התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 15 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: לא יכול להוריד מ fileserve #46147
    dvir
    חבר

טוב, חברים עליתי על הבעיה. יש לי תוכנה שחוסמת אתרים בדרגות שונות, כמו כן אני משתמש בזה בעיקר לגלישה באתרים כמו וואלה ווינט tvnetil אני מאתר את השרתי פרסומות וחוסם אותם באופן קבוע, כך גם בהרבה אתרים, ואז אני גולש בכל אתר ורואה במקום פרסומות תמונה של כלב שמירה, גם לא מטריד אותי הפרסומות כמו בעבר וגם הגלישה הרבה יותר מהירה , כי החסימה היא גם לחלונות הקופצים כך שזה מונע מהם לקפוץ בכלל, לפני שבוע נכנסתי לאתר שרציתי להוריד ממנו הרבה והפרסומות הציקו , ניסיתי לאתר את שרת הפרסומות ובטעות חסמתי את 
    http://ajax.googleapis.com  מה שדפק לי את האפשרויות שפירסמתי בהודעה קודמת, הסרתי את החסימה מהכתובת 
    http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js והכל הסתדר… אגב אני ממליץ על התוכנת חסימה הזאת לגלישה הרבה יותר כיפית , תורידו בחינם ,תמיד אפשר לפתוח כל אתר או לחלופין לחסום… http://www1.k9webprotection.com/

בתגובה ל: לא יכול להוריד מ fileserve #46143
    dvir
    חבר

הבעיה היא לא בדפדפן , כי ניסיתי מכמה דפדפנים…

בתגובה ל: קובץ לא מסיים הורדה #44217
    dvir
    חבר

ניקיתי עם התוכנה הראשונה וסרקתי עם השניה, אך עדיין בהורדת קבצי מוזיקה או וידאו זה נתקע לי ב100%
    בבקשה עזרה!!!

בתגובה ל: אנגלית כברירת מחדל [בעיה נפתרה] #38723
    dvir
    חבר

הסתדרה הבעיה! שיניתי בהגדרות מקשים של האנגלית, שינוי רצף מקשים, במקום שיהיה על ALT שמאלי סימנתי אותו על  CTRL . תודה על העזרה…

בתגובה ל: אנגלית כברירת מחדל [בעיה נפתרה] #38722
    dvir
    חבר

זהו שהבעיה שזה מסומן בשפות קלט על אנגלית… ובצד שמאל למטה אני רואה EN אבל איך שאני מתחיל לכתוב הוא רושם בעברית וזה מעצבן בטירוףףףף אני רגיל כבר שנים לעבוד עם אנגלית …

בתגובה ל: הפייסבוק מתנתק כל רגע… #37611
    dvir
    חבר

תודה רבה על כל העזרה, הבעיה נפתרה.

בתגובה ל: הפייסבוק מתנתק כל רגע… #37598
    dvir
    חבר

הוא פותח לי מיליון שורות של זה:

Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=247

ה ms משתנה 15,14,16

בתגובה ל: הפייסבוק מתנתק כל רגע… #37559
    dvir
    חבר

תודה על העזרה , שיניתי סיסמא, התנתקתי. התחברתי והפעלתי אבטחת חשבון אך עדיין זה מתנתק תוך 15-20 שניות מההתחברות…

בתגובה ל: הפייסבוק מתנתק כל רגע… #37553
    dvir
    חבר

שיניתי סיסמא ועדין זה מתנתק בתדירות גבוהה. אגב יש לי חשבון נוסף בפייסבוק והוא עובד תקין ללא התנתקויות…

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35238
    dvir
    חבר

התקנתי מאינטל את כל התקני הלוח אם והסתדר. תודה על כל התמיכה…

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35161
    dvir
    חבר

סרקתי דריברים באתר http://www.ma-config.com והוא ממשיך למצוא לי את: Intel Chipset Device Software version 9.1.1.1025 WHQL למרות שכבר התקנתי אותו בוודאות. האם יש מצב שזו הבעיה?

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35160
    dvir
    חבר

הסרתי מהשורש את הדריברים של ה chipset ושל הכרטיס קול… (גם מהערכי רישום)

והתקנתי את הראשון (CHIPSET) ובהתקנה של AUDIO DRIVERS לקראת סוף ההתקנה הוא רושם לי driver not found reboot your system and run this again וניסיתי שוב אחרי כיבוי וכל הזמן בעלית המחשב הוא ממשיך לזהות לי בקר קול ולא יותר מזה… ובהוספת חומרה הוא לא מצליח להתקין לי או שהוא נותן לי קוד 10…

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35131
    dvir
    חבר

Windows XP Home Edition .

בבקשה תעזרו לי, אני נואש!!! ניסיתי כל אפשרות שיכולתי …

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35064
    dvir
    חבר

Intel D865GBF

בתגובה ל: דרייבר|כ.קול בלוח D865GBF [בעיה נפתרה] #35059
    dvir
    חבר

לאחרונה פירמטטי את המחשב ומאז אני מנסה להתקין כרטיס קול ואני מקבל התראה "התקן זה לא חתום דיגיטלית" אני מאשר המשך למרות זאת, והמחשב נכבה לקראת סיום העתקת הקבצים. העלתי את המחשב במצב בטוח והצלחתי להתקין אבל הוא לא מעלה לי את מערכת ההפעלה… הייתי חייב להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול כדי שהמחשב יוכל לעלות לי.

* בדקתי בוודאות את סוג הדריבר של הכרטיס קול באמצעות התוכנה Everst .

* הכרטיס קול מובנה על הלוח אם.

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 15 סה״כ)