התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברתמחק את מה שרשמת שם, תראה אם זה עובד.
Google
חברחפש בביוס "Network booting", ובטל את האפשרות.
שהסדר של האתחול יהיהCDROMHARDISKGoogle
חברמה המשותף לאימיילים שאת לא מצליחה לפתוח?
יש לך צילום מסך של מייל שאת לא יכולה לפתוח? מה הודעת השגיאה?Google 2011-01-08 20:13:00 Google
חברלחצן ימני -> שמירה בשם..?
איזה מייל (GMAIL, YAHOO)? איך את מקבלת את התמונות? כקבצים מצורפים?מה ז"א להעביר אותם לאלבום התמונות? את מתכוונת למחשב עצמו?Google 2011-01-06 23:54:13 Google
חברנשמע כאילו זאת בעיה באתר עצמו..
אם זה קורה לך גם ממחשב אחר, אז תיאלץ להמתין עד שפייסבוק יפתרו את הבעיה.Google
חברכדי לשלול את אפשרות כרטיס הקול:
כנס לאתר של החברה של המחשב שלך, חפש DRIVERS, והורד משם את הדרייבר של כרטיס הקול.אם אתה מתקשה, תרשום את הדגם המדויק של המחשב, וניתן לך קישור להורדה.דבר שני, תוריד מקודדים מכאן, ותתקין.SYSTEM RESTORE זה כך:התחל (Start) -> תוכניות (All Programs) -> עזרים (Accessories) -> כלי מערכת (System Tools) -> שחזור מערכת (System Restore)שם אתה בוחר את התאריך הרצוי (שלפני הבעיה, אם אתה זוכר) ו- NEXT, Finish, מה שצריך. המחשב יעשה ריסטרט, לא לגעת בו בזמן הזה, תן לו לסיים את עבודתו בשקט, עד שיעלה מחדש (אחרת מערכת ההפעלה עלולה להיפגם).Google
חברStart -> Run
dsa.mscשם יש את רשימת המחשבים.PING אליהם יראה לך את האיי.פי.Google
חברפה יש גם את כל הדרייברים ללוח אם, רק תבחר את מערכת ההפעלה.Google
חברתבדוק במדריך הזה:http://takala.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%90%D7%99%D7%98%D7%99.aspx
בכל מקרה תוכל להעלות צילום מסך וננסה לעזור לך.Google
חברתודה לכולם, הצלחתי לפתור את הבעיה!!
כנראה פספסתי משהו ב SFC /SCANNOWהרצתי שוב..והיו שני קבצים פגומים:msiltcfg.dllperfos.dllלדעתי ה PERFOS הוא זה שגרם לשגיאה שלי 🙂העתקתי אותם ממחשב תקין, והכל הסתדר!כמובן הייתי צריך קודם לקחת OWNERSHIP עליהם, ולתת להם הרשאות מלאות.Google
חבררשום שם שאיזה פלאג אין בתוכנה לא יכול לעבוד או משהו כזה כששם המחיצה שלך מעל 11 תוים.
ב MY COMPUTER, איפה שרשום C:, רשמת שם ליד זה?Google
חברלא חקרתי את זה.. אין לי מושג.
גם בכתובת שהבאתי לך מייקרוסופט לא רושמים.Google
חברGoogle
חברפרטים?
Google
חברתחפש באנטיוירוס משהו שקשור ל PROTECTED MODE, אולי יש שם הגדרה ש"שומרת" על מערכת ההפעלה יתר על המידה.
-
מאתתגובות