התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםאיפה הכיתוב הנ"ל מופיע ? והאם תוכל להעלות צילום מסך ?
itsho
מנהל בפורוםסרטון יסביר הרבה יותר טוב ממילים
בסרטון רואים לוח אם שלא נדלק ואיך לאבחן את הבעיהitsho 2012-11-30 12:23:35 itsho
מנהל בפורוםאם הקבצים לא נפתחים על מחשב אחר (בין אם יש לו 7 ובין אם יש לו XP) – הבעיה היא בקשיח החיצוני.
יתכן שתאלץ לפנות לחברת שחזור ולצערי, להפרד מכמות לא מבוטלת של מזומן.
חברות השחזור יודעות לנצל את החולשה של האנשים למידע שלהם…אם הקבצים נפתחים על מחשב אחר, פשוט צור גיבוי נוסף.
itsho
מנהל בפורוםמצוין. תודה על העדכון !
itsho
מנהל בפורוםלוח האם מכיל רכיבים רבים ולכן אין דרך "לבדוק את כל לוח האם".
אני משתמש בכלי דיאגנוסטיה די דומה לזה (עלה לי בסביבות ה10 דולר לפני כמה שנים), שעובד רק אם לוח האם נדלק.ובנוגע לשאלה השניה – לא. לוח האם לא אמור להדלק אם הוא שרוף…
אם הוא נדלק והוא מזהה כשל חמור, בדרך כלל יש צפצופים. אך אם הוא שרוף, הוא נשאר דומם
itsho
מנהל בפורוםנפלא. תודה שציינת מה הייתה הבעיה.
itsho
מנהל בפורוםשחזור הוא לא הבטחה, אלא נסיון.
מהסיבה הפשוטה – יתכן והמקום שנתפס על המדיה נהרס/נדרס על ידי קבצים אחרים, ותוכנת השחזור רק מנסה לקחת את המידע שהיה במקום התפוס עבור הקובץ לשחזור.קיימות תוכנות שמנסות לתקן קבצי תמונה ששוחזרו ונמצאו פגומים, אך אל תתלה בזה תקוות רבות בבקשה.
לדוגמא – התוכנה הזוitsho
מנהל בפורוםבשמחה רבה.
itsho
מנהל בפורום1. איפה ומתי אתה מקבל את הודעת השגיאה ?
2. תוכל להעלות צילום מסך של ההודעה ? נראה לי שיש לך טעות בשם הקובץ…itsho
מנהל בפורוםהייתי ממליץ לעבור על הטיפים שנמצאים כאן.
בגדול, ההמלצה הכי טובה היא לוודא ש"עדכן שדות" (Update fields) מסומן בחלון הגדרות ההדפסה:
אם זה מסומן, נסה להסיר ולהחזיר.
ואם עדיין הבעיה קיימת, יש לי הרגשה שמשהו השתבש קשות בוורד.
נסה להתקין מחדש.ואם חס וחלילה עדיין הבעיה קיימת – פנה למייקרוסופט. הם יעזרו לך בוודאות
itsho 2012-11-27 20:05:36 itsho
מנהל בפורוםESET לא מאפשרת זאת, אך יש בלוג שמאפשר הורדה של העדכונים.
שים לב שהבלוג הוא פרטי (ולא מטעם החברה) !טיפ – ניתן להרשם לRSS של הבלוג ולדעת בכל פעם שהוא מפרסם קובץ עדכון "טרי"…
itsho 2012-11-28 19:54:32 itsho
מנהל בפורוםלצערי, גם לוח האם יכול לגרום לבעיה זו…
בנוסף בדוק האם הספק תקין (גם אם אין לך לוח אם אחר עדיין ניתן לבדוק – ראה כאן דוגמא – לא לבעלי לב חלש !)itsho
מנהל בפורוםעליך להוריד את כלי העדכון של אוירה (Avira Fusebundle Generator) במחשב עם אינטרנט, והוא יצור עבורך קובץ עדכון.
itsho 2012-11-27 00:44:41 itsho
מנהל בפורוםהאם כשאתה "עומד" עם הסמן על התאריך, הוא הופך לצבע אפור כמו בתמונה הזו ?

אם כן, האם לחיצה על צירוף המקשים (כשהשדה מסומן) Shift+F9 או Alt+F9 מעבירה בין מצבי השדה (טקסט או "קוד") ?
-
מאתתגובות