התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
itsho
מנהל בפורוםלי זה נראה כמו בעיה בשרת הדואר של המקבל (213.8.105.233 – mail.plasgumi.co.il)
itsho
מנהל בפורוםניתן לרכוש כרטיס אלחוטי שמתחבר לUSB – ראה דוגמא.
וברור שזה יעזור רק אם יש לך רשת אלחוטית באזור…
ובלי קשר, כך נראים חיבורי הטלפון הנפוצים בישראל:RJ11 (ברוב המקרים רק 2 בשימוש, ולא כל ה6)
BT431A
וכך נראה חיבור רשת – RJ45
אם המחשבים כבר מחוברים לרשת, יתכן שפשוט יש שם בעיה בהגדרות או שהחוטים עצמם לא מחוברים כראוי (למחשבים או לארון התקשרות)itsho 2014-01-03 08:05:48 3 בינואר 2014 בשעה 07:55 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #55007itsho
מנהל בפורוםהתקנת וינדוס 7 אמורה לזהות לבד שיש כבר מערכת הפעלה קיימת והיא תשאל אותך אם אתה מעוניין בשדרוג או התקנה רגילה.
itsho
מנהל בפורום1. אתר תקלה לא תומך בתכנים לא חוקיים. זו אזהרה ראשונה. לכן, ערכתי את שאלתך.
2. נא הסבר מה הכוונה "נכנס לLOOP". האם יש הודעת שגיאה ? אם כן – כתוב אותה. אם לא, תעלה צילום מסך של הבעיה בבקשה.3. באיזה וינדוס מדובר ?4. אם אתה רוצה לבדוק מי "נועל" את הקובץ – תוכל להשתמש בתוכנה Unlockeritsho 2014-01-01 10:01:11 itsho
מנהל בפורוםבכיף

itsho
מנהל בפורום1. אם מותקן לך oneNote – הלחיצה על צירוף המקשים אמורה לעבוד. סביר שהוא פשוט לא מותקן לך.
2. אם הוא לא מותקן, את יכולה לצלם בעזרת לחיצה על PrintScreen :לאחר מכן לפתוח תוכנה גרפית כלשהי (צייר גם יספיק לצורך העניין) ולחצי "הדבק".3. אפשרות נוספת היא להתקין תוכנה לצילום מסך כמו GreenShot החינמית והמעולה. שמאפשרת צילום של כל המסך, של קטע ממנו, של חלון מסויים, שמירה ישירות לקובץ, שמירה ישירות לאתר התמונות imgur, שמירה עם/בלי סמן העכבר, ועוד המון אפשרויות מעניינות.בנוגע לינק שrush נתן ונחסן על ידי רימון – העמוד שנחסם הוא של האתר Tapuz.co.il והוא מכיל את מה שכתבתי במספר 2itsho
מנהל בפורום1 בינואר 2014 בשעה 09:45 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54965itsho
מנהל בפורוםבהצלחה. מקווה מאוד שתצליח !

itsho
מנהל בפורום1. מכיוון שמדובר על ויקיפדיה, ידעתי מראש מה אני מחפש, ולכן היה לי קל יותר לתת לינק עם "עוגן"
2. לא, אין דרך מקוצרת. כי כמו שאמרתי – לא מדובר בטריק למשתמש הקצה אלא למפתח האתר.3. אם זה מספר, אז תוכל להשתמש ב"בדוק מרכיב" של הדפדפן כרום בשביל לבדוק האם יש עליו עוגן – ראה תמונה:
4. בפורום שלנו, שים לב שיש עיגול כחול מעל כל הודעה. לחץ לחיצה ימנית על העיגול -> העתק כתובת קישור. ותקבל את הכתובת עבור אותה הודעה. ראה תמונה:
itsho
מנהל בפורוםאם אתה מתכוון לדואר שנמצא בGMail ממש – אז הם טוענים שלא – ראה כאן.
אם מדובר על תוכנת דואר (לדוגמא – Thunderbird) שמחוברת לשרת דואר כלשהו – אז יש סיכוי, אך הוא די קטן.היות שמדובר בקובץ שהיה לך על המחשב, תוכנות שחזור יכולות לעזור במקרים מסויימים, אך יש לפעול קרוב ככל האפשר לפעולת המחיקה. כי ככל שחולף יותר זמן, כך גדל הסיכוי שהמקום שעליו הקובץ היה "מונח", יוחלף על ידי קבצים חדשים שנכתבים, ולא תוכל לשחזר את הקובץ.אם מדובר באוטלוק – הסיכוי מעט יותר גדול – ראה את המאמר הזהitsho
מנהל בפורוםפורמט פקטורי היא תוכנה מצוינת כשמדובר על דברים קטנים.
קבצי VOB בד"כ הם קבצים גדולים, וכנראה היא לא מסתדרת עם קבצים שכאלה.הייתי ממליץ לך לחפש תוכנה אחת (תוכנת עריכה) שתעשה עבורך את 2 הדברים – גם חיתוך קטעים וגם חיבור הקבצים.ראה כאן רשימת תוכנות חינמיות לעריכת וידאוitsho 2013-12-31 15:35:03 itsho
מנהל בפורוםנשמע לי כמו בעיה בכונן עצמו – כנראה עינית חלשה.
בן כמה הכונן ?itsho
מנהל בפורוםאין אפשרות חוקית.
ננעל.itsho
מנהל בפורוםא. אפשר ללחוץ לחיצה ימנית -> הצג מקור וחפש בדף את זה:
[CODE][/CODE]וכך תוכל למצוא עוגנים.ב. מדויק.ג. נכון, כל העניין של יצירת העוגנים הוא אכן רק למי שכותב/מפתח את הדף עצמו ולא למשתמש הקצה…itsho 2013-12-27 13:06:55 itsho
מנהל בפורוםמדובר באתר לגיטימי של כללית מושלם.
הפעולה עצמה (ההוספה של קיצור הדרך) היא לא פעולה הכי לגיטימית אך כנראה נגרמת בגלל טולבר כלשהו שמותקן לך או תוסף של כללית שמותקן לך במחשב. -
מאתתגובות