התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
yuda
חברנסה להפוך את השפת ברירת מחדל לעברית.
לחיצה ימנית על סרגל השפה (איפה שכתוב HE או EN)>הגדרות>כללי>בתיבה הנגללת בחר עברית במקום אנגלית>אישור.yuda
חברקליק ימיני על הקובץ >פתח באמצעות>(בחר תוכנית ברירת מחדל>)בחרי את התוכנה הרצוייה>סמני V בהשתמש תמיד….>אישור.
yuda
חברהוא כבה באופן פתאומי (ישר מסך שחור), או שהוא כבה בצורה מסודרת דרך הWINDOWS (כאילו לחצת על "כיבוי")?אם הוא כבה באופן פתאומי- הפעל את המחשב ולחץ על F8, לחץ על DISABLE AUTO RESTART… (פחות או יותר המילים), לפני שהוא יכבה הוא אמור להראות מסך כחול עם מספר שגיאה. כתוב כאן את השגיאה.
אם זה מראה את המסך של כיבוי מחשב- הפעל את המחשב ולחץ על F8, לחץ על SAFE MODE, ובדוק אם התקלה נשנית גם בSAFE MODE.עדכן אותנו…בהצלחה!yuda
חבריש מחשבים (HP) שיש כפתור מעל המשטח מגע, שמבטל את פעולת העכבר, לחץ עליו.
במחשבים אחרים ניתן לעשות את הפעולה עי לחיצה על FN + אחד מה-Fים, נסה אותם.בהצלחהyuda
חברלא בטוח שהכל נמחק, יכול להיות שזה רק מוסתר איכשהו, בדקי את השטח התפוס בכונן, ובדקי האם זה תואם למשקל הקבצים שאת רואה.
yuda
חברקליק ימיני על השטח שלא מוקצה>שינוי אות ונתיב כוננים>הוספה>בחר אות>אישור
בהצלחהyuda
חברצילום מסך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=500&aId=67033
אחרי ששמרת את התמונה, תלחץ על הסמל עם החץ – מעל התיבת טקסט להוספת תגובה, בפורום (ערוך תגובה מלאה), ואז על הסמל של העץ (הכנס תמונה) ואז על בחר קובץ.בהצלחה.yuda
חברקליק ימיני על "מחשב">ניהול>ניהול דיסקים> תבדוק אם יש שטח שלא בשימוש, ללא אות כונן.
בהצלחהyuda
חברקליק ימיני על המחשב (שלי)>ניהול>מנהל ההתקנים.
חפש את המתאם רשת ובטל אותו (הפוך ללא זמין).(תוכל גם לחסום גישה למנהל ההתקנים באמצעות הרשאות עם הקטנים יפתרו את הבעיה…)בהצלחהyuda
חברסליחה, לא שמתי לב שאתה רוצה להסיר את8 ולעבור ל7…
אגב, זה ל כל-כך מומלץ להשתמש ב7 כשיש כבר 9, יש עידכוני אבטחה וכד', ועם הזמן תשים לב ליותר ויותר אתרים שלא מוצגים באופן מושלם.שים לב לכפתור התאימות שבגרסאות 8 ו9 (אולי גם 7 כבר לא זוכר), שפותר בעיות תאימות.בהצלחה.yuda
חברתוכניות ותוכנות>הצג עידכונים מותקנים>INTERNRE EXPLORER 9> הסר התקנה
בהצלחהyuda
חברOK
תודה…yuda
חבריש עניין לקדוח את המנעול?
yuda
חברwin+r>msconfig
הפעלה (אולי זה אתחול)צילום מסךyuda
חברהשאלה מה אני חותך עם הקטר…
החלק היחיד שאני יכול לראות במנעול זה העיגול עם החריץ שאליו מכניסים את המפתח.דרך אגב, הארדיסיקים נמצאים בצד השני של המארז.תודה -
מאתתגובות