התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
shalom100
חברהדפדפן פיירפוקס שלך לא מעודכן
יש לך 3.6.3
והחדש 3.6.6תעשי למעלה בדפדפן "עזרה" > "בדוק אם ישנם עדכונים" להוריד את העדכונים להפעיל מחדש.
shalom100
חברתודה רבה.
שאלה נוספת.יש לי מחשב שקיים 4 שנים היה לו עדכונים לכרטיס מסך ולכל העדכוני חומרה דרך אתר מיקרוסופט לפני 4 שנים. לא התקנתי לו דרייברים מעולם מאתרי היצרן והכל בו עובד טוב.
מאז אותם עדכונים לא היו שום עדכוני חומרה חדשים עד היום.
כולל לכרטיס מסך. האם זה יתכן ? או שמיקרוסופט פשוט לא מביאים לנו ת עדכוני החומרה החדשים? (בלי קשר לאתר שRUSH נתן) אני רוצה לדעת אם אפשר לסמוך על מיקרוסופט בקטע הזה.
ובכמה זמן איחור מיקרוסופט נותנת את העדכונים לדעתך? שבוע שבועיים איחור? או איחור של שנים?
תודה רבה!
shalom100
חבראני מדבר על ווינדוס XP (האם שם עדכוני דרייברים של מיקרוסופט מספיק טובים? ומלאים? כולל הכרטיס מסך?)
מה ז"א מיקרוסופט לא נותנים את העדכונים הכי חדישים? וזה מדוע?בנוסף במידה ופירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי דרייברים בכלל, האם אתר עדכונים מייקרוסופט יתקין לי את הדרייברים הדרושים? מבלי שהתקנתי כלל את הדרייברים מהיצרן?
תודה!
shalom100
חבר- פתח את לוח הבקרה ולחץ פעמיים על אפשרויות אינטרנט.
- לחץ
על הכרטיסייה תוכניות. - לחץ כדי לסמן את תיבת הסימון
על Internet Explorer לבדוק אם הוא משמש כדפדפן ברירת
המחדל. - לחץ על אישור.
- הפעל את Internet
Explorer וכשתתבקש להפוך אותו לדפדפן ברירת המחדל, ללחוץ על כן או לא.
shalom100
חברשלום
צריך לסרוק את כונן Q
ללכת ל"מחשב שלי" מקש ימני שם על Q סריקת הכונן.shalom100
חבר[QUOTE=ran_l6666]אני מציע לוח אם של ASUS אחי יותר טוב[/QUOTE]
למה של ASUS ? מה יהיה היתרון שלו? על פני הלוח אם במפרט הזה?
אם אתה יכול בבקשה לרשום לי את הדגם לוח אם ASUS שהוא הכי טוב ומחיר שלו.
תודה רבה!
shalom100
חבראין דבר כזה CL5 בDDR3
יש רק בDDR2,בגלל שמהירות השעון שלו יחסית
נמוכה,DDR3 מהירות השעון שלו גבוהה מאוד ולכן האיחזור שלו גם כן גבוה.במפרט שנתתי הכונן הקשיח 7200 הוא מסדרת
F3 (אני מניח שזה מה שאתה התכונת?)shalom100
חבראולי זה כן דיסק קשיח 7200rpm
אני לא יודע..בקשר למארז 335 COOLERMASTER ELITE הוא יותר ישן לא?
ב COOLERMASTER
ELITE 342 אין פילטר אוויר?בקשר לזיכרון שעדיף cl5 , לא הסברת לי מה זה בכלל CL5 ולמה הוא עדיף על פני CL9
תודה רבה.
ובדרך אשמח אם תגיד לי איפה הכי מומלץ להתייעץ באינטרנט בנוגע לקניית מחשב כדי שלא יעבדו עליי.. ואם יש דבר כזה לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב.
תודה לך!
ושבת שלום!shalom100
חברהיי, ברצוני לדעת , בביצועים ב commit charge
כתוב בשיא: 426,600אם אני מוסיף זיכרון , שכרגע 256,
ל 500 מגה או 1 ג'יגה . זה יעבור את השיא שכרגע? או שישאר אותו דבר, ואז יהיה מלא זיכרון פנוי?
יש ישפר פלאים הוספת זיכרון ? והשיא לא יהיה יותר ממה שהוא עכשיו?
תודה!!
shalom100
חבראני חיפשתי מידע בנושא כנראה מדובר בבעיה עם קובץ msvbvm60.dll
יש בעיה רק עם כניסה להסגר של התוכנה הזאת.
אך לא הבנתי מה בדיוק לעשות כדי לסדר את זה.shalom100
חברעשיתי ב C 130
F 420מקווה שזה בסדר שזה חורג קצת? או שזה לא ממש משנה?
תודה
ושבת שלוםshalom100
חברהיי Rush
בדקתי באתחול ב CCleaner השורה הזאת לא קיימת .
סרקתי עם superantispyware ו Malwarebytes שוב היום.לא נמצא כלום..
השורה ברג'סטרי עדיין קיימת..אני מתלבט אם למחוק או לא למחוק משם… נראה לי שזה לא מחיקה גורפת, ויכול להיות שהתוכנות לרוגלות עוד לא יודעות איך להעיף את המזיק טוטאלי מהמחשב..
גם האנטויירוס לא יודע..
אני מעריך את עזרתך.
תודה רבה ושבת שלום.shalom100
חבראין בעיה , אני מבסוט על התשובות פה.
זה בסדר אם אני אגדיר C=130
F=420סה"כ זה יוצא ביחד 550
?
זה מה שיש כרגע 550 אבל רק על F ..זה בסדר אם אעשה ככה? אתה עם הנסיון שלך ידוע לך על תקלות כלשהן שיגרמו בגלל חריגה כזאת?
shalom100
חבראם הוא עדיין קיים באתחול, התוכנה Malwarebytes אמורה למצוא אותו שוב לא?
בפעם האחרונה שבדקתי עם CCLEANER הוא לא הופיע שם באתחול. ומאז המחשב נסגר, לא נראה לי שאדליק את המחשב הפעם אראה אותו באתחול דרך התוכנה..אבל אני אחזור לדווח..את שחזור המערכת כבר ביטלתי ולא החזרתי..האופציה הזאת מבוטלת לגמרי וכנראה שלא אחזיר..
אני פשוט אעשה סריקה מהירה הפעם עם Malwarebytes במצב רגיל. אם תמצא משהו, מעולה, אם לא , ולא יופיע בCCCLEANER השורה..
אני אמחק את השורה הזאת מהרישום וזהו.. ואקווה לטוב..
בקשר לתשצלום הראשון מהמחשב הראשון ברג'סטרי רשום Siszpe ללא "32" 000 זה שארית של הוירוס? דווקא במחשב הזה זה הלך יותר חלק.shalom100
חברלא משתמש בהתקני אחסון ניידים בכלל.. פשוט קיימת רשת..
בקשר לתצלום האחרון , אמרת שזה מראה בוודאות מפתח רישום שמעלה את המזיק הזה באתחול,
זה לא מופיע בMSCONFIG יותר.. לא מחקתי מהרג'סטר..אני לא נמצא ליד המחשבים האלה כרגע.. אבל מתי שאהיה עליהם , עליי לסרוק שוב עם התוכנות ? ואז למחוק את הערכים?
כי אם אתה אומר שזה רשום ברג'סטרי שזה עולה עם האתחול, אז אולי זה חזר חזרה?
וצריך לסרוק שוב? או שאין צורך פשוט למחוק את זה וזהו?יכול להיות שיהיה עדכון לתוכנה Malwarebytes והיא תסיר את הערכים האלה מהרג'סטרי לבד? או שאין סיכוי?
תודה על העזרה הזאת!
-
מאתתגובות