התגובות שלי בפורום

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: עומס בחלונות #35550
    rinatosh
    חבר

תודה רבה רבה!! עשיתי סריקה ואכן נמצאו וירוסים…. הסרתי אותם, השאלה שלי היא איך אני יכולה לדעת מה היה וירוס שלא מחקתי משהו שחשוב בדרך… יש אפשרות כזו??

וכל כמה זמן מומלץ לסרוק?

תודה רבה לך!

בתגובה ל: מחשב לא נדלק… #35187
    rinatosh
    חבר

איזה באסה…. תודה רבה על העזרה!   לא מחקתי שום קובץ….זה מחשב ישן מאד       

בתגובה ל: מחשב לא נדלק… #35178
    rinatosh
    חבר

כן הכל עובד…..שלחתי את הצילומים למייל….(מקווה שיש תקנה..) תודה מראש!

בתגובה ל: מחשב לא נדלק… #35165
    rinatosh
    חבר

שלום. כשאני מדליקה את המחשב הוא נדלק אמנם אך לא עובד….לא נפתח לי המסך הרגיל . (ניסיתי לצרף קובץ תמונה אך הגודל גדול מידי..)    אשמח לעזרה דחופה! יום טוב!

Rush2010-7-27 19:12:1

בתגובה ל: מחשב ממש איטי #34599
    rinatosh
    חבר

בידיוק ממתי זה התחיל אני לא יודעת אבל יש לזה כמה חודשים טובים…ורק הולך ומחמיר (אני בודקת במאפייני כונן c ויש עדיין מקום וורוד..

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל אימייל #34314
    rinatosh
    חבר

תודה על התשובה. אבל אני עדיין לא יודעת איך להגיע לתיקייה olk" ואיפה נמצא בכלל ה Registry   אשמח לקבל הסבר מפורט יותר פשוט אני לא כ"כ בקיאה במחשב… תודה רבה!

בתגובה ל: צריבת דיסקים #31730
    rinatosh
    חבר

אני מנסה להוריד..? לא בידיוק הולך לי, לאן זה אמור לרדת לשולחן עבודה?

(יש לי גם תוכנה "נרו")…

תודה

בתגובה ל: לא מזהה usb (תקלה נפתרה) #31723
    rinatosh
    חבר

ממש תודה רבה! העינין הסתדר… האמת אני לא יודעת אם האנטי וירוס עובד…איך בודקים?

ויש לי תקלה נוספת: אני רוצה לצרוב שירים לדיסיק דרך המדיה תמיד עבד לי רק בתקופה האחרונה לא (כביכול השירים מתמלאים בירוק..ואז כותב: משהוWindows Media Player cannot burn the files to the CD. Verify that the disc is clean and not damaged. If necessary, select a slower recording speed or try a different brand of blank discs.        ומוציא את הדיסק ריק מהכונן….

תודה רבה על העזרה ממש עוזר לי!!

בתגובה ל: לא מזהה usb (תקלה נפתרה) #31721
    rinatosh
    חבר

קראתי את הדיון , לא מופיעים לי שום סימני קריאה או שאלה… ובכל זאת עדיין לא מזהה…..מה לעשות?

תודה ויום   טוב!

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)