התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
mimi1
חבראז ככה: המתאם ככל הנראה פגום או לא מתאים לחלונות 7 באופן מושלם החליפו לי דגם בחנות וכעת הכל בסדר.
תודה על הכל!mimi1
חברביצעתי. תודה רבה. אעדכן.
mimi1
חברהחלפת פורט לא משנה. ואכן כן, מחובר לגב המחשב.
mimi1 2012-04-18 09:38:41 mimi1
חבריש חדש?
mimi1
חבראני מתקדם עוד צעד.
הקובץ הספציפי הזה שנמצא במסלול הזה: C:\Program Files\Common Files\ArcSoft\MPEG Engine\ASAudio.axהוא הגורם להתנגשות. כשאני מוציא אותו מהתיקיה המדיה פלייר חוזר לקרוא קבצי MTS כולל אודיו, אבל הטוטאל מדיה משדר לי טלויזיה בלי אודיו. כאשר הקובץ חוזר לתיקיה זה מתהפך….אנא הושיעו!mimi1
חבראוסיף ואומר: הקודקים שטוטאל מדיה מתקינה משבשים את הקודקים של המדיה פלייר. יש רעיון?
mimi1
חברעליתי על הסיפור. תוכנת TOTAL MEDIA 3.5 – שבעזרתה אני משתמש בכרטיס טלויזיה היא המתנגשת. ברגע שאני מסיר אותה הוידאו חוזר לעבוד כרגיל.
האם יש למישהו פיתרון? (אני רוצה להמשיך לצפות בטלויזיה וגם בוידאו)נ.ב. יש לי מחשב נוסף ששם מותקנת התכנה ואין שום התנגשות שם! (בעבר היתה אותה תקלה אך הסתדרה ואין לי מושג איך).mimi1
חברכן אבל מה שמתסכל אותי הוא שזה עבד פיקס ולאחר ששיחקתי בהגדרות לא ברור לי במשה בדיוק זה קרה.
mimi1
חברהורדתי ולא עזר….
mimi1
חברהסרתי. התקנתי מחדש. הסרתי IDM. נאדה.
מישהו יכול לעזור?mimi1
חברולפעמים עולה, אך נתקע למשך 4 דקות בשלב שמופיע "STARTING WINDOWS".
תודה רבה בעד עזרתך!
mimi1
חבראופס……
עברה חלפה לה שבת, והתקלה שבה. המחשב נתקע בזמן האתחול! – רק לאחר ניתוק הכונן ואתחול מחודש הוא עולה.
אנא עזרה!
mimi1
חברסליחה. הנה הלינק
http://www.wdc.com/wdproducts/wdsmartwareupdate/step1.asp?id =wdfMP_Essential&os=win
mimi1
חברבשעה טובה ומוצלחת נמצא הדרייבר המיוחל הנה הלינק בבקשה לתועלת הבאים שיתקלו בבעיה דומה:
http://www.avforums.com/forums/attachments/networking-nas/14 7232d1257849275-new-wd-passport-smartware-wd-ses-device-driv er.zipכעת אני הולך לבדוק אם זה עוזר לזרז את הליך האתחול…
שוב תודה!
mimi1
חבראכן התקדמנו הודות לתושייתך…
זהו בהחלט WD. מדגם My Passport Essential 500GB. כמובן שניסיתי לבצע עדכון אך ללא הועיל – הוא לא מאתר מנהל התקן תואם.
גם באתר של WD לא מצאתי
071A – כך מזוהה ההתקן במנהל ההתקנים.מעריך מאוד את עזרתך
-
מאתתגובות