התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
Google
חברזה קורה למי שיש את התוכנה Internet Download Manager.
בפיירפוקס תלחצי על כלים (Tools) -> תוספות (Addons) ->בטאב של ה- Extensions, תסמני את IDM CC ותלחצי על Uninstall.זה יסיר לך את מנהל ההורדות מהפיירפוקס.קחי בחשבון שכשתנסי להוריד מהפיירפוקס, זה יוריד במהל הורדות של הפיירפוס ולא ב Internet Download Manager.אפשר גם להיכנס בתוכנה ל- download -> option -> file types ולמעלה תמחקי את הסיומת MP3.Google 2011-02-08 09:33:36 Google
חברGoogle
חברמה השגיאה שאתם מקבלים? יש צילום מסך?
Google
חברנסה ללחוץ על הלחצן הימני של העכבר בתוך ההודעה מספר פעמים, זה אמור להשתחרר.
Google
חברקודם כל אפשר לעשות שחזור מערכת לרגע שלפני הבעיה.
אפשר גם להוריד את הדרייברים של הכרטיס רשת ולהתקין מחדש..Google
חברהתמונות וקבצי המוזיקה שבהם השתמשת, עדיין נמצאים במחשב? באותו מקום שמשם לקחת אותם?
זה נראה כאילו הוא מנסה לקחת אותם והוא לא מוצא אותם..Google
חברמה זה השניה 78? ה-CPU?
קודם כל אתה צריך לנקות אבק מהמחשב ולשים משחה טרמית על המעבד..יש לך צילום מסך של החלון עם המעלות?Google
חבריש לך צילום מסך של ההודעה?
Google
חברהוא עושה ריסטרט כשאתה באמצע משהו? או סתם ככה?
תתקין את התוכנה הזאת:
http://www.almico.com/speedfan442.exeותבדוק אם המעבד מתחמם..
Google
חברתעשה צילום מסך, נראה מה יש לך שם.
Google 2011-01-21 01:15:50 Google
חברתוכל להסביר את הפסקה הזאת יותר טוב? לא מובן כל כך למה התכוונת.."הבעיה שעכשיו פתאום אין לי יותר תוכניות שמופעלות ע"י מנהל administer
פעם רוב התוכניות היו פועלות ע"י הפעלה כמנהל
עכשיו לא, איך אני מחזיר את זה?"Google
חברלפי מה שראיתי, יש לך 1 ג'יגה זכרון..
לדעתי כדאי לך להתקין אופיס 2003 ואולי גם WINDOWS XP שלא צורך הרבה זכרון (יש דרייברים).אם זה לא מוצא חן בעיניך, תמיד תוכל להתקין גרסת נסיון של וינדוס 7 בגרסה עם יותר פונקציות ואופיס 2007, רק כדי לבדוק אם זה עובד טוב ומהר.לדעתי יש גם אופיס סטרטר במחשב, לא?בכל מקרה על תוכנות לא מקוריות (אופיס) אי אפשר לדון כאן.. -
מאתתגובות