התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
eladmilr
חבראני הורדתי את הישן (גירסה 8.5) והתקנתי את החדש(גירסה 9) ולא הייתה לי בעייה עם זה.
eladmilr
חברהדפנדר מופיע במנהל המשימות ובנוסף בהגדרות בדפנדר עצמו הוא מוגדר לעבוד אוטומטי אבל בכל זאת הוא לא עולה אוטומטי ואני צריך להפעילו ידנית. הווינדוס שעש לי זה ויסטה ולא מצאתי את הדפנדר בהוספה\הסרה של תוכניות – איך מסירים ומתקינים אותו מחדש?
eladmilr
חברהאם יכול להיות שווינדוס דפנדר לא פועל אוטומטית (אפילו שהוא מסומן בוי בתפריט התוכניות שמאותחלות עם המחשב) וצריך הפעלה ידנית בגלל שאני משתמש באנטי וירוס של ממייקרוסופט microsoft essential ?
eladmilr
חברmimi שלום,
כנראה שווינדוס מזהה שחלק מהדרייברים שלך לא חתומים דיגיטלית. האם התקנת בעצמך דרייברים בזמן האחרון ? האם עדכנת לאחרונה דרייברים מהאינטרנט למשל ? יכול להיות שווירוס פגע בדרייברים.
כנראה ווינדוס מנסה לתקן לך לבד את המצב אבל הוא לא יכול.
דרייברים לא תקינים או שלא מזוהים ניתן לזהות ע"י: כפתור ימני על אייקון המחשב שבדסקטופ – מאפיינים – מנהל ההתקנים – בחלון שייפתח יוצגו רכיבי המערכת. אם יש דרייבר לא תקין או לא מזוהה יהיו לך סימני שאלה צהובים ליד ההתקן הלא תקין.
כאשר משתמשים בדרייברים לא תקינים יכול להיות שווינדוס לא יעבוד כראוי, למשל: דרייברים לא מתאימים של כרטיס המסך או כרטיס קול יפגעו ברזולוציית המסך ובאיכות התמונה ולא יהיה לך קול, בהתאמה. בקיצור לא מומלץ.
מה שאת יכולה לעשות :
דבר ראשון לשלול שווירוס הוא גורם בעייה – יש להריץ תוכנת אנטי וירוס ולסרוק לרוגלות
עם המחשב קיבלת דיסק של לוח האם של המחשב (אני מקווה שקיבלת). בדיסק הזה יש דרייברים מקוריים שהיצרן מספק לך, תוכלי לנסות להתקין את הדרייברים משם. אם אין לך דיסק אפשר להיכנס לאתר האינטרנט של יצרן הלוח אם ולהוריד דרייברים שמתאימים ספציפית ללוח האם שלך. (אם הבעיה היא בדרייברים שקשורים לוח האם – תלוי איפה אותם סימני שאלה צהובים שהזכרתי שמעידים על ההתקן שלא פועל כראוי)
eladmilr
חברהאם רק התפריט שאתה פותח בלחצן עכבר ימני הפך לאנגלית או שבכלל ווינדוס הפך לאנגלית ?
eladmilr
חברנסה בתפריט שבו בחרת במצב בטוח לנסות את האפשרות של REPAIR YOUR COMPUTER ווינדוס יטען כלים לתיקון המחשב. תצטרך לבחור STARTUP REPAIR
תוכל לנסות מתפריט זה גם את האפשרות לשחזור SYSTEM RESTORE ולחזור לנקודה אחרת שבה המחשב עבד בסדר
eladmilr
חברכדי לבדוק אם יש לך סקטורים פגומים על הדיסק קשיח אתה יכול לבדוקת סקטורים פגומים ע"י הרצת CHECK DISK :
דרך ווינדוס לחץ על המחשב שלי – כונן C – מאפיינים – כלים – בדיקת שגיאות – בדוק עכשיו – התחל. יכול להיות שלא תוכל לבצע את הסריקה לסקטורים פגומים אלא רק בהפעלה הבאה של המחשב ווינדוס באופן אוטומי יפעיל את CHECK DISK .
eladmilr
חברנסה להפעיל במצב SAFE MODE . בדוק אם לוקח את אותו פרק זמן.
eladmilr
חבראם כרגע אין קול בכלל מהמחשב שלכם לפי מה שאני מבין, כדאי לשלול בעייה של מנהל התקן. כנסו למאפייני המערכת דרך לוח בקרה:
לוח בקרה – מערכת – מנהל ההתקנים – ייפתח חלון עם התקני המערכת של המחשב שלכם. יש לשים לב שם שאין סימני שאלה צהובים ליד אחד ההתקנים ככלל ובאופן פרטני ליד התקני הקול .
הודיעו מה הממצאים שלכם
eladmilr
חברמגניב תודה !
eladmilr
חברהאם המחשב משמיע BEEPS ? האם המאוורר של ספק הכח מאחורי המארז מסתובב ? האם יש תמונה על המסך ?
eladmilr
חברתנסה להתקין את הדרייברים המקוריים שקיבלת עם החומרה אולי זה יעזור
eladmilr
חבראתה יכול קצת יותר לפרט את הבעיה? ישנה איזה הודעה שהמחשב רושם ? האם הקבצים שאתה מנסה לפתוח מסומנים כקבצי אופיס ?
eladmilr
חברתודה רבה!
eladmilr
חברתודה רבה זה עזר
-
מאתתגובות