התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
איהאב
חבראתה יכול לכנס דרך SAFE MOD ותראה שם כל מני כתביות תחכה אז יופיע לך כניסה דרך ADMNASTOR תכנס משם וכשהווינדוז יעלה תכנס התחל – עזרה ותמיכה – שחזור מערכת וזה יופיע בצד ימין מהמסך אז תשחזר למועד אחרון שהייה המחשב שלך בסדר והבעייה שלך תפטר
איהאב
חברזו לא בעייה הודעה זו שוליח לך ה פייס בוק אחרי ששלחת להרבה אנשים בקשה שיהיו מאנשי הקשר שלך והם לא הסכימו אז הפייס בוק חוסם אותך לזמן מסויים
איהאב
חברתכנס למחשב שלי תלחץ קלק ימני יופיע לך מאפינים תכנס ולמעלה תכנס לחומרה – מנהל התקנים – שם אתה יכול לראות את כל הדריברים ותרד לדרייבר הקול תלחץ קלק ימני ותבחר עדכון מנהל התקן ואני מאמין תפטר לך הבעייה
איהאב
חברתכנס דרך לוח בקרה תראה שם FIRWALLשם יש לך אפשרות להפעיל חסימה על כל מה שאתה רוצה
איהאב
חבריש לך בעייה בהתקנת הווינדוז עדיף לפרמט ולעלות את הווינדוז מחדש
איהאב
חבראתה יכול לכנס דרך SAFE MOD ותראה שם כל מני כתביות תחכה אז יופיע לך כניסה דרך ADMNASTOR תכנס משם וכשהווינדוז יעלה תכנס התחל – עזרה ותמיכה – שחזור מערכת וזה יופיע בצד ימין מהמסך אז תשחזר למועד אחרון שהייה המחשב שלך בסדר והבעייה שלך תפטר
איהאב
חברתכנס דרך SAFE MOD וכשתכנס למערכת תלחץ
התחל – עזרה ותמיכה – שחזור מערכת
תשחזר המערכת לתאריך אחרון שהייה המחשב בסדר
איהאב
חברתוריד תוכנת WINRAR
איהאב
איהאב
חבראתה יכול לבטל מודעה זו על לחיצה שיש לך תוכנה משלך מגנה על המחשב פשוט תלחץ על המשולש האדום ותראה שם שיש לך שם אופצייה לעשות את זה ואתה תתקין אנטי ווירוס משלך
איהאב
חברראה שיש לך בעייה עם הווינדוז תלחץ F8לפני כניסת הווינדוז ותלחץ SAFE MOD יופיע לך מסך עם הרבה כותביות תחכה ותכנס בתור מנהל וכשהמסך עולה תכנס התחל -עזרה ותמיכה – בצד תראה שחזור מערכת תלחץ ותשחזר לפעם אחרונה הייה לך המחשב עובד
איהאב
חבר -
מאתתגובות