התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
miki8651
חברודבר נוסף-אני משתמש בוידאוס 7
miki8651
חברתודה . אנסה לחיות עדיין עם אקספלורר ולהשען על על פוקסיט רידר
miki8651
חברהי הילה. אמנם ההודעות פסקו להופיע אך אני חסר עכשיו הרחבות חשובות, לדוגמא adobe צריך לאפשר ידנית מידי פעם. יש עצה? תודה רבה מאד מאש

miki8651
חברהי. מתנצל על ההתייחסות המאוחרת אך לא ניתן היה לגלוש לאתר אתמול. נסיתי, הסרתי חלק מההרחבות, בינתיים נראה שעזר. לא אתבייש לפנות שוב אם לא….
תודה רבה בכל מקרה
miki8651
חברהי זה שוב אני. נסיתי פתרונות באמצעות microsoft fixit-לא צלח לצערי. אןלי בכל אופן יש מי שיעזור לי-זה ממש מציק, כמעט בכל אתר שני מופיעה הכתובת המלמדת שנכשל הנסיון להפעיל ההרחבה לאתר.
תודה
miki8651
חברתודה!!!זה עבד!!!
מיקיmiki8651
חבראני חיייב לשתף אתכם בתיסכול שלי. אני יודע שהאתר מופעל על ידי מתנדבים ולכן אין לי טענה , אך זו הפעם השלישית שאני מנסה להעזר ולאחר שהתשובה הראשונית איננה פותרת את הבעיה איני מצליח לקבל תשובה שתעזור לי באמת(במספר נושאים שונים). מקווה לקבל היום פתרון מוצלח יותר. איני מקטר או מנסה לפגוע-רק מציג תמונת מצב. תודה
miki8651
חברלדעתי לא זו הבעיה אם זו היתה סדרה הייתי רואה משהוא בכתוב,לא? היה נאמר משהוא על כך לדעתי(האם אני צודק?)
יתכן ויש הפניה להורדה של קבצי זיפ וראר שלא השתמשתי בה?תודהmiki8651
חברהלו תומכים יקרים
בטוח שלמשיהוא מכם יש עצה!!!!!!!!!!!!!miki8651
חברלמען הדיוק -הפתרון שהוצע לי אז מופיע ב"הכרזות" בעמוד הראשי של הפורום כתיקון לאינטרנט אקספלורר . לבעיה שיש אצלי הםתרון לא התאים
miki8651
חברהי
המסך נפתח אך העמוד " נדחס" בחצי הימני של המסך. זו היתה התקלה עליה דברתי גם בזמנוmiki8651
חברהי
אולי לא הובנתי . המסך נפתח אך רק על החלק הימני שבו. בזמנו ניתנה לי עצה לאיפוס האקספלורר המופיעה תדיר בדף בכניסה-הדבר לא שינה דבר.אולי בכל אופן למישהוא יש פתרון?תודה וערב טובmiki8651
חבראיך אני עושה זאת למעשה? צילום הדיסק הכוונה
תודהmiki8651
חברננסה תודה
miki8651
חברהי מצטער התוכנה שהורדתי עבדה אך סיכון הג"ב שעשיתי גם בעזרתה מביא לתוצאה זהה נעלמו לי למעלה מ60 ג"ב איפשהוא? הרצתי גם אנטי וירוס וכל זה ,אין שינוי.
תודהאולי יש פתרון נוסף? -
מאתתגובות