראה GHOST, ולכן גם קוראים לגיבוי "לעשות GHOST".כיום, תוכנת Ghost (לא חינמית) מסוגלת ליצור בעצמה גיבויים ונותן אפשרות שחזור גם כשוינדוס לא עולה.
ראה כאן עוד פרטיםהתוכנה המומלצת כיום היא של חברת Acronis. יש לחברה גם מוצר ביתיים.
המוצר שעליו (כנראה) דיבר Rosenblaster, הוא True Image 2013, שעולה כ50$ (ויש עליו מבצע לרגל סוף השנה – 40$).אם אתה מחפש פתרון חינמי, אולי תתעניין במוצר של חברת macrium – ראה כאן
בהצלחה.
itsho 2012-12-26 08:29:23 itsho
מנהל בפורוםראשית, צר לי על המקרה, ואני תמיד מרגיש רע כשאני שומע על טכנאים שמנצלים את חוסר הידע של הלקוחות, ו/או גובים מחירים מופרזים.
לבי איתך, ואני מאחל הצלחה במשפט.אבל, הפורום שלנו נועד לפתרון בעיות או להתייעצות בנוגע לבעיות קיימות שעדיין ניתן לפתור – ולא לפרסום (גם שלילי) של אנשים.
לכן צינזרתי את הפרטים המזהים.בכל מקרה, אני ממליץ שתפני למועצה להגנת הצרכן – ולאמון הציבור (בנוסף על פנייתך לעורך הדין).
הרבה הצלחה.
itsho 2012-12-24 20:51:55 itsho
מנהל בפורוםאמנם זה תלוי במערכת ההפעלה שלו.
אך ברוב מערכות ההפעלה (גם בטאבלטים) – אנדרואיד, Windows Phone – ניתן.itsho
מנהל בפורוםנסה להפעיל מחדש את המחשב במצב בטוח.
איך?
מיד בעליית המחשב – עוד לפני שמוצג סמל וינדוס – לחץ על F8 מספר פעמים עד לקבלת תפריט.
בתפריט – בחר Safe Mode.itsho
מנהל בפורוםבאיזו תוכנה אתה משתמש לשליחת הודעות ?
itsho
מנהל בפורוםאם הביוס לא מזהה את הקשיח, יתכן שהביוס צריך עדכון קושחה (Firmware).
מדובר בפעולה קצת מסוכנת – אם אינך מכיר – עדיף לפנות לבעל מקצוע.
אם עושים זאת בצורה לא טובה – ניתן גם להרוס את המחשב בצורה שאי אפשר לתקנה…אבל לפני שקופצים למסקנות – האם בדקת שהקשיח תקין (במחשב אחר) ?
-
מאתתגובות