התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
rinatosh
חברתודה רבה רבה!! עשיתי סריקה ואכן נמצאו וירוסים…. הסרתי אותם, השאלה שלי היא איך אני יכולה לדעת מה היה וירוס שלא מחקתי משהו שחשוב בדרך… יש אפשרות כזו??
וכל כמה זמן מומלץ לסרוק?
תודה רבה לך!rinatosh
חבראיזה באסה…. תודה רבה על העזרה! לא מחקתי שום קובץ….זה מחשב ישן מאד
rinatosh
חברכן הכל עובד…..שלחתי את הצילומים למייל….(מקווה שיש תקנה..) תודה מראש!
rinatosh
חברשלום. כשאני מדליקה את המחשב הוא נדלק אמנם אך לא עובד….לא נפתח לי המסך הרגיל . (ניסיתי לצרף קובץ תמונה אך הגודל גדול מידי..) אשמח לעזרה דחופה! יום טוב!
Rush 2010-7-27 19:12:1 rinatosh
חברבידיוק ממתי זה התחיל אני לא יודעת אבל יש לזה כמה חודשים טובים…ורק הולך ומחמיר (אני בודקת במאפייני כונן c ויש עדיין מקום וורוד..
rinatosh
חברתודה על התשובה. אבל אני עדיין לא יודעת איך להגיע לתיקייה olk" ואיפה נמצא בכלל ה Registry אשמח לקבל הסבר מפורט יותר פשוט אני לא כ"כ בקיאה במחשב… תודה רבה!
rinatosh
חבראני מנסה להוריד..? לא בידיוק הולך לי, לאן זה אמור לרדת לשולחן עבודה?
(יש לי גם תוכנה "נרו")…
תודהrinatosh
חברממש תודה רבה! העינין הסתדר… האמת אני לא יודעת אם האנטי וירוס עובד…איך בודקים?
ויש לי תקלה נוספת: אני רוצה לצרוב שירים לדיסיק דרך המדיה תמיד עבד לי רק בתקופה האחרונה לא (כביכול השירים מתמלאים בירוק..ואז כותב: משהוWindows Media Player cannot burn the files to the CD. Verify that the disc is clean and not damaged. If necessary, select a slower recording speed or try a different brand of blank discs. ומוציא את הדיסק ריק מהכונן….
תודה רבה על העזרה ממש עוזר לי!!rinatosh
חברקראתי את הדיון , לא מופיעים לי שום סימני קריאה או שאלה… ובכל זאת עדיין לא מזהה…..מה לעשות?
תודה ויום טוב! -
מאתתגובות