התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
רותי
חברשלום,
הורדתי תוכנה שנקראת MY DRIVERS 3.31 עדכנית ל15 יום.הייתה שם אפשרות של "גבה את הכל ל…"אני מגבה לדיסק CD או לדיסק חיצוני.ולזאת הכוונה?
תודה רבה.רותי
חבר
אפשר לפרט יותר בעניין הדרייברים? מה בדיוק צריך לעשות? מה זה דרייבר שלי
רותי
חבראצלי דיסקים קשיחים C ו D הם אחד חצוי ל2 והייתי רוצה שיהיו 1 ויש לי תוספת של E. כלומר שיהיה לי C ו E.
לא הבנתי תוכנות "ששואבות" וכו' השאלה האם לוח האם וכל מה שכעת קייםם בפנים יעבוד?למדפסת יש לי דיסק התקנה ויש לי גם אופיס ועוד תוכנות שאני צריכה בדיסקים.1. האם החומרה מבחינתי זה הרכיבים ש"עושים" את המחשב יעבדו?2. האם החיבור לאינטרנט יעבוד רגיל (יש לי נתב אלחוטי)תודה.
רותי
חברראשית, תודה רבה.
שנית: האם אין בעיה אח"כ שרכיבים במחשב לא יעבדו? חיבור לאינטרנט? מדפסת?האם זה פשוט?
רותי
חבררותי
חברהוספה – תאריך ושעה – נפתחת חלונית בה אתה בוחר את העיצוב המבוקש ו/או לועזי /עברי מעל לחצן האישור או לידו יש אפשרות לסמן עדכן אוטומטית
רותי
חברהוספת תאריך – לבחור את התאריך הרצוי לועזי/עברי יש למטה ליד אישור עדכן אוטומטית סמן שם V
רותי
חבראם אין נקודות שחזור.
מה ניתן לעשות?מה טכנאי היה עושה?HELP
אין פתרון שונה? רק שחזור?
רותי
חבראם אי אפשר,
אז זה לא עוזר לעשות שחזור .יש פתרון נוסף?רותי
חברתודה, ההסבר ברור.
הוא נותן לי לשחזר לא יותר ממס' ימים אחורה , זה לא יעזור לי,אם אני רוצה לשחזר לשנה אחורה מה לעשות?רותי
חבראיך?

רותי
חברמומחים
יש עצה?רותי
חברשבוע טוב,
ניסיתי את כל מה שהצעת,היכן מחפשים את קובץ הdll? ניסיתי ב'חפש' ולא מצאתי.הורדתי רגיסטריבוסטר הוא תקן כל מיני ובכל זאתעדיין יש את ההודעה.ניסיתי להוריד את הקובץ שבקישור ומתקבלת הודעה כזו:לקובץ זה לא משוייכת תכנית. לצורך ביצוע פעולה, זו צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה.
HELPתודה מראש.רותי
חברתודה זה עבד.
הצלחתי לפתוח את התוכנה מתוך הקובץ המכווץ להורדה ולא בהתקנה הרגילה.רותי
חברתודה.
-
מאתתגובות