התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29941
    משה
    חבר

טנק יו

בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29932
    משה
    חבר

היי , אלף תודות  ל-Rush  ולאלי , תיקנתי את הוינדוס מהתקליטור כמו שהסברתם וזה אכן עזר והוינדוס נפתח, 
      רק אציין שכעת לא כל התוכניות נפתחות לי , מה אפשר לעשות לגבי זה??[
      יכול להיות שהתקנה של תוכניות מחדש תפתור את הבעיה???

בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29880
    משה
    חבר

התקנתי יותר מפעם אחת מ"ע הפעלה , אם כי ,אני מודה שאני לא כ"כ מתמצא, אבל כך אני  לומד להתעסק עם זה, בכל אופן ,הבנתי מה שאלי הסביר , רק צריך קצת הכוונה מאיפה להתחיל, זה הכל,    אשמח לקבל קצת הסבר!!!!

בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29878
    משה
    חבר

מאיפה נכנסים להתקנה של הוינדוס????
      כשהמחשב נדלק??  על מה לוחצים??
       מערכת ההפעלה לא עולה!!!!! לא ב"מצב בטוח" ולא ב- …..LEAS

בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29876
    משה
    חבר

קודם כל,  תודה רבה על התשובה

בהמשך  לשאלתי, אני מתייחס לעצה שנתת בסוף ההסבר (לבעלי מערכת בעברית  :וכו' )  .

ובכן , עשיתי עלייה מכונן התקליטורים , לחצתי על האות "R" והגעתי  למסך  Recovery Console

לחצתי  1  ו-  ENTER  והופיע לי   C: /WINDOWS

עכשיו , רק הסבר קצר, לי יש על המחשב שתי מחיצות , ובכל אחת מותקן מ"ע הפעלה (שני דיסק קשיחים נפרדים)

אחת (זאת שפועלת) מותקנת במחיצה   C:  , (היא הותקנה על המחשב מלכתחילה)  ,  והשניה מותקנת במחיצה E:  , והיא זאת שנדפקה}

המשך: לכן , כשהופיע לי   C: /WINDOWS}      ,  לא המשכתי  ,                        אלא הקלדתי  E: ,  ו  ENTER  , הבעיה, שכעת מופיע לי רק { / E:  ,   (בלי  המילה –  WINDOWS )

בכל אופן, הקלדתי  cd system32\config  אך המחשב כותב: "the system cannot find the file or directory specified"

ובתרגום: "המערכת לא מצליחה למצוא את הקובץ או הספרייה שצוינה"

כמו שציינתי , מ"ע ההפעלה שנתקעת, מותקנת על E: 

מה אתה מציע לעשות , להמשיך עם  C:  ? ,   או שאולי זה יכול לפגוע במ"ע ההפעלה התקינה????

ואם להמשיך עם  C:    ,  איך  להמשיך???????. Rush2010-1-14 21:50:40

בתגובה ל: מ"ע ההפעלה לא עולה לאחר התקנת סקין (נפתר) #29863
    משה
    חבר

בהמשך לשאלתי, נכנסתי במצב LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION
       כמו כן ניסיתי עוד כמה דברים, אבל לא עוזר,
       אם תוכל לתת הסבר קצת מפורט איך אני מתקן את העותק עם תקליטור ההתקנה (לאיפה אני נכנס כשעולה הדיסק, ואיך אני ממשיך משם)
       הבהרה: כעת פועל לי על המחשב מ"ע הפעלה תקינה (חוץ מזו שנדפקה) ,וכמובן שדרכה אני יכול להגיע אל המחיצה שבה מותקנת מ"ע ההפעלה שנדפקה, השאלה היא האם זה אפשרי לתקן עם התקליטור מע"ה אחת מתוך מע"ה אחרת, ואם לא , כיצד מתקנים זאת כשעולה המחשב

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)