התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
inbalfeya
חברעדכון. מעבדת CPM, מורשית של HP, שלחו את המחשב לבית של הורי במקום למעבדה השניה אליה אליה סוכם שהוא יועבר!
זה היה הדובדבן שעל הקצפת במסכת היסורים שהם העבירו אותי. המחשב עכשיו אצלי, הוא עובד ואני לא רואה סיבה להחליף הארד דיסק אם המחשב עובד… בכל מקרה ההארד דיסק שלי עולה כ-300 ש"ח. מחיר התיקון שהוצע לי בשתי מעבדות היה 590 ברעננה ו120 בירושלים, כאשר המעבדה המורשית השניה של HP הציע לי עבודה ב290 ש"ח (הכל היו הצעות בטלפון מבלי שהם ראו את המחשב).חשוב לי לציין שהשירות הלא מקצועי ניתן לי ע"פ חברת CPM, מעבדת השירות של HP בתל אביב. השירות כלל הצעות מחיר בע"פ שלא תאמו להצעות בכתב וכן שתי הצעות מחיר שונות, בכתב, בהפרש של 200 ש"ל על אותו חלק! הם סירבו בכל תוקף לתת לי מחיר של חלק ועבודה בנפרד, מה שנתנו לי בשמחה בשלוש מעבדות שונות (אחת מהן היא המורשית השניה של HP).HP נכון להיום לא רואה צורך לפצות אותי על מסכת היסורים שעברתי. מה אני אגיד לכם, אני לא חושבת שאקנה יותר מוצרים של HP.inbalfeya
חברתודה רבה על התשובות.
inbalfeya
חבראחרי שהוא נפל עבדתי עליו, הורדתי סרטים מהאנטרנט…
inbalfeya
חברכן. אומרים שההארד דיסק תקול כנראה מהנפילה, לפעמים עובד ולפעמים לא. לא כלול באחריות התיקון.
הציעו לי לתקן את שלושת הדברים ב1200 (מחיר מסובסד). נשמע לי מוגזם. אם אני רוצה להחליף רק הארד דיסק זה יעלה לי 850 ש"ח.
inbalfeya
חברממש אין לי מושג. זה גבול לרמת ההבנה שלי במחשבים…
יש לי המחשב הזה כבר לפחות שש שנים, אם לא שמונה..
inbalfeya
חבראם התקלה היתה קשורה לכרטיס מסך זה לא אמור להיות תקלה רצופה?
או במילים אחרות, לפעמים, למשל כשהווינדוס עולה, רואים מעולה. ההרגשה שלי היא שכשהמחשב "מתאמץ" אז זה מתחיל לקרות.
אני לא חושבת שזה קשור לדרייבר התצוגה. ממתי דרייברים משתבשים בכלל?
inbalfeya
חבראה זה שחור לבן כי בפוטושופ הדף היה מוגדר שחור לבן…
inbalfeya
חברהבהרה: יש לי צבע במחשב. זה פשוט התוכנה שהיא אפורה וההגדרות של המחשב שלי הן אפורות ולא כחולות!
אני אלך על נושא המגעים כי זו הסבירות היותר טובה…
inbalfeya
חברהצילום הוא לא שחור לבן, אלו הצבעים שהיו על המסך באותו רגע.
הנקודות מופיעות בעיקר על רקע שולחן העבודה.
היום הדלקתי אותו וזה היה נראה כאילו שהוא בsafe mode, האייקונים היו גדולים והמון המון מריחות צבע ודברים מוזרים.
איתחלתי אותו והורדתי את התמונה שהיתה ברקע ואז נראה היה שזה בסדר (לא עבדתי על המחשב אחרי שהוא הסתדר)
inbalfeya
חברלא, הסימנים מתחילים להופיע אחרי שהווינדוס עולה, כשאני מתחילה לעבוד על המחשב.
מה הכוונה לפרוק מתח מהמחשב?
-
מאתתגובות