התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
john f rambo
חברשלום
עם מחשב כף יד MIO 336 לא תוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי.
רק באמצעות התקן מיוחד המתחבר אל המכשיר בחריץ כרטיס הזיכרון SD
בנוסף, תוכל לגלוש עם המכשיר הזה באינטרנט, בזמן חיבור עם כבל למחשב נייח המחובר לאינטרנט, בזמן סנכרון עם תוכנת ACTUVESYNC
בקיצור, חבל על הזמן… המכשיר הזה מיועד להיות יומן ולא יותר מזה.
אם אתה רוצה לגלוש באינטרנט, תקנה מכשיר כף יד עם WIFI מובנה.
אבל אם אתה עדיין עם אינטרנט חסום, זה לא יעזור לך גם מחשב כף יד כדי לעקוף החסימה.
במקרה וקיימת בעיה ברשת האלחוטית, אני ממליץ לך על המעבדה הזאת, שמבצעת תיקון רשתות מחשבים במקצועית רבה.john f rambo
חבר[QUOTE=siman tov hayoo]
שלום!!!
יש לי בעיה בלפטופ, לפעמים קורה שאני באמצע גלישה והמחשב נתקע
אין את החץ ואי אפשר לכבות או לעשות שופ פעולה,
וכשזה נתקע, אני מוציא אותו מטעינה ומחכה כשעה בערך עד שהטעינה
נגמרת והוא כבה, ואז אני מפעיל אותו מחדש והכל בסדר,,,
אז מה לא בסדר??? ומה אפשר לעשות כדי לקצר זמן ולא לחכות עד שהטעינה תתרוקן?
בתודה מראש
סימן טוב
[/QUOTE]
שלום לך ידידי,
אנצל את שאלתך על מנת להמליץ לך מנסיון אישי על מעבדת תיקון לפטופ מעולה, המציעה שירות אדיב ונעים ביותר.
דבר איתם ואני בטוח שהם יימצאו עבורך הפתרון הטוב ביותר.john f rambo
חבר[QUOTE=Godinger]שלום.
במחשב שלי שיש בו ווינדוס אקס פי, כשאני מחבר כונן חיצוני או דיסק און קי, הוא
לא מזהה אותו וכותב התקן לא זוהה בעוד שעכבר או מקלדת הוא כן מזהה, וניסיתי
בכל היציאות שקיימות ושום דבר לא עוזר.
אשמח אם יהיה תשובה מהירה ועוזרת. [/QUOTE]שלום, ככל הנראה יש בעיה בהגדרות או בתקינותם של פורטים הUSB במחשב שלך. ייתכן שזאת רק בעיה של דרייברים, אך לעיתים, התקנים גדולים שהם גם צרכנים של הספק חשמלי גבוה, עלולים לדרוש מיחידת הUSB זרם גבוה ממה שהם יכולים, או ממה שמוגדר מראש שהם יספקו. הצעתי אליך היא לפנות אל טכנאי מחשבים מיומן, שיזהה את התקלה ויוכל לפתור אותה אפילו בחיבור מרחוק, מבלי להגיע עם המחשב אל המעבדה.
john f rambo
חבראם אתה לא גולש עם פרוקסי כדי לעקוף את החסימה, תוכל לראות את האתר שאמרתי לך בזיכרון המטמון של גוגל
john f rambo
חברמה זאת אומרת "חסום"?
john f rambo
חברהיי, אני מציע לך להתקין את תוכנת הסנכרון הכוללת את כל הדרייברים לסנכרון מחשב כף יד.
אני ממליץ לך לפנות לאתר מעבדת מחשבי כף יד לקבל שם הסברים ועל מיני נתונים בנושא הזה.שיהיה לך יום מצויין.
-
מאתתגובות