התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
eladmilr
חברהכוונה שלי היא לפרמט את המחשב ולא להתקין אחרי הפירמוט ווינדוס
eladmilr
חברהכוונה שלי היא שיש לי כרגע מחשב עם כונן קשיח שמותקן עליו windows xp . ברצוני לפרמט את הכונן הקשיח ללא דיסק ההתקנה של WINDOWS. האם יש תוכנה שאני יכול לפרמט דרכה את המחשב או האם באמצעות DISK ON KEY אני יכול לפרמט ואיך מכינים DISK ON KEY כזה כלומר איזה קבצים צריכים להיות עליו?
eladmilr
חברמישהו יודע מה מהירות העברת הנתונים בפועל שהמחשב מעביר דרך התקן USB2 להתקן חיצוני למשל דיסק קשיח נייד ?
eladmilr
חברתנסה להיכנס ל"מחשב שלי" ולחיצה עם כפתור ימני על האייקון של הדיסק און קי, ותבחר באופציה של explor יכול להיות שזה יעזור
eladmilr
חברeladmilr
חברהתקנת דרייברים של הכרטיס מסך ?
eladmilr
חברתסתכל על האריזה של הדיסק של ווינדוס שקנית. רב הסיכוי שרשום שם שהגרסה היא OEM ואז אתה לא יכול להתקין את הווינדוס על מחשב נוסף אלא רק על מחשב אחד שעליו כבר התקנת את ווינדוס.
אפשר לקנות גרסת retail שעולה משמעותית יותר כסף ואז להתקין על כמה מחשבים בבית.
eladmilr
חבראם הבעייה לא נפתרה שהחלפת גוף קרור יכול להיות גם בעיה של תאימות בין המעבד לבין לוח האם. ניקית את מאוור המעבד ?
אני מקווה שהבעיה היא לא בלוח האם או המעבד
בהצלחה
eladmilr
חברשלום,
באתר מייקרוסופט ישנה תמיכה לבעייה הספציפית הזו שאתה מעלה , תנסה לעקוב אחרי ההוראות של חברת מייקרוסופט בלינק הבא :
http://support.microsoft.com/kb/892889/he
eladmilr
חברתנסה לחבר עכבר USB אחר ממחשב אחר או מחבר למשל : אם העכבר השני עובד כלומר גם זז וגם הלחצנים שלו עובדים אז העכבר הראשון שלך דפוק. אם העכבר השני שהתקנת לא זז כמו הראשון תנסה אולי לחבר את העכבר ליציאה אחרת של USB במחשב (אולי הבעיה היא ביציאה בכלל). אם מנהלי ההתקן הם תקינים כמו שאמרת אז עכבר שני שהתקנת אמור לעבוד.
eladmilr
חבראם הבנתי נכון את הבעייה אז: כשמדובר באינטרנט אקספלורר 7 תעשו את הדבר הבא :
להפעיל את הדפדפן -> page->
zoom-> בחירת הגודל הרצוי של המסך
-
מאתתגובות