התגובות שלי בפורום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: האטת מחשב #31301
    oybss1
    חבר

מה יכולה להיות הסיבה של כשל בהעלאת קובץ גיבוי – שאמור להיות full system backup? האם אין לbios אפשרות להעלות system בדיוק כמו שאנו מעלים מhard disk IDE או מכונן CD כשאנו מתקינים windows? שלחתי גם לseagate את פירוט התקלה. אעדכן אם יהיו להם תשובות.

בתגובה ל: האטת מחשב #31274
    oybss1
    חבר

בכל אופן התקנתי את המערכת שוב עם דיסק חדש, התקנת נסיון של nod security

ולמראית עין הכל פעל עד שקניתי שלשום דיסק גיבוי חיצוני של segate – ws110 black   armour   ואחרי יצירת קובץ הגיבוי כולל הסיסטם של c, ניסיתי את אחד המודים בתוכנה שנתקעה ולא עלתה אחרי boot. כשהתקנתי את הxp (לא הצלחתי להגיע לקובץ הגיבוי דרך שינוי הביוס) וניסיתי לעלות את הקובץ התוכנה ביקשה boot  ונתקעה.

אציין שקניתי את הגיבוי בגלל האופציה שיש לו לגבות את כל הסיסטם + יציאת esata וusb. כרגע אני משתמש בusb ואולי בגלל זה המחשב קורס. אולי עם מחשב חדש בעל יציאת esata   אצליח ללא תקלות. המעניין שאופן הקריסה דומה ב2 ההרד דיסקים. אני מתכוון לשלוח אימייל לחברה ולשאול אותם.  האם מישהו מבין האם הבעיה באמת יכולה לנבוע מאי יכולת הביוס לעלות סיסטם דרך usb במחשבים טרום sata (רק דרך ide וכונן cd).כלומר או מחשב חדש או גיבוי goast. אולי אפשר לקנות כרטיס pci עם יציאת esata ? האם אפשר לעדכן את הביוס כדי שהאופציה תהיה קיימת (שמעתי שלא כדאי להתעסק עם הביוס).

בתגובה ל: האטת מחשב #31084
    oybss1
    חבר

משהו בשם idle process אם אני זוכר נכון.

היום אחרי שהתקנתי מחדש  (restore), שוב עשה restart .      מה שנראה שזה עניין של טרויאן, היות וקיבלתי הודעה שהspywaredoctor שהתקנתי טרום הנפילה, הודיע שנמצא אחד. אעשה בערב סריקה דרך האינטרנט היות והnod32 לא מצא.

בתגובה ל: האטת מחשב #31062
    oybss1
    חבר

כבר נעשה אבל לא ראיתי משהו שלא אמור להיות. בנוסף הרצתי תוכניות בדיקה של חומרה

וגם פה לא נתגלו בעיות. בכל אופן המחשב קרס אתמול והוא מאתחל את עצמו מחדש וגם

לsafe mode מסרב להיכנס.

בתגובה ל: האטת מחשב #30991
    oybss1
    חבר

נכנסתי לmsconfig והורדתי בstartup מס' תוכנות שלא רציתי שיעלו עם המחשב.

הסרתי מהלוח בקרה את המסנג'ר ותוכנות אחרות שלא בשימוש.

כשהילד הפעיל את הICQ והסקייפ שוב המעבד הגיע ל100% ונתגלו גם בעיות

הפעלה באאוטלוק. זה יותר נראה שיש בעיה של וירוס. אני אפעיל את הNOD ונראה

אם הוא ימצא משהו.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)