התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
OriB
חברשמת רק קישור אחד של הביוס.. אין את הצילום מסך של מנהל ההתקנים.
רשום את הודעת השגיאה שאתה מקבל כשאתה מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (מה ש- itsho ביקש).תתקשר לחברה שקנית ממנה את המחשב, שיגידו לך בדיוק איזה כרטיס מסך יש שם.OriB
חבראיזה מכשיר סלולרי? איזה דגם? NOKIA?
OriB
חברOriB
חברעשיתי חיפוש מהיר בגוגל, לא מצאתי פתרון, אך אם תוסיף -w לסוף השורה בקיצור דרך, זה יפעיל את המשחק במצב "חלון", ואולי כך זה יעבוד.
בעצם, נסה את זה:OriB 2010-12-20 11:32:30 OriB
חברכשאתה נמצא בתוך ההודעה, מה רשום בכותרת למעלה (בפס הכחול- איפה שה- X)?
HTML/RICH TEXT/PLAIN TEXTOriB
חברOriB
חבררק בשביל הבדיקה, סגור את האנטיוירוס ותבדוק אם יש שיפור.
בנוסף לכל מה שאמרו לך פה, כנס ל TASK MANAGER (Ctrl + Alt + Delete),תלחץ פעמיים על ה CPU בכותרת (שהחץ ליד יהיה כלפי מטה). תרשום איזה תוכנות נמצאות לך למעלה ומה המספר שלהם בערך מתחת לכותרת של ה CPU.OriB
חבראם תוכל גם לעשות צילום מסך של מנהל ההתקנים..
מאיפה קנית את המחשב? אם יש לך את האתר של החברה, נוכל לבדוק איזה דגם היא מוכרת בדיוק.. כמובן יהיה רשום שם המפרט.אני לא בטוח, אך נדמה לי שבמחשבים ניידים יש רק כרטיס מסך אחד. באתר של DELL הם כמובן מציעים את שני (או יותר) הדרייברים של כרטיסי המסך, והמשתמש מוריד את מה שהגיע במפרט שלו.OriB
חברהתכוונתי להוציא לגמרי (מבלי להחזיר) ואז להפעיל את המחשב.
איפה כתוב שזה בעיה של הזכרון? ומה כתוב בדיוק?OriB 2010-12-20 07:31:20 OriB
חברDocs PDF/PowerPoint Viewer (by Google)
מציג באופן אוטומטי תצוגה מקדימה של קובצי pdf, מצגות powerpoint ומסמכים אחרים ב-Google Docs Viewer.מגדיל כל תמונה בפייסבוק, על ידי עמידה על התמונה (ללא לחיצה).OriB
חברחיפשתי בגוגל, READYBOOST קיים רק בויסטה ומעלה (וינדוס 7):
יש תוכנות צד שלישי של READYBOOST..צירוף המילים בגוגל "WINDOWS XP READYBOOST" יראה לך תוצאות של איך לעשות READYBOOST בוינדוס XP (על אחריותך בלבד).OriB
חברלפני שאת עושה תיקון..
באיזה מצב המחשב נתקע? בPOST? במסך השחור שרשום בגדול את שם החברה של הלוח אם?בכל מקרה תנסי להוציא לגמרי את הכרטיס שישב עקום קודם, ותראי אם מערכת ההפעלה עולה. איזה כרטיס זה?OriB
חברטעות שלי..
OriB
חברהאם אתה בטוח שבעיית המהירות נובעת מהחומרה?
מה אתה מפעיל על המחשב? איזה תוכנות/משחקים?האיטיות התחילה מיד עם התקנת וינדוס 7?סה"כ יש לך 4 GB זיכרון כרגע, נכון?OriB 2010-12-18 23:44:13 OriB
חברלפי מה שאני זוכר וואלה מבקשת תשלום עבור שירות ה-POP3 שלהם.
לכן, רק באמצעות תשלום, תוכל להעביר את המיילים מוואלה לאאוטלוק.תקנו אותי אם אני טועה. -
מאתתגובות