התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברכנראה הוא לא נותן לחסום את כל האתרים במכה, רק דומיין אחד בכל רשומה.
אני אנסה לחשוב על משהו..Google
חברבעצם אולי הגדרות ה RESTRICT חלות על כל היוזרים במחשב ולא על יוזר אחד..
אני אבדוק את זה במחשב שלי, ואחזור עם תשובה אי"ה.Google
חברGoogle
חברלפני שאתה עושה מה שרשמתי למעלה..
תנסה לתת לעצמך OWNER על הקובץ IEXPLORE או על כל התיקייה.אני חושב שזאת הבעיה, ולא ה UAC.Google
חברבקישור ששמתי יש פירוט..
זה בעקרון נועד למנוע שינויים במחשב שלא לצורך..זה מקפיץ לך חלון של אישור על כל פעולה אדימיניסטרטיבית שאתה עושה.זה לא מאפשר לך להפעיל דברים מסויימים, אלא אם כן אתה לוחץ לחצן ימני ו RUN AS ADMINISTRATOR.נסה לבטל את זה לפי הקישור ששלחתי לך, אם זה יתן לך לשנות את ההרשאות של IEXPLORE- מה טוב.אם לא, נמשיך הלאה..Google
חבראם תוכל להמיר אותו לוורד, זאת לא תהיה בעיה לנעול אותו.
זה לדעתי הפתרון הכי קל..מצאתי בגוגל את זה:- AxCrypt – An excellent free encryption utility that enables users to encrypt all files within a folder and not allow those files to be viewed unless a passphrase (password) is known.
- WinCry – A freeware utility that enables your files to be encrypted, secure deletion, as well as other helpful methods of protecting your files.
- Folder Guard – A commercial version of a password protection software that enables you to password protect files, folders, and other Windows resources.
Things to remember when encrypting or password protecting files and folders
- There is no such thing as a 100% protected file. There are numerous tools, utilities, and instructions for how to break a lot of the encryption and passwords on files. However, the protection methods listed above will protect your files from the majority of users who may encounter them. If you're working with really sensitive data we suggest a commercial product for protecting your files and data.
- Even though a file or folder may be password protected it still can be deleted (unless the program supports the ability to protect files from being deleted). Always remember to backup all your files, even those protected by passwords.
- If you forget the password, unless you're willing to spend the time attempting to break it or pay someone else to break the password, all your file data will be lost. Unless you've made a backup of the non-password protected data.
Google
חבריש כמה שאלות שעולות לי לראש..1. איזה SERVICE PACK מותקן במחשב?
2. איזה מעבד יש לך וכמה זכרון?הייתי מתחיל במדריך הזה:http://takala.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%90%D7%99%D7%98%D7%99.aspxכדי להביא את המחשב למצב הכי טוב שהוא יכול להיות במצבו.לאחר שתעברי על המדריך הנ"ל, תוכלי לדעת אם המחשב איטי רק בגלל היותו ישן.לדעתי סעיפים 2,3,4 כרגע הכי קריטיים לבדיקה, אך נא לעבור על כל המדריך.נא רשמי לנו פה אם את צריכה עוד עזרה..Google 2011-01-14 09:47:09 Google
חברעשיתי את זה בעבר, זה עובד טוב (מאוד אפילו).. לפחות לי..
Google
חברנשמח אם תנסה ותיידע אותנו 🙂
Google
חברGoogle
חברנסה מה שרשום פה:
זה אמנם מדבר על MICROSOFT OUTLOOK, אבל ב- OUTLOOK EXPRESS אני מעריך שזה דומה.Google
חבר1 גולש רגיל ו1 חסום לגמרי זה נראה לי פשוט.
הרשאות על הקובץ IEXPLORE.היוזר שצריך לגלוש רק לאתר מסוים, זה קצת בעייתי..
אולי לעשות RESTRICT ב IE על http://*וב- TRUSTED SITES לשים לו את האתר שהוא כן גולש בו.כל זה בהנחה שאין להם הרשאות התקנה (שלא יוכלו להתקין גוגל כרום/פיירפוקס).
Google
חבראז הדיסק און קי תקין..
נסה אולי לעשות סריקה עם התוכנה הזאת:איזה אנטיוירוס יש לך? תעשה גם איתו סריקה למחשב.Google
חבראז בוא תיתן את כל הפרטים, שנמנע מדברים כאלה..
לדוגמא תוכל לרשום אם בדקת ב SAFE MODE וזה גם קורה.אמור לנו אם בדקת את חום המעבד.אמור לנו כל מה שעשית, כך לא נחזור על דברים פעמיים.Google
חבריש לך עוד כוננים שנתת להם שמות? כמו כונן D? E?
אם כן, מחק את שמותיהם ובדוק אם זה עובד.למה זה אמור להשפיע תשאל את החברה של PRO TOOLS, יש להם שם בעיה עם ה PLUG IN הזה. -
מאתתגובות