התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםלא מומלץ להוריד DLLים ממקורות לא מוכרים.
בוודאי שלא מאתרי "תיקונים אוטומטיים" ושאר אתרים ידידותיים מדי.ברוב המקרים מדובר בזבל או ברוגלרה/רושעה/נוזקה ושאר ירקות.אם היית מציין מראש באיזה תוכנה/משחק מדובר – הייתי יכול לעזור יותר.היות שזה לא המצב, נותר לי רק לנחש.xinput_3.dll – הוא חלק מDirectX – הורד אותו ממיקרוסופט כאןmsvcp110 – הוא חלק מMicrosoft Visual C++ Redistributable Package – אך יש לזה הרבה גירסאות.2010 x862010 x642012 x862012 x64ועוד…כאן נמצא עמוד ההורדה עבור כל הגירסאותitsho
מנהל בפורום1. איני מבין מה לא ברור במענה שקיבלת מאבי לוי.
3. ראה את עמוד התמיכה של מיקרוסופט בנושא כיבוי וינדוס XP – אך אין ערובה לכך שהעמוד הזה ישאר שם עוד הרבה זמן (לאור מה שכתבתי ב#2)itsho 2014-06-07 23:00:16 itsho
מנהל בפורוםהכנס את פרטי המעבדים המדויקים לאתר ההשוואה הזה, וההחלטה היא בידך…
itsho
מנהל בפורוםלפי הפורום של HP, אין לחצן או צירוף מקשים לבטל את המשטח.
אלא, יש צורך לבטל את הדרייבר של המשטח דרך לוח הבקרה.itsho
מנהל בפורוםאם בדפדפן אחר אתה מצליח להכנס לאתרים – הבעיה היא באקספלורר.
אם בדפדפן אחר אתה לא מצליח – הבעיה אצל ספקית האינטרנט – פנה אליהם.itsho
מנהל בפורוםעליך להפוך את הקבצים לpublic – ציבוריים.
itsho
מנהל בפורוםהקובץ הנ"ל קשור לאחד מכרטיסי הרשת שלך (קווי או אלחוטי).
וודא כי ברשותך הדרייברים העדכניים ביותר – הורד מהאתר של Broadcom (יצרנית כרטיס הרשת).אם כבר עכשיו יש לך את הדרייברים העדכניים, נסה גירסה ישנה יותר.9 בינואר 2014 בשעה 10:38 בתגובה ל: איך להסיר מס טלפון נייד שאומת בחשבון ופייסבוק שלי?! דחוף בבקשה #55071itsho
מנהל בפורוםנראה שכאן יש לך תשובה לשאלה זו בדיוק (באנגלית). כתוב האם הסתדרת.
itsho
מנהל בפורוםענה בבקשה על השאלות הבאות:1. האם מופיעה הודעת שגיאה?
2. אתה משתמש בדפדפן הרגיל ? או בדפדפן כלשהו שהורדת מGoogle Play ?3. איזה גירסת Android יש לך ?itsho
מנהל בפורוםיש לך את העמוד הזה בויקיפדיה.
מה עוד אתה רוצה לדעת ?itsho
מנהל בפורוםבוודאי. אתה צריך מחשב נייד עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק.
החסרון הגדול של מחשבים כאלה הוא המחיר…לדוגמא – אלה דרישות המינימום של באטלפיד 4 מכרטיס המסך (ראה כאן):Graphics card with at least 512 MB of VRAM and support for DirectX 10ומבחינת מעבד:Intel Core i5 or AMD Bulldozerואלה הדרישות המומלצות:A modern DX11 graphics card with 2+ GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 seriesומבחינת מעבד:Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghzאם נלך לכיוון ההמלצות (מעבד Quad) ואחד מהכרטיסים GeForce 600 או Radeon 7000, תוכל לראות בחיפוש בZAP את המחירים:2. מעבד I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 750M – ראה את החיפוש הזה (מתחיל בסביבות ה4000 שח)Rush 2014-01-09 13:05:28 itsho
מנהל בפורוםתוכל לנסות גם את התוכנה הקטנה הזו לתיקון סיומות קבצי LNK
itsho
מנהל בפורוםבכיף
-
מאתתגובות