התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
eladmilr
חברתודה על התשובה המהירה.
האם יש דרך להגביר את מהירות התגובה במשחקי רשת ? למרות שיש לי חבילת גלישה של 10 מגה זה עדיין איטי.eladmilr
חבראיך בדיוק אני עושה את זה. התקנתי בעבודה ובבית את התוכנה SKYPE.
מה עכשיו ? האם להתחבר על אותו חשבון SKYPE? האם אני צריך מצלמת אינטרנט גם בעבודה ?
eladmilr
חברבבית אני משתמש ב WIN VISTA ובעבודה ב WIN XP . זה משנה איזה גירסאות המערכת הפעלה ?
eladmilr
חברלא ברור לי מה כוונתך . האם יש לך קוד הצפנה לראוטר שאת יודעת אותו? האם מישהו אצלך בבית עשה הצפנה לראוטר?
eladmilr
חברבדוק בלוח הבקרה – הוספה\הסרה של תוכניות האם ברשימת התוכנות שמותקנות במחשב שלך יש את האנטי וירוס ?
eladmilr
חברעיין כאן,
http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1754&P N=3
כמו ש RUSH כתה יש הרבה סיבות ויש לשלול אחת אחת
eladmilr
חבראם מרכז האבטחה זיהה שיש לך אנטי וירוס אז כנראה יש לך אחד כזה.
יש כמה דרכים למצוא אותה : 1. על ידי חיפוש בהתחל – חיפוש – חפש קובץ שנקרא AVG.EXE ברגע שיימצא הקובץ לחץ לחיצה ימנית עליו ובחר באפשרות "פתח תיקייה מכילה"
2. דרך נוספת על ידי כניסה ישירות לאותה תיקיה (PROGRAM FILES) בה התיקייה של האנטי וירוס AVG נמצאת
eladmilr
חברבדקי שכפתור ה WIRELESS בנייד שלך דולק או מכוון ל ON . תמיד שוכחים אותו.
מהו דגם המחשב ? איזה מערכת הפעלה מדובר?
eladmilr
חברהאם מדובר באותו חשבון דואר אלקטרוני? האם אתה משתמש בתוכנת OUTLOOK או WINDOWS MAIL ?
בדוק שהתיבה INBOX לא מלאה ואם כן רוקן אותה ונסה לשלוח שוב את המיילים.
eladmilr
חברלא קראתי טוב את שאלתך. לגבי טמפרטורה תקינה צריך מן הסתם פחות מ-67 מעלות. (67 כנראה זו ההמלצה שלא כדאי לעבור את טמפרטורה זו)
eladmilr
חברלפי אינטל : 67 מעלות הכי הרבה (בהגזמה)
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27463&code=Intel%c2 %ae+Pentium%c2%ae+4+Processor+530%2f530J+supporting+HT+Techn ology+(1M+Cache%2c+3.00+GHz%2c+800+MHz+FSB )
eladmilr
חברמה זאת אומרת לא עובד נכון?
בכל אופן אולי שווה לנסות להעתיק את הקובץ explorer.exe התקין מהדיסק המקורי של ווינדוס שבשותך לתיקיה שבה הוא נמצא בדיסק הקשיח
eladmilr
חבריכול להיות שיש בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך, נסה במצב בטוח להיכנס ללוח בקרה -מערכת-מנהל התקנים ובדוק אם יש סימני שאלה צהובים ליד דריבר הכרטיס מסך
eladmilr
חברבדקת טמפרטורת מעבד ?
eladmilr
חבר -
מאתתגובות