התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברוינדוס חוקי אמור להיות לך, גם הפורום הזה לא תומך במערכות לא חוקיות. אם ה-7 לא חוקי, זה החלטה שלך.
Google
חברבקצרה, אתה מתקין את התוכנה שנתתי למעלה.
אחרי ההתקנה, אתה לוחץ לחצן ימני על הקובץ RAR, ו Extract to "folder name"זה יחלץ את הקובץ WMV לתיקייה באותו שם של הקובץ.Google 2011-02-09 15:25:35 Google
חברבהתקנה כשאתה בוחר כונן להתקנה (C), יש לך שם אפשרות לפרמט.
Google
חברב"הפעלה" אתה רושם CMD ואז מאשר?
ורק אז יפתח החלון השחור.. שם תרשום את ה IPCONFIG.Google
חבראם אתה עושה התקנה של וינדוס 7, תעשה פירמוט לפני לכונן של מערכת ההפעלה (C בדרך כלל).
זה מחשב נייד או נייח? תבדוק שיש דרייברים למחשב או ללוח אם בהתאמה.אם אתה רוצה להתקין וינדוס 7, לך על זה..Google
חבראפשר צילום מסך של ה- IPCONFIG?
Google
חברGoogle
חבר[quote]אפשר גם להיכנס בתוכנה ל- download -> option -> file types ולמעלה תמחקי את הסיומת MP3.[/quote]
Google
חברסידרתי את הקישור למעלה של "כאן".
Google
חבר[QUOTE=ויקטור]פרצו לי היום לפייסבוק אני לא יכול להיכנס לחשבון שלי ומישהו יושב שמ ומשחק על חשבוני שמה,מי יכול לעזור לי למי לפנות? תודה מראש…[/QUOTE]
אם הוא לא שינה את האימייל בחשבון של הפייסבוק, לחץ כאןאם הוא כן שינה, לחץ כאן2 דרכים לבדוק אם הוא שינה את המייל:1. תחפש את השם שלך בפייסבוק, ותראה בפרטים אם האימייל שלך עדיין קיים.2. תנסה להתחבר לפייסבוק עם המייל והסיסמא, ואם תקפוץ הודעה שאין חשבון שמשוייך למייל, תדע שהוא שינה.תוכל גם לחפש באימיילים שלך מייל מ- "Facebook Contact Email Change Notification"שם תוכל לבטל את השינוי.Google 2011-02-09 08:27:58 Google
חברוינדוס 7 תמיד עדיף במקום ויסטה, אך אולי אפשר לפתור את הבעיה ולהימנע מפירמוט יתר והתקנה מחדש.
אתה יכול לפתוח את הקובץ כך:להעתיק את השורה c:\windows\logs\CBS\CBS.logלהתחל -> חיפוש (כמו שעשית מקודם עם החלון השחור). ואז ללחוץ ENTER.Google
חבר[QUOTE=liroi]מצאתי אז ככה נעשה סדר רשום ככה comoaQ ואז בצד ימין יש presario cQ61 UTZ intel core 2 ואז nvidia[/QUOTE]אתה רשמת.. זה חלק מהדגם של המחשב..Google
חברGoogle
חברזה אחד מהדגמים האלה? לא מצאתי את ה UTZ.

Compaq Presario CQ61-100 Notebook PC series 

» Compaq Presario CQ61-120EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC

Compaq Presario CQ61-300 Notebook PC series 

» Compaq Presario CQ61-310EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-320EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-330EJ Notebook PC

Compaq Presario CQ61-200 Notebook PC series 

» Compaq Presario CQ61-220EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-240EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-260EJ Notebook PC
» Compaq Presario CQ61-280EJ Notebook PC