התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
צבי
חברזה קצת כמו לשאול כל כמה זמן צריך לקנות רכב חדש, אין המלצה גורפת, תלוי איזה מחשב יש לך כרגע, מה השימושים העיקריים, ועוד.
בגדול אם המחשב שיש לך כרגע איטי מידי-ההמלצה היא לקנות חדש.בהצלחה
צבי
חברתבדוק את הדיסק קשיח למציאת סקטורים פגומים/איטיים. יכול להיות שהוא תוקע את המחשב
צבי
חברתנסה עם תוכנות לשחזור קבצים, למשל Recuva או PC Inspector file recovery וכד'.
בהצלחהצבי
חברעד עכשיו היה לי לוח עם צ'יפסט G31. אם אני אחליף ללוח עם ציפסט G41 מה הסיכויים שזה יעבוד ללא התקנה מחודשת?
צביקה3 2013-02-05 17:45:55 צבי
חבראם אקנה לוח של חברה אחרת אבל עם אותו צ'יפסט, זה יעבוד?
צבי
חברלצערי מסתבר שהלך הלוח אם
צבי
חברא. הגוף קירור נקי והמעבד מקורר כמו שצריך.
ב. כשאני מדליק הוא אפילו לא נדלק לשניה, רק המאוורר של המעבד מתחיל לנוע לרבע שנייה ומייד מפסיק, זה לא נראה כמו בעיה של התחממות.בנוסף אין לי אפשרות לבדוק את תקינות לוח האם בצורה שהצעת בגלל שהמחשב לא נדלק כלל.
צבי
חברחשבתי להחליף לוח אם אבל השאלה איך אני יכול לוודא שהבעיה באמת בלוח ולא במשהו אחר?? יש למישהו עצה איך לבדוק??
צבי
חבר[QUOTE=Rush]
נסה להריץ את פקודת התיקון הבאה.גש להתחל > הפעלה > הקלד CMD > לחץ אנטר.בחלון דוס השחור העתק והדבק באמצעות קליק ימני > הדבק את הפקודה הבאה: CHKDSK /F/Rהמשך לפי ההנחיות בחלון הדוס ואשר את תהליך הבדיקה באתחול הבא.זהו תהליך עמוק יותר של 5 שלבים, בתקווה שהוא יתקן את הנזק.ציין אם הסתדר.[/QUOTE]
תודה, ניסיתי כבר וזה לא עזר. יש למישהו עוד רעיון מה אפשר לעשות?
צבי
חברמחשב אישי, התאריך והשעה מכוונים ולא התקנתי אנטי וירוס חדש, אני משתמש ב-NOD32 ו-Malwarebyte's.
צבי
חבראבל יש כל מיני הגדרות של תוכנות שייקח לי שעות להעביר אותם אחד אחד, ואני אפילו לא יכול לפתוח וורד במשתמש הישן, האם אין אפשרות לפתור את הבעיה במשתמש הישן?
צבי
חברניסיתי ובאמת במשתמש חדש הבעיה נפתרה אבל כל הקבצים וההגדרות שלי נמצאים במשתמש הישן וגם יש תוכניות שלא מופיעות ב"התחל" אצל המשתמש השני. איך אפשר להעביר את כל החומר?
צבי
חברתודה, הסתדרתי
צבי
חברכשאני מדליק את המחשב הוא בכלל לא מזהה את הדיסק קשיח ורק אחרי שאני לוחץ על כפתור האתחול או על Ctrl+Alt+Delete אז הוא מזהה את הדיסק קשיח ועולה פיקס, אז נראה לי שזו בעיה איפשהו בהגדרות של הג'אמפרים או משהו כזה ולא בדיסק קשיח עצמו, יכול להיות?
צבי
חברקודם כל: תודה, תודה, תודה, זו באמת הייתה הבעיה.
ניסיתי במחשב אחר ונהיה מסך כחול עם הודעת השגיאה: 0x000000EA (0x860f7378, 0x86631A18, 0x0000001).
כמו"כ גם היה כתוב שהשגיאה נגרמה בגלל הקובץ Nv4_disp שזה קובץ של הדרייבר לכרטיס מסך.
השאלה שלי-מה עושים עכשיו? יש אפשרות לתקן את זה איכשהו או שהכרטיס הולך לפח? -
מאתתגובות